• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Sonra eşim maç var gelemem deyince
Damat , abi bende maç izleyeceğim zaten yemekten sonra kaçarım hemde sizin oralarda dedi ( Bi mekan adı söyledi )
Görümcem de ters ters baktı

Eşime de sen nerde izleyeceksin dedi
Evdeeee dedi eşim :1:

Çocuk davet bekledi gibi bişey oldu
Eşim bişey demedi
Evde söyledim ben ayıp oldu sanki dedim
Bilmem anlamadım ki ben onun ne dediğini pek anlamıyorum zaten dedi :27:

Çocuk ta hep bi yalnız kalma havası var
Yalnız kalsam da konuşsam etsem diye
Öte yandan gelmek istediğini belli ettiği halde eşimden tık çıkmayınca kabalık etmiş olmuyor muyuz diye de düşünüyorum:26:

Sonra eşim maç var gelemem deyince
Damat , abi bende maç izleyeceğim zaten yemekten sonra kaçarım hemde sizin oralarda dedi ( Bi mekan adı söyledi )
Görümcem de ters ters baktı

Eşime de sen nerde izleyeceksin dedi
Evdeeee dedi eşim :1:

Çocuk davet bekledi gibi bişey oldu
Eşim bişey demedi
Evde söyledim ben ayıp oldu sanki dedim
Bilmem anlamadım ki ben onun ne dediğini pek anlamıyorum zaten dedi :27:

Çocuk ta hep bi yalnız kalma havası var
Yalnız kalsam da konuşsam etsem diye
Öte yandan gelmek istediğini belli ettiği halde eşimden tık çıkmayınca kabalık etmiş olmuyor muyuz diye de düşünüyorum:26:

Nişanlısı yalnız kalıp konuşma çabasında gerçekten sizden bir şeyler bekliyor görümcen gözünü fena korkutmuş :9: ama böyle bir yere varamazlar ki umarım çocuk cesaret edip görümcen ile konuşur da birlikte ortak yol bulurlar yoksa bu şekilde problem olur hem sizi de sıkar biraz...

:9: :9: erkekler bazen anlamaz sen bir bayan ile konuşmuş olsan anlar hemen davet ederdin ama erkekler o kadar ince düşünmüyorlar ki...

Nişanlısı yalnız kalıp konuşma çabasında gerçekten sizden bir şeyler bekliyor görümcen gözünü fena korkutmuş :9: ama böyle bir yere varamazlar ki umarım çocuk cesaret edip görümcen ile konuşur da birlikte ortak yol bulurlar yoksa bu şekilde problem olur hem sizi de sıkar biraz...

:9: :9: erkekler bazen anlamaz sen bir bayan ile konuşmuş olsan anlar hemen davet ederdin ama erkekler o kadar ince düşünmüyorlar ki...

Bende beklemezdim hiç ama bizim yanımızda bile sıkıştırıyodu çocuğu görümcem :1:
Maç dedi ya eşim, ben şurda izledim geçen abi dedi

Görümcem : Ne sen maç mı izledin orda, niye bana söylemedin dedi
Damat : Söyledim ya X kardeşimle maç izliyoruz diye
Görümcem : Ama sadece maç izliyoruz dedin, bende evde izliyorsunuz sandım..
Damat : Orası bize çok yakın aynı sokak ya, ücret bile almadılar ki bedava diye gittim ( Görümcem para harcamasına da karışıyomuş birikim yap diye )
Görümcem : Olsun bi oraya beni götürmedin, bi dahakine bende gelicem
Damat : Maç mı izleyeceksin ?
Görümcem : İzlerim izlemem, bi gelir görünürüm dedi :53:

Evet bizim sokağın başında da epey muhabbet etti çocuk, eşimde dinledi durdu bi gel buyur kahve içelim bizde demedi
Kaş göz de yaptım aslında
Eve gelince bana ne ya uykum geldi saat geç olmuş diye çağırmadım dedi

