• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Kızlar nerelerdesiniz :3:

İlkay yeni işini merak ediyorumgeldiğinde yazar mısın? Umarım herşey yolundadır:16:

İnternette sorun varmış kızlar
Ancak halledildi
Bende kk yı da keşfedip beni tümden yasakladılar diye korkmuştum :18::17::1:

Günaydın kızlarrr...
Herkese hayırlı bir hafta diliyorum...
İnşallah hepimiz için güzel ve akıcı bir hafta olur...

Bu arada bomba gibi bir haber düştü bana pazar günü...
Sinirlerim de gergin...
bi de bileğimi incitmişim nasıl becerdiysem... Canım da acıyor biraz...

Son düzenleme:

Günaydın kızlarrr...

Sinirlerim de gergin...

canım dikkat et kendıne.Nasıl geçtı haftasonun?:10:

canım dikkat et kendıne.Nasıl geçtı haftasonun?:10:

Valla nasıl geçsin canım, cumartesi günü koşturmaca ile geçti.
Temizlik ve alışveriş... Ama evim misler gibi tertemiz oldu vallahi... :16:
Pazar günü de eşimle sinemaya gittik, Kelebeğin Rüyası filmine.
Ondan sonra ben mutfağa giriştim tabii, yemeklerimi yaptım...
Kısmetse bugün rahatım o konuda...

Böyle geçti yani canım...
Bir de eşimin kuzenleri benimle uğraşıyordu, en sonunda bende telefon açıp "derdiniz ne sizin" diye kızmıştım.
Eşim de bana destek çıkmıştı... Çok terbiyesizce hal ve hareketlerde bulundular...
Şimdi pazar günü öğrendim ki bu hareketleri yapan kuzeninin annesi bana gelecekmiş "hesap sormaya"!
Şoka girdim... :53:

Günaydın kızlarrr...

Sinirlerim de gergin...

Bir de eşimin kuzenleri benimle uğraşıyordu, en sonunda bende telefon açıp "derdiniz ne sizin" diye kızmıştım.
Eşim de bana destek çıkmıştı... Çok terbiyesizce hal ve hareketlerde bulundular...
Şimdi pazar günü öğrendim ki bu hareketleri yapan kuzeninin annesi bana gelecekmiş "hesap sormaya"!

Günaydın Canım gerçektende şok bir durum yuh yani annesi kaç yaşındaki çocukları için senden hesap sormaya gelecek :9:
Eşin ne dedi duyunca merak ettim...
Hala şoklardayım ne sinir insanlarmış onlar ya...

Günaydın millet

Bu ne ya :53:
Sende anneni çağır bari :27: benim annem senin anneni döver gibi çocuk kavgası mı bu yaşta

Günaydın Canım gerçektende şok bir durum yuh yani annesi kaç yaşındaki çocukları için senden hesap sormaya gelecek :9:
Eşin ne dedi duyunca merak ettim...
Hala şoklardayım ne sinir insanlarmış onlar ya...

Normalde "evladım sen napıyorsun nasıl davranıyorsun, çok ayıp bu yaptığın" diyerek çocuğunun kulağını çekmesi gerekirken,
Bana gelip "sen neden benim oğlumu aradın, o akşam çok sinirlendi, eli ayağı titredi"nin hesabını soracak... Tövbe tövbe... :19:

Eşim ne desin "gelecekleri varsa görecekleri de var" dedi :9: :9:

Herşeyi beklerdim de bu kadarını beklemezdim yani...
Pes... Bende şoktayım... :31:

Tuhaf insanlar bunlar
Bence selamı bile kes
Kendileri her şeye hak buluyo, birisi ona bi laf deyince devlet meselasi haline dönüştürüyo
Annesi de daha komik, toz kondurmuyo oğluna sanki ilkokul çocuğu

Günaydın millet

Bu ne ya :53:
Sende anneni çağır bari :27: benim annem senin anneni döver gibi çocuk kavgası mı bu yaşta

Günaydın canım... Valla anlamadım, sığ insanlar işte...
Kendilerini kısa sürede belli ettiler, yani büyük diye saygı duyulması gereken (yaşına hürmeten) kişiler ne yapıyor.
Olacak şey değil... Kimden buluyorlar bu yüzü? Kayınvalidemden...
Bugüne kadar kayınvalidem bir kere olsun "durun ya siz ne diyorsunuz benim çocuklarıma" diye bir kere savunmamış ki evlatlarını.
Normalde eşim ve eşimin abisine en çok saygı duyulması gerekir, çünkü Kayınvalidem en büyükleri kardeşleri arasında.
Dolayısıyla eşim ve eşimin abisi de en büyük çocuklar kuzenler arasında...

