• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

ooooooo kimler gelmiş kimlerrrr:29:
hoş geldin kadercim:16::16::16:

günaydınlar hanımlarrr:31: hayırlı cumalar olsun inşallah..
kadınlar gününüz kutlu olsun:13:

$93d78sepet5_1.webp

Hoş buldum Eylül sağ ol
Sonunda geldim :1: rüya gibi :8:

Çok değişik ve dolu bi haftaydı benim için.. iş yönünden rahattım ama bugün maalesef yoğunum..

o yoğunluklar bitmez:29:
kolay gelsin şimdiden..

özlettin beaaa...yeni vukuatın neydi:27:

Hemen mesaj kutuma bakıyorum :1:

Malesef site kuralları gereği uyarı/ceza aldınız :(

Merhaba Kader,

kadınlar Kulübü forumunda bir ihtar aldiniz.

Sebep:kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik
--------------
kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik
--------------

Bu ihtar için 10 puan aldiniz. İhtarin süresi dolana kadar Foruma veya belirli kısımlara erişiminiz kısıtanabilir. Ağır ihlaller için verilen ihtarların süreleri sınırsızdır yani bitmez.

Orjinal Mesaj:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/esi-es...l#post29090250

Kızlar neden şaşırıyorsunuz ki
Tek taraflı dinliyoruz sonuçta
Şayet bana para verseler ben bana ve kızıma böyle şeyler sayan birinin evine gitmem

İş inada bindi bence
Arkadaş bozuk plak gibi aynı konuyu açıyor, vay siz misiniz kapatan diye daha bi gazla geliyo hatta bi sonrakinde..

Saygilar
kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
hmmm çok açıklayıcı oldu:9:

ama konuyu anlamadım gerçekten:26: sanırım ceza sistemi artık daha hassas..
sen de yazmayıver yaaa:26:

hmmm çok açıklayıcı oldu:9:

ama konuyu anlamadım gerçekten:26: sanırım ceza sistemi artık daha hassas..
sen de yazmayıver yaaa:26:

Ben zaten kim banladıya gidiyorum :1:
Hakaret vs. tarzı zaten para verilse yazamam, reelde edemediğim şeyleri burda dayazmak adetim değildir
Ama bilemiyorum bi hassasiyet bana mı oluşmuş :19:

Konu dışı diye ceza yemiştim 1 hafta ve o tamda konuyla alakalıydı belki de kırmızı harflerle konu ile ilgili kısım diye yazıp belirtmeliyim bilemiyorum :63:

Neyse çok ta önemli değil zaten, alıştım.. Birgün çok sıkılırsam , kendim giderim öyle 1 haftacık filan da değil..

Hakaret vs. tarzı zaten para verilse yazamam, reelde edemediğim şeyleri burda dayazmak adetim değildir

Konu dışı diye ceza yemiştim 1 hafta ve o tamda konuyla alakalıydı belki de kırmızı harflerle konu ile ilgili kısım diye yazıp belirtmeliyim bilemiyorum :63:

Neyse çok ta önemli değil zaten, alıştım.. Birgün çok sıkılırsam , kendim giderim öyle 1 haftacık filan da değil..

bence birisi senin yazdığından rahatsız olup alttan hemen şikayet ediyordur o yüzdende ban yiyor olabilirsin kader, yazdıklarında çokda fazla birşey yok okudum da daha beter neler yazan var hiç de birşey yapmıyorlar :41:

bence birisi senin yazdığından rahatsız olup alttan hemen şikayet ediyordur o yüzdende ban yiyor olabilirsin kader, yazdıklarında çokda fazla birşey yok okudum da daha beter neler yazan var hiç de birşey yapmıyorlar :41:

Bende şaşırdım Best
Hatta bundan daha ilgincini de yaşadım
Hayır ben birinden rahatsızlık duysam açıkça derim
Bilemedin , topikle alakası yoksa özel yazarım
Gidip şikayet butonu kullanmam bana hakaret vs. etmediyse..