Yarın da senle maç izlemek istiyo ama çocuk dedim :27: Oralı olmadı eşim
Eve varınca sanırım atmış olmalı, eşim gösterdi gülüyodu damat mesaj atmış 'abi yarın mutlaka bekliyorum, yemekten sonra maç için kaçarız' yazmış
Eşim cevap bile yazmadı , geç diye sanırım yani umaırm sonrasında yazmıştır :17:

Bende beklemezdim hiç ama bizim yanımızda bile sıkıştırıyodu çocuğu görümcem :1:
Maç dedi ya eşim, ben şurda izledim geçen abi dedi

Görümcem : Ne sen maç mı izledin orda, niye bana söylemedin dedi
Damat : Söyledim ya X kardeşimle maç izliyoruz diye
Görümcem : Ama sadece maç izliyoruz dedin, bende evde izliyorsunuz sandım..
Damat : Orası bize çok yakın aynı sokak ya, ücret bile almadılar ki bedava diye gittim ( Görümcem para harcamasına da karışıyomuş birikim yap diye )
Görümcem : Olsun bi oraya beni götürmedin, bi dahakine bende gelicem
Damat : Maç mı izleyeceksin ?
Görümcem : İzlerim izlemem, bi gelir görünürüm dedi :53:

Evet bizim sokağın başında da epey muhabbet etti çocuk, eşimde dinledi durdu bi gel buyur kahve içelim bizde demedi
Kaş göz de yaptım aslında
Eve gelince bana ne ya uykum geldi saat geç olmuş diye çağırmadım dedi

Yarın da senle maç izlemek istiyo ama çocuk dedim :27: Oralı olmadı eşim
Eve varınca sanırım atmış olmalı, eşim gösterdi gülüyodu damat mesaj atmış 'abi yarın mutlaka bekliyorum, yemekten sonra maç için kaçarız' yazmış
Eşim cevap bile yazmadı , geç diye sanırım yani umaırm sonrasında yazmıştır :17:

:9: Eşine çok güldüm ya :9: damadı hiç sevmemiş gibi geldi bana :9: Msj cevap yazdığını sanmıyorum :9:

Görümce fena korkutmuş çocuğun gözünü ama çok tehlikeli ve yalnış bir hareket ben iki tarafında sıkılmaması taraftarıyım...

Biz de aynı yollardan geçtik eşim sevgiliyken ilk zamnlarında beni çok sıkardı hatta bir dönem nasıl bir duyguymuş anlasın diye burnundan getirmiştim her yerden kısıtladım da kendine geldi zamanla... Arada tutuyor tabi yine eski halleri ama çabuk toparlıyor..

:9: Eşine çok güldüm ya :9: damadı hiç sevmemiş gibi geldi bana :9: Msj cevap yazdığını sanmıyorum :9:

Görümce fena korkutmuş çocuğun gözünü ama çok tehlikeli ve yalnış bir hareket ben iki tarafında sıkılmaması taraftarıyım...

Biz de aynı yollardan geçtik eşim sevgiliyken ilk zamnlarında beni çok sıkardı hatta bir dönem nasıl bir duyguymuş anlasın diye burnundan getirmiştim her yerden kısıtladım da kendine geldi zamanla... Arada tutuyor tabi yine eski halleri ama çabuk toparlıyor..

Yok seviyo aslında damadı, abisini sevmiyo abisi hiç susmuyo çünkü :1: Bu akşamda abisi yemeğe çağırmış işte gitmek istemiyo
Benim de işime gelir :27: uykusuzum zaten eşim maç izler bende uzanırım bi

Ama damat her seferinde durup durup son dakika evimize gidecekken saat kaç olursa olsun bu sorunlarına bi giriyo bi daha çıkamıyo
Eşim hem uykusuzluğa gelemez, hem de artık sıkıldı sanırım
Çünkü daha önce de görümcemle birlikte ortak karar almaları gerektiğini söylemiştik

Damat böyle sessiz sakin tipler olur ya onlardan
Görümcemde biraz hırslı biri ve sanırsam kıskanç bi sevgili :1
Ama ne kadar sessiz olursan ol söylemeden anlaşma olmaz ki..

