artık metrobüse binince aklıma gelen tek isim Kaderrr
Etiketlerim ;
Cips, metrobüs
Metrobüs ve cips denince akla, hemen onun adı gelir...
Kader, Kader, Kader...
(eti eti eti reklamından esinti)
İnşallah canım inşallah, hayırlısı Allah'tan.
Çok sıkma canını, bende evlenince yol çilem arttı.
Hatırlarsın çok taktım kafama, ama zamanla alışılınıyormuş.
Aynı zamanda mutsuzluk haline getirilmemesi gereken birşey olduğunu fark ettim.
Yoruluyorum, yorulmuyor değilim koşturmacadan, ama eşim de idare ediyor sağolsun...
Geçen gün bir iş görüşmesine gittim, laf aramızda, eve çok yakın.
Yürüme mesafesinde, fakat kurumsal bir yer değil.
Aldığım maaşı veremiyor, beklentilerimin çok altında bir yerdi.
Sadece yer itibari ile cezbediciydi o kadar...
Ben bi Pazarım var deyip bi güzel uyuyorum, bekarkende öyleydim
Eşim tam tersi en geç 10 da kalkar, beni de uyandırmaya çalışırdı, müziği yüksek sesle açardı
Dedim istediğin kadar aç kalmam ki ben
O acıkıyomuş, bir de annesi de eşim de hep erken kalkarmış.
Dedim ben acıkmıyorum, uykuyu tercih ederim
Şimdi markete çıkıyo, kahvaltıyı hazırlıyo, beni en son kaldırıyo
11:30 gibi hazır kahvaltıya konuyorum
Etiketlerim ;
Cips, metrobüs
Tevecühünüz efenim
Hamarat denilince de akla Souvvenir gelir, bir de detaycı sanırsam
Ben bi Pazarım var deyip bi güzel uyuyorum, bekarkende öyleydim
Eşim tam tersi en geç 10 da kalkar, beni de uyandırmaya çalışırdı, müziği yüksek sesle açardı
Dedim istediğin kadar aç kalmam ki ben
O acıkıyomuş, bir de annesi de eşim de hep erken kalkarmış.
Dedim ben acıkmıyorum, uykuyu tercih ederim
Şimdi markete çıkıyo, kahvaltıyı hazırlıyo, beni en son kaldırıyo
11:30 gibi hazır kahvaltıya konuyorum
onu geçtim geçende bizim orada bir yerde yazıyordu "kader börek" aklıma kim geldiii
ÇAlıştığım yer ilk işim ... İlk zamanlar evime yürüme mesafesinde idi sonra taşındı 45dk servisle ama trafik olduğu zamanlar 1 buçuk saati buluyordu evlendim 20dk ama servisimiz çok dolaştığı için 40dk buluyor...
Bilinç altına fazla yerleşmişim galiba
Ama böreği de çok severim
Ay canım benim, teveccühün, o kadar hamarat değilim...
Kendi çapımda işte... Detaycılık var doğru dedin bak...
ÇAlıştığım yer ilk işim ... İlk zamanlar evime yürüme mesafesinde idi sonra taşındı 45dk servisle ama trafik olduğu zamanlar 1 buçuk saati buluyordu evlendim 20dk ama servisimiz çok dolaştığı için 40dk buluyor...
maalesef yakınlık-maaş-iş tatmini gibi 3 ü bir aralar bizi bulmuyor..
yani yer olarak aynı ama vesaitin daha çok geçtiği yerleri istiyorum ben.
bu konunun özellikle altını her fırsatta çiziyorum.haa olmadı mı kolay gelsin derim dedim geçenlerde
inşallah biz ev baktığımızda denk gelir güzel bir ev..ben de bunun hayalini kuruyorum
hayır olsun canım inşallah..vasfın falan gayet iyi..iş dediğin bir anda piyango gibi çıkıyor..
Allah ım hiç ummadık zamanda yüzünü güldürsün.
nette çok arkadaşım oldu kader benim..
görüştüklerim de oldu görüşemediklerimde ama her birinin farklı bir yeri vardır.
Ayy eşlerinizin kıymetini bilin hatta huylarından azıcık benim eşime de gönderin
Ben 9 da uyanırım ama yatakta kalmayı yeğlerim 10 gibi kalkarım eşim bazen benden önce kalkar ama kahvaltı hazırlamaz eğer yorgun ya da rahatsız değilsem uyanır uyanmaz acıktım diye kaldırır eğer yorgunsam yarım saat falan bekler dayanamaz yine kaldırır ama mutfağa giripte çay koyma zahmetinde bile bulunmaz...
Onu da şeyden anladım
Şu çeyiz konundan
Bende çeyiz yaptım ama hiç o kadar araştırmadığımdan bilmiyorum
Birçok şeyde böyleyimdir ben yüzeysel bakar, alırım
O da adetten dermişim
Servisim olsa amenna canım, ben çok kitap okurum ve araçların hepsinde de uyuma potansiyelim var.
O yüzden kendime o kadar sıkıntı etmem trafiği, fakat kendin koşturmacalı olduğun zaman, o bitiriyor insanı.
Otobüs, metrobüs, metro koştur koştur helak oluyor insan vallahi...
Haklısın canım benim ya, o 3ü bir aradalar bizleri bulsa, bizden iyisi olmayacak zaten...
İnşallah denk gelir günün birinde, bizde rahat edeceğimiz, iyi maaşlar alacağımız, evimize de yakın yerlerde çalışırız.
Ev konusunu kafanda çok bulandırma. Başta bize de dediler de yaşanınca öyle oluyor biliyorum.
Ben çok bulandırdım değmezmiş, sebebi ise şu anda oturduğumuz evi de konumu da seviyorum nedense.
Demek ki insan zamanla ısınıp adapte oluyor, zaten evimiz güzel maşallah, tadilat istemeden bir badana ile girdik eve.
Herşeyi tamdı zaten ve hatta geçen arkadaşlar geldi "evi siz mi tadilattan geçirdiniz" dediler, hayır badana yapıp girdik deyince de baya şaşırdılar.
Ama bir arkadaşım demişti "daha evin kapısından girince - işte evimiz - diyeceksiniz ve o evi tutacaksınız" diye.
Hakikaten öyle oldu valla...
Eminim sizinde öyle olacaktır, rabbim en hayırlısını ve gönlündekini versin inşallah...
Sağolasın canım benim, inşallah dediğin gibi bir anda piyango gibi çıkıverir karşıma.
Sabır gerektiren bir süreçteyim, inşallah sabrımın sefasını da sürerim, kısmet olur...
Benim tek kk dan tanıyorum herkesi
Daha önce başka foruma üye olmadım
Face vardı o da reel arkadaşlarımdı ama face engellendi diye burayı buldum
Burda da kimseyle görüşmedim
Genelde topiklerde yazarım özel mesajı da nadiren kullanmışımdır, soru cevap niteliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?