• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

öyle tabi,, gönül ister herşey yolunda olsun ama hayat elma şekeri değil ne yazık ki bazen tatlı diye yediğimiz biberler acı çıkabiliyor.
Ağzımız yanacak acısını su içerek kendimiz gidermeliyiz o durumda da. İnşallah bizim nesil erkek egemen hayatları ortadan kaldıracak. : ) Kadınların emekçi olması şükür yaygınlaştı.

Bizim bir tanıdık 30 yıllık evli idi, hatta torunları bile vardı bir hevesle yeni ev yaptırdılar öyleki yeni gelin gibi çeyizler yaptı kadın, neyse eve taşındılar 8 - 9 ay sonra boşandılar, sebep adamın ihaneti, işte akıl plan yapmış kader ona gülmüş. Mutlu olsak da temkinli olmayı elden bırakmamalıyız.

Kesinlikle öyle
Zaten hayatım boyunca kolay kolay hiç birşeye güvenemeyen biriyim ben
Bi artı mı eksi mi orası tartışılır tabi ama öyle biri olmasam belki benimde ayaklarım çabucak kesilenlerden olurdu

NApıyosun bestcim nası gidiyo..bu mevsim geçişleri benim dengemi şaşırttı sende de var mı aynı şey

canımmm bende 5 gündür grip oldum evden dışarı çıkamıyorum valla çok kötüyüm , sanırım sebebi mevsim geçişleri , onun haricinde iyiyim canım ben sen nasılsın?

canımmm bende 5 gündür grip oldum evden dışarı çıkamıyorum valla çok kötüyüm , sanırım sebebi mevsim geçişleri , onun haricinde iyiyim canım ben sen nasılsın?

Hep aynı canım yaaa şööyylee bi hamama gideyim bi masaj yapsınlar bana istiyorum gevşeyeyim :27::27::27::27::27::27:

Slm Kızlar ben bugün pek gelemedim bu hafta da pek uğrayamam gibi geliyor çok yoğunum bir yandanda iş birikiyor...:63:

Hayat arkadaşım ile evleneli 1 yıl 3 ay 14 gün oldu :)

Bende böyle çıkıyo :1: doğru yapmışım aslında :8:

Canım ben göremedim ticker ını

Selam hanımlaarrr..Nasılsınızz..
Kendime blog açtım bennnn :)))

Adına ne bloğu nun canım bakalım istersen özelden msj atabilirsin.

Canım ben göremedim ticker ını

Racona ters diye sildim :1:

Püf saat 17:24 fabrikadan evraklar yeni geldi, bir tomar hemde
18:00 çıkışım daha doğrusu 18:30 da çıkıyo millet ama ben 18:00 diye anlaşmıştım
İşim varsa yine de çıkmıyorum ama 18:30 a kadar kalıyorum

Bu akşam görümcem, sözlüsü ve meşhur kuzenleri ile dışarda buluşacağız ( eşimle tabi )
İnşallah çok gecikmem :6:

Son düzenleme:

Racona ters diye sildim :1:

Püf saat 17:24 fabrikadan evraklar yeni geldi, bir tomar hemde
18:00 çıkışım daha doğrusu 18:30 da çıkıyo millet ama ben 18:00 diye anlaşmıştım
İşim varsa yine de çıkmıyorum ama 18:30 a kadar kalıyorum

Bu akşam görümcem, sözlüsü ve meşhur kuzenleri ile dışarda buluşacağız ( eşimle tabi )
İnşallah çok gecikmem :6:

Sana kolay gelsin o zaman yeğenler de çok tatlılar :)))))

Ben de bilgisayarın başından kalkıyorum ve artık çalışmıyorum çok yoruldum bu hafta bitse şu işlerde bitse başka bir şey istemiyorum...

Haftaya bir gün kafa izni yapacağım :9: :9:

Topikte in cin top oynuyor :55:
Ama ben burayı sevdim
Çok kalabalık ve hızlı giden topikleri sevmiyorum
Biraz da yabaniyimdir ben
İyidir burası iyi :6:

Günaydınnn :3:

Ben sıkılıyorum
Bi fatura kesiyorum, bi yorum atıyorum
Haksızlık olmasın :27:

Cuma gün bizim sorumlumuz bana haksız yere bağırdı yani yargısız infaz oldu diyebilirim sonrasında pişman oldu ama iş işten geçti o kadar insanın için de ne duruma düştüğümü sen düşün ondan çok soğudum işyerinden işler üzerime üzerime geliyor..

Cuma gün bizim sorumlumuz bana haksız yere bağırdı yani yargısız infaz oldu diyebilirim sonrasında pişman oldu ama iş işten geçti o kadar insanın için de ne duruma düştüğümü sen düşün ondan çok soğudum işyerinden işler üzerime üzerime geliyor..

bu "bağırma"ya anlam veremiyorum :19: malesef her insan yetişkinliğe ulaşamıyor bircan üzülme :31:

Bircan, evden çok işten vakit geçiriyoruz
Huzur yoksa insanın çalışma hevesi de kalmaz
Bende eski işimde huzursuzdum
O yüzden ayrıldım, memnunuz deyip yağ çekmeye başladılar uzattıkça uzattılar işi ama en son eşimin çalıştığı firmadan teklif aldım
Eski patronuma da dedim ki ben istifamı vereli 1 yıl olacak sizin hala personel bulacağınız yok bulsanız bile kaçıyorlar 1 günde, ben daha fazla bekleyemem
Resmiyette istifadan 15 gün sonra ayrılabilirdim 1 senedir bekliyorum düzelen birşey yok
Ben iş teklifi aldım, yıllarca sizi bekeleyemicem dedim, çıktım
Cuma oradan ayrıldım, Pazartesi burda başladım

Bu arada orda ne kadardır çalışıyorsun bilemiyorum ama
Yeni evlisin , evliliğinin 1 yılı dolmadan çıkarsan tazminatta alabilirsin aklında bulunsun

Bu arada orda ne kadardır çalışıyorsun bilemiyorum ama
Yeni evlisin , evliliğinin 1 yılı dolmadan çıkarsan tazminatta alabilirsin aklında bulunsun

Canım 8 buçuk yıldır çalışıyorum burada... Biliyorum aslında Kasım'a kadar böyle bir isteğim var tabi iyi bir iş bulabilirsem.
Burası da çok rahat olduğu için bir kişi yüzünden de rahatımı bozmak istemiyorum kararsızım yani ama cuma günden beri hala etkisinden kurtulamadım çok zoruma gitti açıkçası...

Back
X