Geyik Muhabbeti / Off-Topic

merhaba kızlar
çilekcim neyin var :26: inşallah ciddi birşeyler değildir :44:
ben cumartesi akşam 8 e kadar çalıştım tabi dolayısıyla eve geldiğimdebaş ağrım bir hayli artmıştı o akşam hiç birşey yapamadık .. pazar sabah kahvaltıdan sonra sinemaya gittik bizde "kelebeğin rüyası"na .. ben beğendim ama eşim sıkıldı sonra arkadaşlara çay içmeye gittik .. akşam onlarla birlikte kalkıp yemeğe gittik yeni açılan bi kebapçıya ama beğenmedik garsonların tavrı çok iticiydi yemekten sonrada bize geçtik fenerbahçe-beşiktaş maçını izleyeceklerdi beyler saat 10da arkadaşlarımız gitti bizde eşimle sohbet ettik 12ye kadar.. sonra da uyuduk
ama yatarken başım ve dişim çok ağrıyordu, neyse ki sabaha iyiydim

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun İlkay'cım... Şimdi iyi olmana sevindim..
Sende benim gibi yoğun bir pazar günü geçirmişsin...

bizde o filme gitmek istiyoruz ama bakalım, sanırım önümüzdeki haftasonu gidebileceğiz...

kelebeğin rüyası güzeldi yaa ben beğendim.hele ki gerçek hayat hikayeleri:26:
şiire doyum olmuyor.

Günaydın kızlar...
Yoğun bir haftasonundan sonra, uykulu bir günümdeyim...

CANIM SANADA GÜNAYDINLAR OLSUN
SENİNDE Mİ YOĞUN GEÇTİ HAFTA SONUN
HERKESİN GÜZEL GEÇMİŞ ANLADIĞUIM KADAR İLE MAAŞALLAH

GEÇMİŞ OLSUN DİŞİN AĞRIYORMUŞ SANIRIM
DİŞ AĞRISI ÇOK KÖTÜ DERLER
O FİLME GİTMEYİ BENDE İSTİYORUM AMA HERKES FARKLI BİRŞEY SÖYLÜYOR
BEĞENİ İLE İLGİLİ:44::44:

Günaydın Canım geçmiş olsun..

günaydın Sovi ben de çok yoğundum ama iyi geçti İlkay'dan kıskandım tüm camlarımı sildim

Ben de Kelebeğin Rüyasına gitmek istiyorum ama bakalım ne zaman gideriz..

günaydın kızlarrrr öncelikle herkese mutlu bir hafta diliyorum. konuya balıklama dalayım. kelebeğin rüyasını hiç beğenmedim ben

kıskanç bircan tertemiz camların hayırlı olsun, huzur veriyor insana eşime böyle deyince gülüyor "insan camlar temiz diye mutlu olur mu" diyor

kelebeğin rüyası güzeldi yaa ben beğendim.hele ki gerçek hayat hikayeleri:26:
şiire doyum olmuyor.

Ya o kadar çok vizyona giren film varki, hangi birini izleyeceğimi şaşırdım vallahi.
Romantik Komedi 2'yi de izlemek istiyorum, Kelebeğin Rüyası'nı da...
Ve daha bir çoğunu... Son zamanlarda zaten sinema, tiyatro gibi aktiviteleri saldık desem yeridir.

CANIM SANADA GÜNAYDINLAR OLSUN
SENİNDE Mİ YOĞUN GEÇTİ HAFTA SONUN
HERKESİN GÜZEL GEÇMİŞ ANLADIĞUIM KADAR İLE MAAŞALLAH

Evet Elifnam, baya yoğun geçti.
Sağolasın, sana da günaydınlar...
Dün akşam saat 2:30 - 3:00 gibi yattık uykusuzluktan.
Eşimin abisinin doğum günüydü, ben kek yapmıştım kahveli, eltim de kahveli pasta yapmış, birde üstüne türk kahvesi içtik... Hadi uyu uyuyabilirsen...

souvvenırcım, biz geçen durduk vizyondaki filmlere bakıyoruz da izleyecek kalmamış ki dedik.
bekar olmanın da böyle bir getirisi oluyor.evde izlemek de ayrı güzel ayrıca.

