• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

evet bazen börek olabilir akşamları :31: eşim patatesli börek sevmez bende ona bayılırım :56: o yüzden heralde hiç yapasım gelmiyor peynirli börek :27:

Bende peynirli seviyorum , eşim patates.. Ama bi kere mi ne yapmıştım patatesli :27: o da peynirliye talim ediyor garibim :1:

Ama aynı tepsi de hem patatesli hem peynirli yapabilirsin.. Sigara böreğinin biraz kalını şeklinde yaparak..

Bende peynirli seviyorum , eşim patates.. Ama bi kere mi ne yapmıştım patatesli :27: o da peynirliye talim ediyor garibim :1:

Ama aynı tepsi de hem patatesli hem peynirli yapabilirsin.. Sigara böreğinin biraz kalını şeklinde yaparak..

sizde de tam tersiymiş :9: benimki hayatta yemez patatesliyi öle talim falan etmez :37: dediğin gibi ayrı ayrı yapılabilir :56: bi gün deneyeyim şu börek işini :51:

nazar çıkmış bence :9: iyiki de kafana takıp düğünde canını sıkmamışsın tatlım :16: görmezden gelip deliler gibi oynamak en güzeli :21:

Evet bence de nazar çıktı kesin canım... :nazar:
Yok teyzemden yıllarca aldığım nasihatlerden bir tanesidir...
"Gelin, düğünde eğlenmesi gereken yegane insandır çünkü düğün onun düğünü... Hiç birşeyi kafaya takmamalı, anın tadını doya doya çıkartmalı... "
bende aynen uyguladım... :9:

Resmin minicik, pek anlaşılmıyor

Ama çok mutlu olduğun aşikar :16:

Evet canım minik biraz, ama idare edin.
Fotoğrafı ekleyemedim, çünkü sonra fotoğrafı siteden nasıl kaldırıyoruz bilmiyorum... :31:

Ay ne yalan söyleyeyim benim de canım çekti doğrusu :9:

Bende patatesli böreğe bayılırım yawww... Olsa da yesek :9:

Ben bütün börekleri severim :56: kıymalı hariç :27:

Ama en çok peynirli..

Bir de dün bi börek denedim 'havuz böreği' güzel oldu, domatesli filan.. Bu siteden bakmıştım zaten..

Günaydınlar herkese,

Sabahtan halletmem gereken şeyler vardı, aklımdayken onları bitirdim veee geldiiimm...
Yorgunum kızlar vallahi, şu uyku düzeni hala oturmadı. Gerçi geç yatıp erken kalkmaya bünye alışık ama.
Evimde daha oturup bir bacaklarımı rahatla uzatmışlığım yok :9: :9:

Kısmetse akşama dinlenicem... Yemeğim var nasılsa... :9:

CAnlarım benim ya... geldim geldiiimm... :29:

Neler yaptınız nasıl geçti haftasonu bakalım??

hoşgeldin canımmm:16: ben de ev tatilindeydim..:9:
bir yere gitmedim göya ama dediğin gibi evde ayaklarımı uzatıp bir oturmadım..hep dışarıda idim..
dün evdeydim sadece kitap okudum bol bol..yeğenim vardı zaten bizde ,onla ilgilendik derken bitti gitti,
yeni hafta geldi...:30:

Back
X