- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Günaydın kızlar...
Yoğun bir haftasonundan sonra, uykulu bir günümdeyim...
merhaba kızlar
çilekcim neyin var :26: inşallah ciddi birşeyler değildir :44:
ben cumartesi akşam 8 e kadar çalıştımtabi dolayısıyla eve geldiğimdebaş ağrım bir hayli artmıştı o akşam hiç birşey yapamadık .. pazar sabah kahvaltıdan sonra sinemaya gittik bizde "kelebeğin rüyası"na .. ben beğendim ama eşim sıkıldı sonra arkadaşlara çay içmeye gittik .. akşam onlarla birlikte kalkıp yemeğe gittik yeni açılan bi kebapçıya ama beğenmedik garsonların tavrı çok iticiydi yemekten sonrada bize geçtik fenerbahçe-beşiktaş maçını izleyeceklerdi beyler saat 10da arkadaşlarımız gittik bizde eşimle sohbet ettik 12ye kadar.. sonra da uyuduk
ama yatarken başım ve dişim çok ağrıyordu, neyse ki sabaha iyiydim
Günaydın Çilek, hayırdır... İnşallah kötü birşey yoktur... :26:Günaydın hatuncanlarr 2 gün yoktum hastanedeydim..Ne var ne yokk ? Bugün çalışanlar kimlerr??
merhaba kızlar
çilekcim neyin var :26: inşallah ciddi birşeyler değildir :44:
ben cumartesi akşam 8 e kadar çalıştımtabi dolayısıyla eve geldiğimdebaş ağrım bir hayli artmıştı o akşam hiç birşey yapamadık .. pazar sabah kahvaltıdan sonra sinemaya gittik bizde "kelebeğin rüyası"na .. ben beğendim ama eşim sıkıldı sonra arkadaşlara çay içmeye gittik .. akşam onlarla birlikte kalkıp yemeğe gittik yeni açılan bi kebapçıya ama beğenmedik garsonların tavrı çok iticiydi yemekten sonrada bize geçtik fenerbahçe-beşiktaş maçını izleyeceklerdi beyler saat 10da arkadaşlarımız gittik bizde eşimle sohbet ettik 12ye kadar.. sonra da uyuduk
ama yatarken başım ve dişim çok ağrıyordu, neyse ki sabaha iyiydim
Günaydın Canım geçmiş olsun..
günaydın Sovi ben de çok yoğundum ama iyi geçtiİlkay'dan kıskandım tüm camlarımı sildim
Ben de Kelebeğin Rüyasına gitmek istiyorum ama bakalım ne zaman gideriz..
kelebeğin rüyası güzeldi yaaben beğendim.hele ki gerçek hayat hikayeleri:26:
şiire doyum olmuyor.
CANIM SANADA GÜNAYDINLAR OLSUN
SENİNDE Mİ YOĞUN GEÇTİ HAFTA SONUN
HERKESİN GÜZEL GEÇMİŞ ANLADIĞUIM KADAR İLE MAAŞALLAH
Günaydın Canım geçmiş olsun..
günaydın Sovi ben de çok yoğundum ama iyi geçtiİlkay'dan kıskandım tüm camlarımı sildim
Ben de Kelebeğin Rüyasına gitmek istiyorum ama bakalım ne zaman gideriz..
souvvenırcım, biz geçen durduk vizyondaki filmlere bakıyoruz da izleyecek kalmamış ki dedik.
bekar olmanın da böyle bir getirisi oluyor.evde izlemek de ayrı güzel ayrıca.
Haklısın canım, bir zamanlar bizde öyleydik dediğin gibi...
Evlenince daha farklı oluyor, evet haklısın evde izlemenin zevki ve keyfi ayrı muhakkak...
Ama mutlaka DVD'sinin çıkmasını bekliyorsun, o zaman da pek tadı kalmıyor.
Yani vizyondayken izlemek daha zevkli geliyor bana...
Bakalım inşallah gideceğiz birinden birine kısmetse...
netten izleniyor artık filmler canım..vizyon gibi olmuyor ama olsun.
düşündüm de şimdiye kadar sinemaya verdiğimiz parayla neredeyse bir küçük beyaz eşya alınırmış.
bu derece de maliyeti oluyor haliyle..yaza doğru havalar açınca gitmeyiz artık..:13:
şuan sefiller var ona gitmek istiyorum..
Ben sana izlemek istediklerimi yazayım:
- Hükümet Kadın
- Kelebeğin Rüyası
- Mutlu Aile Defteri
- Zincirsiz
- Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
- Aşk Seansları
- Muhteşem Yaratıklar
- Hititya: Madalyonun Sırrı (çocuk filmi ama severim)
- Zor Ölüm - Ölmek için güzel bir gün (Bruce Wills hayranıyımdır da)
Yani kısaca baya bir film izlemek istiyorum.
Dediğin gibi de çok maliyetliler.
Biz genelde eşimle ancak haftasonu gidebiliriz, hem zevkli oluyor, hem de insanı fazla yormuyor... Eskisi gibi hafta arası pek birşey yapamıyoruz doğal olarak... Haftasonu gidince de 1 kişi 15 TL, iki kişi 30 TL sen muhasebecisin, daha iyi yaparsın hesabı...
Dediğin gibi 1 küçük eşya parası neredeyse toplanır yani, her daim vizyona girenlere yetişeceğim derken, öyle oluyor...
Ohooo biz bazen eşimle oturuyoruzda, bekarken harcamış olduğumuz paraları topluyoruz "ev alırmışız biz ya" diyoruz... Düşün artık...
Sefillerde oynayan kızı ben çok beğeniyorum ama, o film ağır gibi geliyor bana, o yüzden gitmek istemiyorum açıkçası... Bir kaç seferdir izlesem mi dedim internetten, sonradan caydım...Son dönemlerde o kadar ağır filmlere ilgi duyamıyorum, sıkıyor beni...
Zaten romanını da okuyamamıştım açıkçası... :26:
mavili olanlara gittik biz de
sadece çok basit bir döküm canım.ama düşününce bu çıkıyor ortaya.:26: evli olunca bu kadar para harcanmaz
dışarısı için.dün düşündüm de epey bir eksik ve epey bir para lazım.bazen çıkılmıyor işin içinden.Allah yardım etsin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?