• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

ben dün yedim ya ofiste bende lipton eşliğinde lays yemiştim :9: ağız tadımız benziyor herhalde :34:

Ben hamile değilim ama günlerdir canım doritos baharatlı-acılı çekiyor....:26:
Allah sizi ...ne diyim ben sizee..:52:.dünden beridir bir cipstir gidiyor ,alicimm bugün bende..:56:

O konularda pek fikrim yok ama

Dizilerde olur ya ne duysa canı çeker, kusma olur başı döner .. O kadar biliyorum :27:

Bir de ilk zamanlar korunulmazsa galiba hamile kalınması kolay oluyormuş.. Özellikle adetin yeni bitmişse düğün zamanı diye duydum..

korunuyoruz canım inşallah öyle bişey yoktur, bebiş beklesin biraz, daha Ous askere gidecek :5:

Annanem geldi aklıma, onunda var böyle deyimleri... :9:

Adetten önce hamile kalırsan eğer kız olurmuş, adet bitiminden sonraki birliktelikte hamile kalırsan erkek olurmuş... :27:

Yoksa tam tersimiydi:44:, tam hatırlamıyorum haliyle... :26: Ama çok komiktir o bu konularda... :9: :9:

Ben öyle şeyler bilmem :9:

Ablamın arkadaşları evlendi.. Yeni bitmiş mesela adetleri.. Ve evlenmişler tam o tarihte, korunmamışlarda hemencik hamile kalmışlar..

Benimde arkadaşıma olmuştu..

Öyle dediler zaten adet döneminden hemen sonrası hamile kalmaya çok müsait ve hele de yeniysen çok dikkat etmelisin etmezsen cicim aylarını bulantı ile geçirirsin.. Başbaşa vakit geçirmek istiyorsanız önceleri biraz dikkat edin dediler :27:

Benim pek iştahım yoktu akşam eve giderken ne yesek dedi eşim

Yemekleri sayıyordu eh işte yapıyordum

Cips ? dedi gözlerim açıldı.. biliyordum cipse hayır demeyeceğini dedi.. Ama o yemekten sonra dedi:33:

Markete gittik alışverişe 2 tane de cips aldım :27:

Oh yarasın valla... :27: :27:

Ben cips ve patates kızartmasına hayır diyemiyorum... :26:

Ama akşam kendime hayret ettim, önümde duran cipse saldırmadım yani... :53:

Çok hanımefendi davrandım canım, hamilelere öncelik tanıdım...:31:

Hatta kaseyi ona zimmetledim resmen, elimi bilenek sürmedim... :9: :9:

Ben hamile değilim ama günlerdir canım doritos baharatlı-acılı çekiyor....:26:
Allah sizi ...ne diyim ben sizee..:52:.dünden beridir bir cipstir gidiyor ,alicimm bugün bende..:56:

Hahaha valla sorma canım ya, sende katıl bizim gurumuza...
Afiyet olsun şimdiden, bende aklıma taktım, migrosa gidicem bi ara alıcam bugün yine... :27: :27:
Dünün acısını çıkartırım... :9: :9:

Benim pek iştahım yoktu akşam eve giderken ne yesek dedi eşim

Yemekleri sayıyordu eh işte yapıyordum

Cips ? dedi gözlerim açıldı.. biliyordum cipse hayır demeyeceğini dedi.. Ama o yemekten sonra dedi:33:

Markete gittik alışverişe 2 tane de cips aldım :27:

benim eşimde çok seviyor bende ama mümkün olduğunca az yemeye çalışıyoruz çok böyle keyifliysek birşey kutluyorsak falan cips kola yapıyoruz :9:

İlkay askerlik zor , şimdiden Allah kavuştursun :3:

Souvvenir bende patates kızartmasına ve cipse asla hayır diyemem..

Hatta bi tarifimiz var eşimle çok sk yaparız.. elma dilim gibi patatesleri büyük doğrayıp tuz, karabiber ve pul biberle karıştırıp ( yağsız bi şekilde, yağ yumuşatıyor sevmiyorum öyle ) fırına atıyoruz.. Çok güzel oluyor tadı..

