- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 8 buçuk yıldır çalışıyorum burada... Biliyorum aslında Kasım'a kadar böyle bir isteğim var tabi iyi bir iş bulabilirsem.
Burası da çok rahat olduğu için bir kişi yüzünden de rahatımı bozmak istemiyorum kararsızım yani ama cuma günden beri hala etkisinden kurtulamadım çok zoruma gitti açıkçası...
Bir kişi mi, ben bi çoğu sana gıcık davranıyo diye hatırladım
8 buçuk yıl iyiymiş
İyi düşün, ilerde belki canına tak edecek ama tazminat hakkın olmaz diye çıkamayabilirsin
Şimdi bu bir yıl içinde kendi isteğinle bile çıksan hakkını alarak çıkman mümkün
günaydın best![]()
Bir kişi sadece ileri gidip haddini aşıyor canımı sıkan da o zaten kendisi müdürümüz ayrıca patronun yeğeni oluyor dili çok ağır diğerleri onu yapamaz o yüzden onları kaale almıyorum arada sıkıyorlar canımı bilmişlik yapıyorlar sadece...
Ben de senin gibi düşünmüyor değilim bu ara kafama koydum iş ilanlarına bakacağım...
günaydın ilkaycım nasılsın???
dün okudum sanırım hayal meyal hatırlıyorum sen yeni bir işe mi başladın canım :26::26::26:
hayırlı olsun yahu ben baya koptum sizlerden haberlerinizi geç alıyorum ,inşallah gönlünce olur canım![]()
iyiyim canım bu aralar hayatım fazlaca değişiyor, adapte olmakta zorluk yaşamam umarımevet değişikliklerden biri iş .. inşallah yeni bir işe geçiyorum .. oraya geçmeden bir hafta kadar evde olmak istiyorum
![]()
Dün akşam
Görümcem ve nişanlısı ile eşimle beraber dışarı çıkacaktık, şu meşhur kuzen de geldi
İyi hoş vakit geçti aslında da
Şöyle bi durum var kızlar
Damat görümcem varken kem küm zor konuşuyor
Görümcemi eve bıraktıktan sonra, bizim evin ordan geçtiği için sizi de bırakayım geçerken diyor
Yol boyunca da bi nevi dertleşiyor
Zaman zaman bana sende X e arada söyle diyor, bazı şeylerde ortayı bulma konusunda
Bazı şeylerde anlaşamıyorlar sanırım
Beni ve eşimi aracı olarak kullanmak istiyor
Ama yanında konuşsa bizde mantıklı bulduğumuzu veya bulmadığımızı söyleriz
Bana o yokken konuşması doğru gelmiyor, böyle şeylerde de aracı olmayı sevmem
Hep birileri mi aralarını bulacak sanki ?
Konuşarak çözmeleri lazım öncelikle
amin canımşimdiki ilgi alanın ne olacak, neler yapmakla mesul olacaksın canım?
Ar-Ge ekibinde olacağım .. personelin motivasyonu için her ne yapılabilirse Araştırıp Geliştireceğimseminerler, doğum günleri evlilik yıldönümleri için farklı fikirler (şirketin yöneticisi bu konuda duyarlıymış ama farklı fikirler istiyorum artık yıllardır aynı hediyeleri alıyorum personelime dedi
), çalışan memnuniyeti gibi konular canım .. ucu çok açık ama detaylı şeyler ..ben seviyorum ince detayları, güzellikleri
inşallah başarılı olurum
![]()
evet görümcenin yanında söylese açsa konuyu sizde fikirlerinizi söyleseniz .. bence sen ona net bir şekilde bunu söyle ..
ömür boyu birileri mi aracı olacak .. ya şikayet etmeden görümcenin isteklerini yerine getirecek yada kırmadan güzel güzel istemediği konularda fikrini söyleyecek :26:
birşey söylimi ilkaycım bence harika bir pozisyon sürekli yeni şeyler planlıycaksın aynı şeylerle uğraşmıcaksın , renk olucak işinde ne bilim
biraz daha araştırma ön planda olucak seversin sanırım sen araştırmayı
evet bana da renkli bi iş gibi geliyor bana dafarklı bir alan, seversem devam ederim
![]()
Ar-Ge ekibinde olacağım .. personelin motivasyonu için her ne yapılabilirse Araştırıp Geliştireceğimseminerler, doğum günleri evlilik yıldönümleri için farklı fikirler (şirketin yöneticisi bu konuda duyarlıymış ama farklı fikirler istiyorum artık yıllardır aynı hediyeleri alıyorum personelime dedi
), çalışan memnuniyeti gibi konular canım .. ucu çok açık ama detaylı şeyler ..ben seviyorum ince detayları, güzellikleri
inşallah başarılı olurum
![]()
kendinide geliştirmiş olucaksın bir yandan ben senin adına heyecanlandım valla![]()
beni de alsınlar o işe yapatrona bak maşallah.
çok mutlu ol canım![]()
başarılar diliyorum, yolun açık olsun![]()