• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

bugün de bitti yaavv:31: herkesciklerde gitmiş..:10:
ben de erken çıkacağım çok şükür bugün..:27:

Benim omzum tutuldu :1: bi de bay geldi ama
Hala bi yorum bi çek diye kendimi zorluyorum işlemeye :27:

Çıkışta kayınvalidemlere gideceğiz, kayınpedeirm bugün izinli çünkü
Ve sürpriz dünürlerde geliyomuş :1: görümcemin nişanlısı ve ailesi hatta gelinleri de sanırsam

3 tane muhasebeden arkadaşa, eşime, sekretere adı ile hitap ediyorum burda :1:
Onlar yaşıt benle çünkü

Eşim kolay gelsin der mesela
Ben teşekkürler derim

Herkes güler, siz tanışıyo musunuz diye :1:
Tek iş yeri diye değil dışarda ve ailelerle isek ben adı ile hitap ederim eşime mesela

Eşim işyerinde dikkat eder, başka yerde dikkat etmez her şekilde hitap eder :1: canım cicim aşkım gibi

Hala evli olduğunuzu bilmiyorlar mı :9:

Benim omzum tutuldu :1: bi de bay geldi ama
Hala bi yorum bi çek diye kendimi zorluyorum işlemeye :27:

Çıkışta kayınvalidemlere gideceğiz, kayınpedeirm bugün izinli çünkü
Ve sürpriz dünürlerde geliyomuş :1: görümcemin nişanlısı ve ailesi hatta gelinleri de sanırsam

:9: Benim de gözlerim ağrıdı hem buraya yazı yazıp hemde bir şeyler okuyorum işle ilgili şaşı olucam :9: :9:

Hımm yorucu bir akşam olacak galiba.. benim de misafirim var bir de eşimin kuzeni gelecek bizde kalacak şehir dışında okuyor aileside memlekette hem seviyorum ben kendisini bizde kalırsın deyince hoşuna gitti sabahtan gidecek zaten..

3 tane muhasebeden arkadaşa, eşime, sekretere adı ile hitap ediyorum burda :1:
Onlar yaşıt benle çünkü

Eşim kolay gelsin der mesela
Ben teşekkürler derim

Herkes güler, siz tanışıyo musunuz diye :1:
Tek iş yeri diye değil dışarda ve ailelerle isek ben adı ile hitap ederim eşime mesela

Eşim işyerinde dikkat eder, başka yerde dikkat etmez her şekilde hitap eder :1: canım cicim aşkım gibi

Kader eşinle aynı şirkettemi çalışıyorsunuz ?

Hala evli olduğunuzu bilmiyorlar mı :9:

:9: Benim de gözlerim ağrıdı hem buraya yazı yazıp hemde bir şeyler okuyorum işle ilgili şaşı olucam :9: :9:

Hımm yorucu bir akşam olacak galiba.. benim de misafirim var bir de eşimin kuzeni gelecek bizde kalacak şehir dışında okuyor aileside memlekette hem seviyorum ben kendisini bizde kalırsın deyince hoşuna gitti sabahtan gidecek zaten..

Eşim bu firmadaydı ben sonradan geldim
Ama Türkan Şoray kanunlarım vardı benim:21: aynı bina olsa gelmeyecektim, farklı bina aynı firmanın diğer sektörü diyeyim
Öyle kabul ettim :1: Şimdi memnunum, buradakiler de sevdi beni ama huy bu eşime yine X diyorum , öğle yemeğinde serbest :27:

Allah kolaylık versin sana da
Bende artık aile toplantısında oturduktan, iki hizmet bi gelinlik yaptıktan sonra gelirim eve :8:

Günaydın kızlar:3:
Dün kayınvalidemden geç döndük
Uykum var
Veeee çok işim var :25:

Günayıdn Canım,
Nasıl geçti peki?

Hep yorgun olduğumuzda işlerimiz çogalıyor sinir oluyorum :((

Benim de çok ağrım var yerimden kalkamıyorum ama kalkmalıyım bir sürü evrak hazırlamam gerek :25:

Günayıdn Canım,
Nasıl geçti peki?

Hep yorgun olduğumuzda işlerimiz çogalıyor sinir oluyorum :((

Benim de çok ağrım var yerimden kalkamıyorum ama kalkmalıyım bir sürü evrak hazırlamam gerek :25:

İdare eder :1:
Gülüştüler dünürcükler bende oturdum öyle, gelinleriyle muhabbet ediyorduk bazen..
Çok sevmiş beni görümcemin eltisi, hep görümceme söylüyomuş, bize gel dedi oturmaya :1:

Bir de kaynvalidemin bi komşusu var dizi tiplemeleri gibi
Hop diye gelir bi misaifr gelince
Ve fazla yüksek sesle konuşur ve kahkaha atar
O geldi, herkesi bastırdı :27:

Allah kolaylık versin, ben daha ayılmadımdığından işe başlamadım :17:

İdare eder :1:
Gülüştüler dünürcükler bende oturdum öyle, gelinleriyle muhabbet ediyorduk bazen..
Çok sevmiş beni görümcemin eltisi, hep görümceme söylüyomuş, bize gel dedi oturmaya :1:

Bir de kaynvalidemin bi komşusu var dizi tiplemeleri gibi
Hop diye gelir bi misaifr gelince
Ve fazla yüksek sesle konuşur ve kahkaha atar
O geldi, herkesi bastırdı :27:

Allah kolaylık versin, ben daha ayılmadımdığından işe başlamadım :17:

Bir kahve al istersen kendine getirir :9: yada CİPS daha iyi geli ama sabah olunca bilemedim tabisi :9:

Selam, ve günaydın ey cemaat-i hatunlar :16:

Günaydın :3: hoşgeldin..

Back
X