Mantık aramaktan vaz geçtim ben o yüzden artık burda..

evet, bunca zaman da çok şey gördüm ben burada..gidiyorum deyip gelenler. kavga , hakaret dolu tartışmalar sonucu
gelenler...aşağı yukarı kim tirübünlere oynuyor kim samimi belli oluyor zaten.

seni takip eden birisidir muhakkak..fikirlerini beyan ettiğin anı bekliyordur.hoş yönetim de farkında bu yandaşlık ya da antiyandaşlık
durumunun..

ama gidersen nasıl olcak ki:50:

Bende şaşırdım Best
Hatta bundan daha ilgincini de yaşadım
Hayır ben birinden rahatsızlık duysam açıkça derim
Bilemedin , topikle alakası yoksa özel yazarım
Gidip şikayet butonu kullanmam bana hakaret vs. etmediyse..

Mantık aramaktan vaz geçtim ben o yüzden artık burda..

Evet tabiki önce uyarsalar hani özelden daha iyi olur gereksiz yere ban yediriyorlar insana , olsun boşver geçti gitti zaten , tekrar hoşgeldin diyelim o zaman , seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun :16:

Günaydın kızlar... :3: :3:

Amanda aman kimleri görüyorum, Kader gelmişşşş...
Geçmiş olsun canım, bitti sanırım mapusluk... :34:

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun!!! :8:

Benim iş durumları belli oldu kızlar sonunda...
Baktım müdür ağzını açmıyor, ben gittim sordum "ne olacak benim durumum" diye...

Mart ayı sonunda bordrodan çıkıyorum, yani şirket kapanıyor.
Fakat olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacağı için Nisan 15'e kadar ofise geleceğim mecburi.

Sonrasında ihbar + kıdem tazminatı + 3 aylık maaş veriyorlar.
Sebebi ise, yeni bir yere yönlendirmeleri Haziran ayını bulabilirmiş.
Bende işsizlik maaşına başvuracağım...

Yani bir müddet ev hanımı olacağım kızlar... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... :31:

Benim iş durumları belli oldu kızlar sonunda...
Baktım müdür ağzını açmıyor, ben gittim sordum "ne olacak benim durumum" diye...

Mart ayı sonunda bordrodan çıkıyorum, yani şirket kapanıyor.
Fakat olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacağı için Nisan 15'e kadar ofise geleceğim mecburi.

Sonrasında ihbar + kıdem tazminatı + 3 aylık maaş veriyorlar.
Sebebi ise, yeni bir yere yönlendirmeleri Haziran ayını bulabilirmiş.
Bende işsizlik maaşına başvuracağım...

Yani bir müddet ev hanımı olacağım kızlar... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... :31:

hayırlısı olsun canım hakkında , aslında bence sevin biraz dinlenmiş olucaksın , nasıl olsa seni yerleştirecekler bir yere değil mi o zamana kadar kendine zaman ayırırsın bence :34:

evet, bunca zaman da çok şey gördüm ben burada..gidiyorum deyip gelenler. kavga , hakaret dolu tartışmalar sonucu
gelenler...aşağı yukarı kim tirübünlere oynuyor kim samimi belli oluyor zaten.

seni takip eden birisidir muhakkak..fikirlerini beyan ettiğin anı bekliyordur.hoş yönetim de farkında bu yandaşlık ya da antiyandaşlık
durumunun..

ama gidersen nasıl olcak ki:50:

Bilmiyorum ki
Ben her hangi bi cemaate mensup ta değilim :1: yandaşı olduğum bi grup ta yok açıkçası , tartışmalarını bile gördüğümde çözemiyorum kim kime ne diyo neden diyo şeklinde..

Bilmem, gidebilmem henüz zor gibi.. Tek çalıştığımdan bahsetmiştim, biraz kafa dağıtmak için tek uğradığım yer burası çünkü.. Ama soğumuyor da değilim tabi bu gibi durumlar sebebiyle..

Ben bir kişiyi şikayet ettim, onu da hemen hepiniz tahmin edersiniz.. İcabına bakıldı mı ? Hayır.. IP ban yapılmadı demek ki defalarca nick alıp adam keklemeye çalıştığı halde.. Kendi gitmek istediğinde siliyolar üyeliğini o kadar..

Şimdi bu da üye bende üyeyim, cezayı kim hak ediyo siz karar verin..

Ben dile getirdiğim için burda yazmakta da bi sakınca görmedim, neyse kızlar bu konuları konuştum diye de gümleyebilirim.. Sıkıldım ben..

Hoş buldum Souvvenir sağ ol
Bence herşey de vardır bi hayır
Hem belirsizlikten kurtulsun
Hem birazcık tatil yapar dinlenirsin
Hem de iş arama kaygın olmayacak :6:

Back
X