Geyik Muhabbeti / Off-Topic

ÇAlıştığım yer ilk işim ... İlk zamanlar evime yürüme mesafesinde idi sonra taşındı 45dk servisle ama trafik olduğu zamanlar 1 buçuk saati buluyordu evlendim 20dk ama servisimiz çok dolaştığı için 40dk buluyor...

maalesef yakınlık-maaş-iş tatmini gibi 3 ü bir aralar bizi bulmuyor..
yani yer olarak aynı ama vesaitin daha çok geçtiği yerleri istiyorum ben.
bu konunun özellikle altını her fırsatta çiziyorum.haa olmadı mı kolay gelsin derim dedim geçenlerde

inşallah biz ev baktığımızda denk gelir güzel bir ev..ben de bunun hayalini kuruyorum

hayır olsun canım inşallah..vasfın falan gayet iyi..iş dediğin bir anda piyango gibi çıkıyor..
Allah ım hiç ummadık zamanda yüzünü güldürsün.

Oh valla senden iyisi yok...

Ama benim eşimde öyle, evlendik evleneli haftasonu kahvaltılarını kendisi bir güzel hazırlıyor vallahi...
Annesinden öyle görmemiş, el bebek gül bebek yaşatmış oğullarını kayınvalidem.
Herşeyleri önüne gelirmiş, şimdi eşimden böyle görünce ben bile şaşırıyorum...
Kayınvalidem görse, vallahi beni tefe koyar...

maşallahh canımm

bizim ev müsait olmadığından dahası kendi odam da olamadığından öyle bir durum söz konusu olamaıyor..
evin ikinci anası ben, pazar sabahları erken kalkıp kahvaltıyı hazırlamakla mükellefim.
evdeysem pazarları çıkamıyorum zaten mutfaktan

Olsun sağındaki solundaki insanı tanıyorsun en azından
Kimlerle yolculuk ettiğin belli
Oturduğun içinde mışıl mışıl uyursun ne güzel

Ayy eşlerinizin kıymetini bilin hatta huylarından azıcık benim eşime de gönderin

Ben 9 da uyanırım ama yatakta kalmayı yeğlerim 10 gibi kalkarım eşim bazen benden önce kalkar ama kahvaltı hazırlamaz eğer yorgun ya da rahatsız değilsem uyanır uyanmaz acıktım diye kaldırır eğer yorgunsam yarım saat falan bekler dayanamaz yine kaldırır ama mutfağa giripte çay koyma zahmetinde bile bulunmaz...

Ay canım benim, teveccühün , o kadar hamarat değilim...
Kendi çapımda işte... Detaycılık var doğru dedin bak...

Onu da şeyden anladım
Şu çeyiz konundan
Bende çeyiz yaptım ama hiç o kadar araştırmadığımdan bilmiyorum

Birçok şeyde böyleyimdir ben yüzeysel bakar, alırım
O da adetten dermişim

Servisim olsa amenna canım, ben çok kitap okurum ve araçların hepsinde de uyuma potansiyelim var.
O yüzden kendime o kadar sıkıntı etmem trafiği, fakat kendin koşturmacalı olduğun zaman, o bitiriyor insanı.
Otobüs, metrobüs, metro koştur koştur helak oluyor insan vallahi...

Haklısın canım benim ya, o 3ü bir aradalar bizleri bulsa, bizden iyisi olmayacak zaten...
İnşallah denk gelir günün birinde, bizde rahat edeceğimiz, iyi maaşlar alacağımız, evimize de yakın yerlerde çalışırız.

Ev konusunu kafanda çok bulandırma. Başta bize de dediler de yaşanınca öyle oluyor biliyorum.
Ben çok bulandırdım değmezmiş, sebebi ise şu anda oturduğumuz evi de konumu da seviyorum nedense.
Demek ki insan zamanla ısınıp adapte oluyor, zaten evimiz güzel maşallah, tadilat istemeden bir badana ile girdik eve.
Herşeyi tamdı zaten ve hatta geçen arkadaşlar geldi "evi siz mi tadilattan geçirdiniz" dediler, hayır badana yapıp girdik deyince de baya şaşırdılar.
Ama bir arkadaşım demişti "daha evin kapısından girince - işte evimiz - diyeceksiniz ve o evi tutacaksınız" diye.
Hakikaten öyle oldu valla...
Eminim sizinde öyle olacaktır, rabbim en hayırlısını ve gönlündekini versin inşallah...

