• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Canım 8 buçuk yıldır çalışıyorum burada... Biliyorum aslında Kasım'a kadar böyle bir isteğim var tabi iyi bir iş bulabilirsem.
Burası da çok rahat olduğu için bir kişi yüzünden de rahatımı bozmak istemiyorum kararsızım yani ama cuma günden beri hala etkisinden kurtulamadım çok zoruma gitti açıkçası...

Bir kişi mi, ben bi çoğu sana gıcık davranıyo diye hatırladım
8 buçuk yıl iyiymiş
İyi düşün, ilerde belki canına tak edecek ama tazminat hakkın olmaz diye çıkamayabilirsin
Şimdi bu bir yıl içinde kendi isteğinle bile çıksan hakkını alarak çıkman mümkün

Bir kişi mi, ben bi çoğu sana gıcık davranıyo diye hatırladım
8 buçuk yıl iyiymiş
İyi düşün, ilerde belki canına tak edecek ama tazminat hakkın olmaz diye çıkamayabilirsin
Şimdi bu bir yıl içinde kendi isteğinle bile çıksan hakkını alarak çıkman mümkün

Bir kişi sadece ileri gidip haddini aşıyor canımı sıkan da o zaten kendisi müdürümüz ayrıca patronun yeğeni oluyor dili çok ağır diğerleri onu yapamaz o yüzden onları kaale almıyorum arada sıkıyorlar canımı bilmişlik yapıyorlar sadece...
Ben de senin gibi düşünmüyor değilim bu ara kafama koydum iş ilanlarına bakacağım...

günaydın ilkaycım nasılsın???:16::16:
dün okudum sanırım hayal meyal hatırlıyorum sen yeni bir işe mi başladın canım :26::26::26:
hayırlı olsun yahu ben baya koptum sizlerden haberlerinizi geç alıyorum ,inşallah gönlünce olur canım:16:

Bir kişi sadece ileri gidip haddini aşıyor canımı sıkan da o zaten kendisi müdürümüz ayrıca patronun yeğeni oluyor dili çok ağır diğerleri onu yapamaz o yüzden onları kaale almıyorum arada sıkıyorlar canımı bilmişlik yapıyorlar sadece...
Ben de senin gibi düşünmüyor değilim bu ara kafama koydum iş ilanlarına bakacağım...

İnşallah bulursun gönlüne göre bi iş

günaydın ilkaycım nasılsın???:16::16:
dün okudum sanırım hayal meyal hatırlıyorum sen yeni bir işe mi başladın canım :26::26::26:
hayırlı olsun yahu ben baya koptum sizlerden haberlerinizi geç alıyorum ,inşallah gönlünce olur canım:16:

iyiyim canım bu aralar hayatım fazlaca değişiyor, adapte olmakta zorluk yaşamam umarım :31: evet değişikliklerden biri iş .. inşallah yeni bir işe geçiyorum .. oraya geçmeden bir hafta kadar evde olmak istiyorum :31:

oley, ilkay yorucu işinden kurtuluyor :46::46::46:
tebrikler canım :16:
bircan, inşallah gönlüne göre bir yer bulursun. aman işinde mutlu insan var mı çok merak ediyorum :19:

iyiyim canım bu aralar hayatım fazlaca değişiyor, adapte olmakta zorluk yaşamam umarım :31: evet değişikliklerden biri iş .. inşallah yeni bir işe geçiyorum .. oraya geçmeden bir hafta kadar evde olmak istiyorum :31:

iyi olur senin içinde dinlenmiş olursun canım biraz baya yoğun çalışıyordun sen hatırladığım kadarı ile :31:

Dün akşam
Görümcem ve nişanlısı ile eşimle beraber dışarı çıkacaktık, şu meşhur kuzen de geldi
İyi hoş vakit geçti aslında da

Şöyle bi durum var kızlar
Damat görümcem varken kem küm zor konuşuyor
Görümcemi eve bıraktıktan sonra, bizim evin ordan geçtiği için sizi de bırakayım geçerken diyor
Yol boyunca da bi nevi dertleşiyor
Zaman zaman bana sende X e arada söyle diyor, bazı şeylerde ortayı bulma konusunda

Bazı şeylerde anlaşamıyorlar sanırım
Beni ve eşimi aracı olarak kullanmak istiyor
Ama yanında konuşsa bizde mantıklı bulduğumuzu veya bulmadığımızı söyleriz
Bana o yokken konuşması doğru gelmiyor, böyle şeylerde de aracı olmayı sevmem
Hep birileri mi aralarını bulacak sanki ?
Konuşarak çözmeleri lazım öncelikle

ben gün içinde çok yoğun olmuyorum aslında ama insanlar iş çıkışı danışmanlığa geldiklerinden iş çıkışım çok geç oluyor .. birde cumartesi sabahtan akşama full oluyor .. birde işverenle ilgili sıkıntılarım vardı..