Kola ( eşim pek sevmese de zararlı diye ) + mayonez ketçap eşliğinde mükemmel oluyor :56:

Ben öyle şeyler bilmem :9:

Ablamın arkadaşları evlendi.. Yeni bitmiş mesela adetleri.. Ve evlenmişler tam o tarihte, korunmamışlarda hemencik hamile kalmışlar..

Benimde arkadaşıma olmuştu..

Öyle dediler zaten adet döneminden hemen sonrası hamile kalmaya çok müsait ve hele de yeniysen çok dikkat etmelisin etmezsen cicim aylarını bulantı ile geçirirsin.. Başbaşa vakit geçirmek istiyorsanız önceleri biraz dikkat edin dediler :27:

Doğrudur canım, benim etrafımda evlenip hemen hamile kalanlar olmadığı için bende pek bilmem...

Annem mesela, evlendikten 3 ay sonra bana hamile kalmış, o yüzden annem hep der "aman kızım evliliğini anlamadan hemen çocuk sahibi olma, benim öyle oldu, bizim zamanımız farklıydı insan bir birini zaten hemen anlayamıyor, hele bir de çocuk olunca ona odaklanıyorsun daha zor oluyor" der hep...

Ama tabii nasiptir birde bu işler, Allah kaderimize ne yazdıysa kabullenicez.
Fakat eşeği de sağlam kazığa bağlamakta fayda var, dikkatte etmek gerek :17: :9:

Hatta bi tarifimiz var eşimle çok sk yaparız.. elma dilim gibi patatesleri büyük doğrayıp tuz, karabiber ve pul biberle karıştırıp ( yağsız bi şekilde, yağ yumuşatıyor sevmiyorum öyle ) fırına atıyoruz.. Çok güzel oluyor tadı..

Kola ( eşim pek sevmese de zararlı diye ) + mayonez ketçap eşliğinde mükemmel oluyor :56:

Bende de damak tadı (Allah'a şükür) var.
Restoranlarda yediğim bir şeyin içindeki baharatları şıppadanak ayırırım...
Kendi sırrımı vereyim mi sana patates kızartması hakkında... :9: :9:

Oh yarasın valla... :27: :27:

Ben cips ve patates kızartmasına hayır diyemiyorum... :26:

Ama akşam kendime hayret ettim, önümde duran cipse saldırmadım yani... :53:

Çok hanımefendi davrandım canım, hamilelere öncelik tanıdım...:31:

Hatta kaseyi ona zimmetledim resmen, elimi bilenek sürmedim... :9: :9:

müthiş bir irade sergilemişsin bence :46: :42:

korunuyoruz canım inşallah öyle bişey yoktur, bebiş beklesin biraz, daha Ous askere gidecek :5:

Ay canım benim... Allah sağ salim gidip gelmesini nasib etsin yuvacığına...

Benim teyzem evlendikten sonra eşi askere gitmişti, izne gelip döndükten sonra (uzun dönemdi) kızı oldu :9: :9:
Kuzenim o ara doğmuştu yani... Nasip işte... :9:

fırına neyle atıyorsun canım ? yağlı kağıtlar varmış onun üzerine yayarak mı yoksa fırın poşetleri var ya onun içine koyup mu ?
annem yapar bunu fırın poşetine koyar :26:

Biz de tam tersi tiryaki olan kişi benim :27: zararlı diye eşim azaltmaya çalışıyor ama beni de kırmıyor sağolsun :9:

bizde de eşim durduruyor beni bana kalsa kilo alırdık çok :56: ikimizinde kiloları normal ama her an almaya da müsait :8:

ilkaycım,Allah ım hayırla gidip gelmeyi nasip etsin..

kadercim, ben de yapıyordum o patates kızartmasından ama zeytinyağ ekliyorum biraz..
eklenmemiş halini deneyeyim birde..:31:

çiçeği merak ediyoruz souvvenır ..:17:

Back
X