Şimdi bu çocuk
Biz abisinin yemek davetine gitsek te gitmesek te
Maç için bizim o tarafa geleceğini söylüyo, bi mekandan bahsetti o mekan tam bizim sokağın başında :1:
Eşim de ben evde izlerim dedi

Yani biz şimdi bu çocuğu çağırmasak ayıp olmaz mı ? Tam bizim sokağın oraya geleceğini de bildirdiği halde

Hatta bi kere yine ayrılıyorduk kaynanamdan dönüşte, damatla
Bizim sokağın başında bu muhabbetlere girdi çıkmak bilmedi :1:
Sonra geç oldu dedik ayrılırken, bi ara dördümüz toplanalım bi yerde konuşalım bu işleri dedi damat

Aradan bir hafta filan geçti
Biz müsaittik bi işimiz yoktu, eşim kardeşime bi sorayım damat toplanalım diyordu onlarda müsaitse bugün çıkalım mı dedi
Olur dedim

Kardeşini aradı, benim haberim yok demiş görümcem
Hem vardiyam uygun değil sonra olur demiş
Sonrası da olmadı bu işin
Bence görümcem konuşulmasını bile istemiyo
O yüzden o konu kapandı ama
Damatta tek fırsat bulunca devam ediyo :1:

Son düzenleme:
Şimdi bu çocuk
Biz abisinin yemek davetine gitsek te gitmesek te
Maç için bizim o tarafa geleceğini söylüyo, bi mekandan bahsetti o mekan tam bizim sokağın başında :1:
Eşim de ben evde izlerim dedi

Yani biz şimdi bu çocuğu çağırmasak ayıp olmaz mı ? Tam bizim sokağın oraya geleceğini de bildirdiği halde

Eğer sürekli bir buluşma isteği var ise sürekli dile getiriyor ise davet edin zaten evin dibine kadar gelecekmiş ama bunu alışkanlık haline getirir mi bilemedem?
Her maç olduğunda gelir ya da eşini çağırır o maç izledikleri yere falan (tabi varsayım bu)

Bu arada eşin mesaj da atabilir Kader yorgun akşam yemeğe gelemeyeceğiz diye sen yorgun olduğun için çağırmazsınız anlayışla karşılasın bir zahmet çalışıyorsunuz sonuç ta..

Eğer sürekli bir buluşma isteği var ise sürekli dile getiriyor ise davet edin zaten evin dibine kadar gelecekmiş ama bunu alışkanlık haline getirir mi bilemedem?
Her maç olduğunda gelir ya da eşini çağırır o maç izledikleri yere falan (tabi varsayım bu)

Bu arada eşin mesaj da atabilir Kader yorgun akşam yemeğe gelemeyeceğiz diye sen yorgun olduğun için çağırmazsınız anlayışla karşılasın bir zahmet çalışıyorsunuz sonuç ta..

Öğle yemeğinde eşimle buluşuyoruz ya
Sordum, çocuğa cevap yazdın mı diye
Yoo dedi, kardeşim de mesaj attı ben yok gelmeyeceğiz dedim
Hem abisi beni çağırmadı ki, kardeşimle damat söylüyo gelin diye dedi
Hem de maç var kim çağırırsa çağırsın gitmezdim
Sende yorgunsun bende, maçtan önce uyuruz dedi ben 21:45 te maç için kalkar izlerim :1:

Damat bizm buralara gelecekmiş, sana da beraber izleyelim diyordu çağırılmak istiyo gibime geldi çağırsak mı dedim
Yok ya boşver dedi

herkese günaydın hanımlar
bir kaç gündür gelemedim
nasılsınız bakalım nasıl geçiyor neler yapiyorsunuz

iiyiym cnaım çok şükür
yorumlarını takip ediyorum bu arada:1::1:

aynı canım iş ev ev iş çok şükür halimize
istanbulda açık aydınlık bahar havası var ve ben hiç çalışmak istemiyorum

Nerdeki yorumlarımı :1:

Bizimde aynı iş ev, iş çıkışı gezsek bile pert oluyoruz uykusuzluktan
Bi önceki akşam dışardaydık ta pilim bitmiş sanırsam
İlk kez 22:00 gibi sızmışım :1: