Hoş buldum Eylül sağ ol
Sonunda geldimrüya gibi
Çok değişik ve dolu bi haftaydı benim için.. iş yönünden rahattım ama bugün maalesef yoğunum..
o yoğunluklar bitmez
kolay gelsin şimdiden..
özlettin beaaa...yeni vukuatın neydi
o yoğunluklar bitmez
kolay gelsin şimdiden..
özlettin beaaa...yeni vukuatın neydi
bende geldimgünaydın kızlar . yarışmalardan fırsat bulamıyorum ki yanınıza geleyim
hmmm çok açıklayıcı oldu
ama konuyu anlamadım gerçekten:26: sanırım ceza sistemi artık daha hassas..
sen de yazmayıver yaaa:26:
Ben zaten kim banladıya gidiyorum
Hakaret vs. tarzı zaten para verilse yazamam, reelde edemediğim şeyleri burda dayazmak adetim değildir
Ama bilemiyorum bi hassasiyet bana mı oluşmuş
Konu dışı diye ceza yemiştim 1 hafta ve o tamda konuyla alakalıydı belki de kırmızı harflerle konu ile ilgili kısım diye yazıp belirtmeliyim bilemiyorum
Neyse çok ta önemli değil zaten, alıştım.. Birgün çok sıkılırsam , kendim giderim öyle 1 haftacık filan da değil..
bence birisi senin yazdığından rahatsız olup alttan hemen şikayet ediyordur o yüzdende ban yiyor olabilirsin kader, yazdıklarında çokda fazla birşey yok okudum da daha beter neler yazan var hiç de birşey yapmıyorlar
Ben zaten kim banladıya gidiyorum
Hakaret vs. tarzı zaten para verilse yazamam, reelde edemediğim şeyleri burda dayazmak adetim değildir
Ama bilemiyorum bi hassasiyet bana mı oluşmuş
Konu dışı diye ceza yemiştim 1 hafta ve o tamda konuyla alakalıydı belki de kırmızı harflerle konu ile ilgili kısım diye yazıp belirtmeliyim bilemiyorum
Neyse çok ta önemli değil zaten, alıştım.. Birgün çok sıkılırsam , kendim giderim öyle 1 haftacık filan da değil..
Bende şaşırdım Best
Hatta bundan daha ilgincini de yaşadım
Hayır ben birinden rahatsızlık duysam açıkça derim
Bilemedin , topikle alakası yoksa özel yazarım
Gidip şikayet butonu kullanmam bana hakaret vs. etmediyse..
Mantık aramaktan vaz geçtim ben o yüzden artık burda..
Benim iş durumları belli oldu kızlar sonunda...
Baktım müdür ağzını açmıyor, ben gittim sordum "ne olacak benim durumum" diye...
Mart ayı sonunda bordrodan çıkıyorum, yani şirket kapanıyor.
Fakat olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacağı için Nisan 15'e kadar ofise geleceğim mecburi.
Sonrasında ihbar + kıdem tazminatı + 3 aylık maaş veriyorlar.
Sebebi ise, yeni bir yere yönlendirmeleri Haziran ayını bulabilirmiş.
Bende işsizlik maaşına başvuracağım...
Yani bir müddet ev hanımı olacağım kızlar... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...
evet, bunca zaman da çok şey gördüm ben burada..gidiyorum deyip gelenler. kavga , hakaret dolu tartışmalar sonucu
gelenler...aşağı yukarı kim tirübünlere oynuyor kim samimi belli oluyor zaten.
seni takip eden birisidir muhakkak..fikirlerini beyan ettiğin anı bekliyordur.hoş yönetim de farkında bu yandaşlık ya da antiyandaşlık
durumunun..
ama gidersen nasıl olcak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?