• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

konu dışı olacak ama birşey sorcam kızlar turkuaz mavisi bi elbise aldım sizce hangi renk ayakkabıyla kombinleyeyim :9: beyaz istiyorum ama beyazım yok :26:

konu dışı olacak ama birşey sorcam kızlar turkuaz mavisi bi elbise aldım sizce hangi renk ayakkabıyla kombinleyeyim :9: beyaz istiyorum ama beyazım yok :26:

Hiç anlamam aslında ama siyahla olmaz mı :9:

Abiye ise gümüş rengi ile olabilir..

Sağolasın canım, hallettim bile işlerimi çok şükürrr...

Sizleri öpüyorum kızlar, trafiğe kalmadan kaçayım ben...
Yarın görüşmek üzere... :54: :54: :54:

Güle güle

Bende 18:00 gibi çkarım :3:

Cevap vermeden edemedim...

mavi-uzun-elbise-kot-ceket-kombin.jpg

mavi.jpg

turkuaz-elbiseler-485x363.jpg

turkuaz-elbise-modeli.jpg

Öptüm şekercim yarın konuşuruz kısmetse... :54::54:

Seni de çok öpüyorum Kadercim, burçtaşım... :54: :54:

Cevap vermeden edemedim...

mavi-uzun-elbise-kot-ceket-kombin.jpg

mavi.jpg

turkuaz-elbiseler-485x363.jpg

turkuaz-elbise-modeli.jpg

Öptüm şekercim yarın konuşuruz kısmetse... :54::54:

Seni de çok öpüyorum Kadercim, burçtaşım... :54: :54:

Hiç anlamam aslında ama siyahla olmaz mı :9:

Abiye ise gümüş rengi ile olabilir..

Güle güle

Bende 18:00 gibi çkarım :3:

abiye değil ama çok günlük değil bi nişanda giyeceğim siyah istemedim aklımdan fuşya geçiyor aslında gelin ayakkabılarım :16:

ama cesaret edemedim :26: neyse haftasonuna kadar vaktim var düşünürüz yeni birşey almak istemiyorum malum düğün atlattık bi süre para harcamak istemiyorum :31:

günaydın kızlar gribal enfeksiyon geçiriyorum dün gece 11 den 12 buçuğu kadar hastanedeydim serum taktılar :25:

günaydınnn kızlarrr:16:

günaydınlar herkeşeee

Günaydınnnn.... :3: :54:

Erkencisiniz baya yahu... Bende gözümü açamıyorum bugün vallahi, hava da bir serin, yataktan çıkasım gelmedi... :31:

günaydın kızlar gribal enfeksiyon geçiriyorum dün gece 11 den 12 buçuğu kadar hastanedeydim serum taktılar :25:

Çok geçmiş olsun canım ya, nerden kaptın bu enfeksiyonu... :26:

işe en erken başlayan benim sanırım...:31::10:

Erken kalkan yol alıyor canım, maşallah...

Hayırlı işler şimdiden herkese kızlar... :34:

hayırlı işler ,kolay gelsin kızlar..:10:
evet ben 05.50 de kalktım bugün evde 06.50 gibi çıktım işe de tam 07.34 de geldim...:9:

Back