şimdi cumartesi öğleye kadar çalışacağım o beni çok mutlu ediyor :16: biraz daha farklı bir iş yapacağım.. sanırım danışmanlık yapmak istemiyorum çünkü olumsuzlukları dinlemek istemiyorum bi süre :31: belki sonrasında yeniden böyle bir işe dönerim :31:

kurumsal bir yere geçiyorum, daha fazla insanla tanışacağım içinde mutluyum .. belki iş yoğunluğum daha fazla olacak ama zevkli şeylerle ilgileneceğim, sorunlarla değil :31:

vel hasıl yine de nasip diyorum .. Allah pişman ettirmesin :31:

Dün akşam
Görümcem ve nişanlısı ile eşimle beraber dışarı çıkacaktık, şu meşhur kuzen de geldi
İyi hoş vakit geçti aslında da

Şöyle bi durum var kızlar
Damat görümcem varken kem küm zor konuşuyor
Görümcemi eve bıraktıktan sonra, bizim evin ordan geçtiği için sizi de bırakayım geçerken diyor
Yol boyunca da bi nevi dertleşiyor
Zaman zaman bana sende X e arada söyle diyor, bazı şeylerde ortayı bulma konusunda

Bazı şeylerde anlaşamıyorlar sanırım
Beni ve eşimi aracı olarak kullanmak istiyor
Ama yanında konuşsa bizde mantıklı bulduğumuzu veya bulmadığımızı söyleriz
Bana o yokken konuşması doğru gelmiyor, böyle şeylerde de aracı olmayı sevmem
Hep birileri mi aralarını bulacak sanki ?
Konuşarak çözmeleri lazım öncelikle

evet görümcenin yanında söylese açsa konuyu sizde fikirlerinizi söyleseniz .. bence sen ona net bir şekilde bunu söyle ..
ömür boyu birileri mi aracı olacak .. ya şikayet etmeden görümcenin isteklerini yerine getirecek yada kırmadan güzel güzel istemediği konularda fikrini söyleyecek :26:

inşallah canım iyi düşün iyi olsunn:16::16::16:
kurumsal şirketler her zaman daha iyi oluyor zaten inşallah senin içinde çok iyi olur çok mutlu olursunnn:nazar:

amin canım :31: şimdiki ilgi alanın ne olacak, neler yapmakla mesul olacaksın canım?

Ar-Ge ekibinde olacağım .. personelin motivasyonu için her ne yapılabilirse Araştırıp Geliştireceğim :1: seminerler, doğum günleri evlilik yıldönümleri için farklı fikirler (şirketin yöneticisi bu konuda duyarlıymış ama farklı fikirler istiyorum artık yıllardır aynı hediyeleri alıyorum personelime dedi :1:), çalışan memnuniyeti gibi konular canım .. ucu çok açık ama detaylı şeyler ..ben seviyorum ince detayları, güzellikleri :31: inşallah başarılı olurum :31:

Ar-Ge ekibinde olacağım .. personelin motivasyonu için her ne yapılabilirse Araştırıp Geliştireceğim :1: seminerler, doğum günleri evlilik yıldönümleri için farklı fikirler (şirketin yöneticisi bu konuda duyarlıymış ama farklı fikirler istiyorum artık yıllardır aynı hediyeleri alıyorum personelime dedi :1:), çalışan memnuniyeti gibi konular canım .. ucu çok açık ama detaylı şeyler ..ben seviyorum ince detayları, güzellikleri :31: inşallah başarılı olurum :31:

birşey söylimi ilkaycım bence harika bir pozisyon sürekli yeni şeyler planlıycaksın aynı şeylerle uğraşmıcaksın , renk olucak işinde ne bilim
biraz daha araştırma ön planda olucak seversin sanırım sen araştırmayı

evet görümcenin yanında söylese açsa konuyu sizde fikirlerinizi söyleseniz .. bence sen ona net bir şekilde bunu söyle ..
ömür boyu birileri mi aracı olacak .. ya şikayet etmeden görümcenin isteklerini yerine getirecek yada kırmadan güzel güzel istemediği konularda fikrini söyleyecek :26:

Ben önceden anlamıyordum
Her seferinde böyle olunca eşim de dedi hatta , kardeşimden korkuyo mu ne bize dökülüyo sonradan diye
Görümcemde böyle sevgilisini çok sıkan tipler vardır ya kıskançlık konusunda, öyle biri hakikaten

Ama konu bundan ziyade eşya, ev durumları
Ben yeni fark ettim sürekli görümcem yokken bize açıldığını
Dedim ki ' Daha Eylül ayına kadar var süreniz, birazda maddiyata dayalı bu tarz şeyler birlikte ortak bir karar alırsınız '

Siz de yeni evli sayılırsınız bu durumları bazı şeylerden kısmadan atlatamazdınız ev alamazdınız belki de diye
X e de söyleyin diye diyorum dedi

X bu aşamayı yakından gördü zaten
Ama bana gereksiz gelen, ona öyke gelmeyebilir seviyo olabilir dedim
Sonra eşime de bu tarz şeyler yöneltti

Bende eve gelince eşime dedim
X iyi çocuk ama düşüncelerini kardeşinden saklayarak bişeyleri çözemez
Seni bilmem ama ben aracı olmam
Birisi bana aracı olmaya çalışsa, ben bozulurdum bu iki kişilik birşey diye düşünürüm o yüzden kimseye de karışmam dedim
Eşim de kardeşi için aman onla annem gösterişe meraklı ama hem ev hem herşey bir arada olmaz, bende karışmam
Sen bazı şeylerden feragat etmezsen bizde bu durumlara gelemezdik çok şükür dedi

Bu akşamda Damadın abisi herkesi yemeğe çağırmış
Bizi de çağırdılar daha doğrusu damat ve görümcem söyledi bize
Eşim de damadın abisini sevmiyo :27: biz gelemeyiz ya zaten bugün yorulduk hem yarın maç var dedi ( bu akşam için )

birşey söylimi ilkaycım bence harika bir pozisyon sürekli yeni şeyler planlıycaksın aynı şeylerle uğraşmıcaksın , renk olucak işinde ne bilim
biraz daha araştırma ön planda olucak seversin sanırım sen araştırmayı

evet bana da renkli bi iş gibi geliyor bana da :31: farklı bir alan, seversem devam ederim :31:

beni de alsınlar o işe ya :9: patrona bak maşallah.
çok mutlu ol canım :16:
başarılar diliyorum, yolun açık olsun :10:

Back
X