Gel gelelim, eli para gören dünkü donsuzlar (çok afedersiniz hakkaten sinirliyim bu ara) kendisini adam sanıyor.
Yani sizin anlayacağınız, paran varsa adamsın, paran yoksa adam değilsin...
En sinir olduğum şey... Sığ insanlar, kültürsüz ve ahlaksızlar... Ne beklenir ki başka... :19:

Anladım genelde böyledir
Önceden yüzüne bakılmayan insanlar para ile saygı kazanmaya çalışır
Kayınvaliden de buna zemin hazırlamış
Değil para için ne olursa olsun karşımdaki haksızlık ettiyse , hiç benden umulmadık bi hale dönüşür çatır çatır da hakkımı alırım ben şahsen
Henüz 25 yaşındayım, bu yaşa kadar da ne annemden ne ailemden birine haber verdim bu konularda

Tuhaf insanlar bunlar
Bence selamı bile kes
Kendileri her şeye hak buluyo, birisi ona bi laf deyince devlet meselasi haline dönüştürüyo
Annesi de daha komik, toz kondurmuyo oğluna sanki ilkokul çocuğu

Dün eşimlede konuştuk bu konuyu. Zaten kendi teyzesi ve kuzenleri olduğu için evveliyatını biliyor herşeyin.
Dedim bu nasıl bir çocuk eğitimidir, yarın öbürgün adam öldürse anası savunacak "benim oğlum yapmaz öyle şey" diye...
Bu kadar körü körüne eğitim olmaz yani, yazık, insan ziyanlığı dedim..
Eşim de diyor, malesef böyle yetiştirdi.. Ne olursa olsun kendi evlatları suçsuz, kendi evlatları haklı...
Şimdi kayaya tosladıkları için, bir de benim ne tepki vereceğimi bilmedikleri için, kıvranıyorlar.

Eltimin kapısını aşındırdılar, gün aşırı ondalarmış...
Bende dün öğrendim işte, "sana da geleceklermiş hesap sormaya" dedi...
Şok oldum ya, dedim gelsinler buyursunlar, karnı ağıran kıvranıyor işte, ne yapsak nasıl düzeltsek yanlışı diye.
Ama işte yanlış ile yanlış düzeltilmez... Önce doğruyu bulsalar... :19:

Anladım genelde böyledir
Önceden yüzüne bakılmayan insanlar para ile saygı kazanmaya çalışır
Kayınvaliden de buna zemin hazırlamış
Değil para için ne olursa olsun karşımdaki haksızlık ettiyse , hiç benden umulmadık bi hale dönüşür çatır çatır da hakkımı alırım ben şahsen
Henüz 25 yaşındayım, bu yaşa kadar da ne annemden ne ailemden birine haber verdim bu konularda

Maşallah canım, ama bu güven ile alakalı, hem kendine güven hem de doğruyu yanlışı iyi analiz etmekle alakalı.
Sen doğruysan, zaten sana kimse birşey yapamaz da diyemez de...
Ama sen eğriysen ve onu doğru gibi göstermeye çalışıyorsan elbet bir gün "dur" diyen çıkar.

Hem bana hakaret edecek, birden fazla kere bunu yapacak, ben hakkımı aramayacağım.
Bir de üstüne anası gelecek "sen niye hakkını aradın" diye hesap soracak...

Eltimi de çileden çıkartmışlar... Kızın üstüne gidiyorlarmış hep, "Souvvenir böle yapmış, böle etmiş"...
Eltimde en sonunda demiş "ne derdiniz varsa gidin onunla konuşun beni niye karıştırıyorsunuz"
Ama gelmiyorlar ki, gidiyorlar vıdı vıdı kızın içini yiyorlar... Ben sinirleniyorum tabii ki bu duruma.
Ayıp ya...
Eltimde en sonunda patlamış "herkes yaptığını bilir, tepemin tasını attırmayın, şu kapıdan içeri sokmam sizi" demiş...

Eşime dedim "bunlar karı-koca arasını bile açabilecek mevzular, çocuk gibi tartışıyorlar, ne bu ya" dedim..

Bölük pörçük oluyor biraz kızlar kusura bakmayın...
Sinirden aklıma geleni yazıyorum işte... :31:

Gelip ne yapıcaklar sanki, boş laf işte
Takma boşver

Gelip oğlunu savunacak, "o öyle demek istememiştir, sen yanlış anlamışındır" falan filan...
Kendilerini aklama peşindeler hep, insanın bir suçu bir yanlışı yoksa zaten aklama peşinde koşmaz...
Ama gel gelelim bunu anlayacak idraka bile sahip değiller ne yazık ki...

Eltinle ne alakası var ki
Eltin senin velin mi sanki gidip onla konuşuyo oğlunun velisi olarak :1:
Komik ve tuhaflar

Gerçi ne şaşırıyorsam benimde böyle kuzenlerim ve anneleri var demiştim size

Eltinle ne alakası var ki
Eltin senin velin mi sanki gidip onla konuşuyo oğlunun velisi olarak :1:
Komik ve tuhaflar

Gerçi ne şaşırıyorsam benimde böyle kuzenlerim ve anneleri var demiştim size

Garip insanlar vesselam...
Ben kendi derdime düşmüşüm, milletin derdine bak Allah aşkına...
Neyse, Allah'tan eşim olayların farkında...

Eşime de dedim "ya sen cahil bir insan olsaydın veya ben cahil bir insan olsaydım, bu kadar uzatılan gereksiz mevzunun nereleree gelebileceğini anlıyor musun? Nasıl insanlar bunlar ya...
Valla hayatım evlendin, karın 6 ayda karıştırdı ortalığı" diye güldüm...

Eşim bana aynen şunu dedi: "hayatım ben seninle gurur duyuyorum, hep benim gurur kaynağım oldun bunu da her yerde çekinmeden söylerim, söylüyorumda... Nasıl biliyorsan öyle yap, ben yanındayım... Haklısın ve yaptıkları çok fazla oldu... Gelsinler bakalım, bende susacak değilim, karımı kimseye ezdirmeye niyetim yok" dedi...
Şoka girdim... :16:

Back
X