Geyik Muhabbeti / Off-Topic

hafta içi dışarda olmak keyiflide adamı pert ediyor Kader,
Sürekli dışarda olanlara hayranım benim bünye kaldırmıyor

Evet hava miss maşallah...

Pazar akşamı da geç uyuduk
Pazartesi de damat sağ olsun çıkışta kapının önünde bile susmak bilmedi
Normalde dayanıklıyımdır ama iki gün üst üste 01:30 dan sonra yatınca uykusuzluktan direncim çöktü sanırım
Dün de bi yere davetliydik te gitmedik iyiki de gitmemişiz 22:00 gibi uyumuşum eşimde maç izlemiş

uykusuzluğa hiç dayanamıyorum sarhoş gibi dolanıyorum resmen.
İyi olmuş o zaman gtmemeniz. Araba gibi benzinle çalışmıyoruz ya uykuya ihtiyacımız var

uykusuzluğa hiç dayanamıyorum sarhoş gibi dolanıyorum resmen.
İyi olmuş o zaman gtmemeniz. Araba gibi benzinle çalışmıyoruz ya uykuya ihtiyacımız var

Ama devlet meselesine dönmüş olay
Görümcemin kaynanası, benim kaynanamı aramış..
Sizin çocuklar niye gelmiyo, önceki gün bizim çocuklarla beraberlermiş davet etmişler ama gelemeyiz demişler diye bi arayım dedim demiş

Kaynanam eşime sormuş tekrar
Eşim de hergün onlarla mı buluşacaz geçen siz de topalndık, dün de dışardaydık onlarla.. Şimdi sizin her dünür toplantınız da bizde mi gelecez.. Siz gidin demiş

Kaynanam da karşı tarafa çocuklar yorgun demiş

Eşine maşallah Kader seni olaya dahil etmeden milleti susturmuş.
İlla da sebebini soracaklar hee.

Konu uzadıkça uzamış ama eşin iyi demiş annesine annesi de yalan söylememiş hani çocuklar yorgun demiş haklı da

Eşine maşallah Kader seni olaya dahil etmeden milleti susturmuş.
İlla da sebebini soracaklar hee.

Eşim istese ben giderdim aslında, söyledim de
Yok ya maç var dedi, bir de damadın abisinin evine çağırıldık eşim abisini sevmiyo

Bende dedim zaten böyle çağırılmaz
Ev sahibi arar şu gün yemeğe buyurur musunuz der
Son dakika, ev sahibinin kardeşleri yemek var sizde gelsenize deyince garip oluyor
Evet dedi eşim, hem ondan hemde bugün maç var annemler bile çağırsa gitmezdim gürültüde birşey izlenmiyo diyo..

Başkasıyla haber gönderme olayını bende sevmiyorum ben çağıran insan kendisi aramalı.
Hoşlanmadığı biriyse eşinde haklı ne işi var zamanını boşa harcasın.
Ya bide insan evinde ayaklarını uzatmak istiyor misaifirliğin sık olması sıkıcı.
Konuyu eşinin kapatması süper olmuş Kader.

Ben bu sabah çok agresif çıktım evden ya bu havalar da giyecek kıyafet bulamıyorum bir de kilo almışım çok dertliyim çookkk

Ben pek karışmam zaten bu tür şeylere
Gider otururum etliye sütlüye de karışmam, bana göre değiller ama ben ortama uyum sağlarım
Malum ben gelinim, ben istemesem adım çıkar

Eşim sıkıldı galiba
Abisi için boş konuşuyor derdi herkes, şimdi damatta telaştan mı ne hep aynı şeyleri anlatmaya başladı
Artık damattan da kaçıyor eşim sadece abisinden değil

Evet ya insan işten gelince ayaklarını uzatıp yatmak istiyor her akşam her akşam bir yerlere gidilmiyor..

Benim eltim de ilk evlendiğim sıralar da sürekli arardı bunalmıştım resmen.. her akşam neredeyse çağırırdı yemeğe gelin çaya gelin diye ama en sonunda patlamıştım ben çalışıyorum evime geldiğimde pijamalarımı giyip uzanıp ayaklarımı uzatmak istiyorum diye de artık azalttı çok şükür

Kv denin gündemi yeni dünürlerle meşgulken sana saramazda bi bakıma iyi aslında bu durum.:)
Valla bende zorunluluktan oturduğum yerlerde saçma konular olunca mutfağa yada başka bi yere kaçıyorum bi laf sölerim ortam gerilir :)

İşin kötü yanı
Onlar beni çok sevmiş
Görümcemin kaynanası, ben Kader'i çok sevdim der her gördüğünde
Görümcemin eltisi de küçük daha 20 yaşında, Kader abla ya ben seni çok sevdim bize de gelin der hep
Onun yengesi ile arası kötüymüş, görümceme de diyormuş keşke benim yengemde snein yengen gibi olsaydı

Eşini ise eşim hiç sevmiyo

benim eşimin tarafıda çok kalabalık bir toplandı mı kaçacak yer bulamıyorsun maalesef ama ben hiç konuşmam sadece sorulan şeylere cevap veririm o kadar onu da üstü kapalı ben de laf söylerim snra gerilir ortam diye susuyorum artı gerçekten de çok konuşmayı sevmem
Eşim de en başından ailesine çok konuşmaktan ve kalabalıktan hoşlanmıyor demiş benim için .

Bu görümcemin eltisinin eşi garip biri
Ben ilk gördüğümde şok oldum
Benle yaşıt ama kafa taaa nerelerde kalmış
Zor tuttum kendimi cevap vermemk için

Eşi diyo ki, komşuyla görüşmemi istemiyo, beni çalıştırmıyo
Tabi kızda da hata var ama hangi devirdeyiz yahu
Gözlerim büyüdü görümceme baktım anladı da ne demek istediğimi birşey diyemedik.. İlk kez görmüştüm çünkü

Başına musallat olacaklar gibi geldi :)
Olsun sevgiden zarar gelmez kader
Görümcen seni eltisiyle paylaşamazsa o zaman gör cümbüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…