• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

El öpmelere başladınız mı İlkay :27: En gıcık durumlardan biri bence..

Onu da atlatın rahatlarsınız :9:

Bence de avatarın güzel souvvenir.. :3:

El öpmelere başladınız mı İlkay :27: En gıcık durumlardan biri bence..

Onu da atlatın rahatlarsınız :9:

Bence de avatarın güzel souvvenir.. :3:

Evet bende bunda karar kıldım canım...

Birde, el öpme demişken, benim babam yurtdışından geliyor ve ben balayından dönmeden gidecek geri...
O yüzden 22'sinde düğün, sanıyorum 23'ünde annemlere yemeğe gidicez... :17: :17: Babam 25'inde dönecek diye...

Maşallahhh... :nazar: :nazar:
Allah nazarlardan saklasın ama, hiç azımsanamayacak bir zaman zarfı... :ssz:

evet biz büyüdük birçoğu şeyi de birlikte yaşadık :nazar: çok şükür bugünlere de geldik o yüzden demiştim aslında "rüya gibi" yi .. çünkü hep rüyalarda ve hayallerdeydi :16:

Birde, el öpme demişken, benim babam yurtdışından geliyor ve ben balayından dönmeden gidecek geri...
O yüzden 22'sinde düğün, sanıyorum 23'ünde annemlere yemeğe gidicez... :17: :17: Babam 25'inde dönecek diye...

Olsun görüşmeden gitmesinden iyidir

Tabi mahcubiyet olur siz de ama başka seçeneğiniz yokmuş

Zaten 1 hafta sonra görüşsen de mahcup olmuyor mu insan :9:

evet biz büyüdük birçoğu şeyi de birlikte yaşadık :nazar: çok şükür bugünlere de geldik o yüzden demiştim aslında "rüya gibi" yi .. çünkü hep rüyalarda ve hayallerdeydi :16:

Ama ne güzel bir duygudur o sizin için şimdi...
Allah bir birinizin kıymetini hep bildirsin inşallah, ağız tadı olsun hep...

Biz bile nişanlımla 3 buçuk senedir beraberiz, neler neler yaşadık bu süre zarfında...
Şimdi sana nazaran bu kadar kısa sürede kavuşmak bile bizim için hayal gibi geliyor, seni o yüzden gayet iyi anlıyorum... Ne mutlu size canım... :nazar: :nazar:

Olsun görüşmeden gitmesinden iyidir

Tabi mahcubiyet olur siz de ama başka seçeneğiniz yokmuş

Zaten 1 hafta sonra görüşsen de mahcup olmuyor mu insan :9:

Haklısın canım, aslında öyle yani bir bakıma...
Fakat hemen ertesi gün, sanırım benim Ous benden çok heyecanlı olur... :9: :9:

mahcubiyet aynı bence de :17: olsun babanı görürsün .. bizde ertesi gün gittik annemlere mangal yaktık, çok rahatız ne :9:

Davetli mi oluyormuş, bilmiyordum

Valla annemler herkese ( teyzelerine, dayısına, anneannesine, annesine, kız kardeşine, hala ve amcalarına ) bohça hazırlamıştı.

Birer bohça alıp el öpmeye gittik, çalıştığımız için belki ara ara müsait oldukça gittik..

Zor bitirdik :27:

mahcubiyet aynı bence de :17: olsun babanı görürsün .. bizde ertesi gün gittik annemlere mangal yaktık, çok rahatız ne :9:

Ben özledim ama mahcubiyetten gidemedim

Dünkü veda sahneleri aklıma gelip duygulanıyordum, eşim gel istersen annenlere gidelim diyordu beni öyle görünce

Yok diyordum şimdi olmaz :17:

Anladım canım, size zaman tanıyorlardır...

Peki siz birşeyler hazırladınız mı giderken götürmek için?

normalde annem bohça hazırlamıştı içinde hediyeler vardı onları götürecektim ama düğünden bi kaç gün önce imam nikahımız oldu onların evinde annem şimdi götürüverelim dedi o zaman götürdük ..

düğün günü gelinle damadın evine tavuklu pilav ve baklava getirir kız evinden birileri .. bizim yakınlarımız iki tepsi hazırlamış biri eşimle benim için :23: diğeri kayınvalide için .. onları götürdük biz ertesi gün .. başka bişey yoktu :51:

Ben özledim ama mahcubiyetten gidemedim

Dünkü veda sahneleri aklıma gelip duygulanıyordum, eşim gel istersen annenlere gidelim diyordu beni öyle görünce

Yok diyordum şimdi olmaz :17:

yüzsüz gördüm kendimi :82: biz gitmesek annemler bozulurdu :44:

Davetli mi oluyormuş, bilmiyordum

Valla annemler herkese ( teyzelerine, dayısına, anneannesine, annesine, kız kardeşine, hala ve amcalarına ) bohça hazırlamıştı.

Birer bohça alıp el öpmeye gittik, çalıştığımız için belki ara ara müsait oldukça gittik..

Zor bitirdik :27:

Bizde çalışıyoruz ya canım, kesin senin dediğin gibi olacak benimde...
Ara ara gidip zor bitiricez, benim nişanlım bi de muhasebeci bazen çok geç çıkıyor işten...
Öyle bir durum olduğu için, biz daha uzun sürede bitiririz sanırım... :31:

Back