Sağolasın canım benim, inşallah dediğin gibi bir anda piyango gibi çıkıverir karşıma.
Sabır gerektiren bir süreçteyim, inşallah sabrımın sefasını da sürerim, kısmet olur...

nette çok arkadaşım oldu kader benim..
görüştüklerim de oldu görüşemediklerimde ama her birinin farklı bir yeri vardır.

Benim tek kk dan tanıyorum herkesi
Daha önce başka foruma üye olmadım
Face vardı o da reel arkadaşlarımdı ama face engellendi diye burayı buldum
Burda da kimseyle görüşmedim
Genelde topiklerde yazarım özel mesajı da nadiren kullanmışımdır, soru cevap niteliğinde

Geçen muhabbet açıldı
Görümcem abisi için 'anası kılıklı her huyu ona çekmiş' dedi

Kayınvalidemi birden sıcak basar
Kayınvalidem sebze yemekleri sever
Kayınvalidem Pazar bile uyumaz 9 kalkarmış, kahvaltı hazırlarmış
Kayınvalidem gezmeyi çok sever , komşuya bayılır

Cidden bu huyları aynı
Görümcemse benim gibi uyur ve rahattır.. Eşim de bazen sende kardeşime benziyosun der

Canım sen onu arada aç bırak bence.
Ben öyle yaptım evlendiğimizin ilk günlerin de "ben yumurta pişirmesini bilmem, yemeğin alasını iste yapayım" dedim.
Noldu, kahvaltılar ona kaldı... Sonra zaten bir ara ağzından "yemekleri sen yapıyorsun eh kahvaltıda benden olsun madem" diye birşey çıktı.
Peşini bırakır mıyım... Dedim sen böyle dedin, hadi bakalım kahvaltı senden...
Geçende de anneme gittik sağolsun saf kalplidir fena bozdu beni, demez mi durup dururken, yalnızlık zor valla ama senin pazar günleri yaptığın yumurta gibisi yoktu...
Eşimde hemen tabii "hani sen yumurta yapmayı bilmiyordun... " kem küm kaldım tabii...

Bir tek evimizde misafir varsa eşime hiç birşey yaptırmam, kahvaltısından çayına ben hazırlarım.
Ama evde misafir yoksa eğer, eşim kahvaltı hazırlar, ben çayı koyarım, ısıtılacak börek poça varsa onları hallederim.
Yumurtasını da sucuğunu da kendisi yapar... Genelde pek karışmam o konulara

Onu da şeyden anladım
Şu çeyiz konundan
Bende çeyiz yaptım ama hiç o kadar araştırmadığımdan bilmiyorum

Birçok şeyde böyleyimdir ben yüzeysel bakar, alırım
O da adetten dermişim

Aslında detayda değil benimkisi, araştırmak.
Ben araştırmaya çok meraklıyım, araştırınce hoşuma gidiyor..

inşallah canım inşallah...burada yerleşim yerleri o kadar arttık ki..ben bile şaşırıyorum.
her gün yeni bür site falan ..çok lüks de var orta sınıfta..bakalım hangisine denk düşeceğiz..

badana dedin de daha önce de çalıştım biliyorum ama en osmanlı renkleri çok güzel marshall ın.
aklıma geldi.

benim hali hazirda görüştüklerim var..hem buradan hem telefondan..candann ablayla mesela
görüşmek çok istiyoruz.şu ara tam olmasa da sık sık telefondan görüşürüz..

öncesinde de çok güzel arkadaşlıklarım var herkes kabul etmeyebilir bu durumu tabi..
sanal olunca bir ön yargı her zaman oluyor..haa bu arada sevgilimi de sanaldan tandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…