Ooooohhh sefan olsun, ellerine sağlık canım, eminim misler gibi olmuştur...
Ben haftasonu pek birşey yapamadım malesef, cuma akşamı annemdeydik.
Cumartesi günü doğum yapan arkadaşım hastanedeydi onlara gittik tekrar.
Kendisi çıktı hastaneden de bebiş hala küvezde malesef, sanıyorum bu salı çıkacak küvezden hayırlısı ile.
Onları bir ziyaret ettik... Oradan da alışveriş merkezine gittik.
Eşimin abisine hediye aldık, kendimize kitaplık baktık ama kafamıza yatan birşey bulamadık.
Bana şarzlı süpürge aldık... Lazımdı ne zamandır istiyordum.
Elimiz kolumuz dolu eve gittik...

Çok komik birşey oldu, bizim bir tane lamba anahtarı bozuktu (lambayı yakarken kullanılan bölüm), bende bir tane Praktiker de gördüm çok hoşuma gitti desenli birşey, ondan aldık. Eşim 2 buçuk saat uğraştı yerine takamadı onu çıkarttıktan sonra.
Bende bu arada mutfakta kek yaptım, kısır yaptım, milföy yaptım falan, eltime yardım olsun diye ertesi güne hazırlık yapıyordum...
Sonra balkona çıktık eşimle, canı sıkkın yerine takamadı düzgün durmuyor falan filan diye. Dedim "takayım mı yerine" şaşırdı bi "vallahi onu yerine takarsan ben şurdan atayım kendimi, 2,5 saatir uğraşıyorum" dedi.. Dedim sıkma canını hallederim ben şimdi... Gittim 3 saniye sürmedi yerine taktım, eşim kahroldu...

Ertesi gün aldı eline süpürgeyi bütün evi süpürdü... Ben yaparım diyorum bana cevaben "elinin çamuruyla karışma işime, git sen priz tamir et, lambalara bak bakalım hepsi doğru mu değil mi, karışma benim işime..." çok güldük ya... Eğlenceli bir eşim var...

O yüzden aslında yorgun olmama rağmen harika bir haftasonu geçirdim...

souvvenırcım, biz geçen durduk vizyondaki filmlere bakıyoruz da izleyecek kalmamış ki dedik.
bekar olmanın da böyle bir getirisi oluyor.evde izlemek de ayrı güzel ayrıca.

Haklısın canım, bir zamanlar bizde öyleydik dediğin gibi...
Evlenince daha farklı oluyor, evet haklısın evde izlemenin zevki ve keyfi ayrı muhakkak...
Ama mutlaka DVD'sinin çıkmasını bekliyorsun, o zaman da pek tadı kalmıyor.
Yani vizyondayken izlemek daha zevkli geliyor bana...

Bakalım inşallah gideceğiz birinden birine kısmetse...

Unutuyordum az daha, mutfağımı da bal dök yala yaptım vallahi. Fırını temizledim, tezgahımı cillop gibi yaptım, tezgah üstündekiler altındakiler derken, pazar günü de baya yoruldum... Eşimden fırsat bulunca, hazır süpürge yapıyor diye bende saldırdım mutfağa... Ama çiçek gibi oldu maşallah... Bu akşam da banyoya saldırayım diyorum aynı şekilde...

Bir de akvaryumumuzu tertemiz yaptık...
Onda da eşim diyor "ben kırk saat neyi nasıl yapacam diye düşünürken, sen gelip filtresini söküyorsun, takıyorsun, yıkıyorsun... nasıl iş anlamadım, ben yemek yapayım sen bu işlere bak en iyisi" diye söyleniyordu...

Anlamadığından değil de, işte iş olsun onunkisi de...

netten izleniyor artık filmler canım..vizyon gibi olmuyor ama olsun.
düşündüm de şimdiye kadar sinemaya verdiğimiz parayla neredeyse bir küçük beyaz eşya alınırmış.
bu derece de maliyeti oluyor haliyle..yaza doğru havalar açınca gitmeyiz artık..:13:

şuan sefiller var ona gitmek istiyorum..

Ben sana izlemek istediklerimi yazayım:
- Hükümet Kadın
- Kelebeğin Rüyası
- Mutlu Aile Defteri
- Zincirsiz
- Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
- Aşk Seansları
- Muhteşem Yaratıklar
- Hititya: Madalyonun Sırrı (çocuk filmi ama severim )
- Zor Ölüm - Ölmek için güzel bir gün (Bruce Wills hayranıyımdır da)

Yani kısaca baya bir film izlemek istiyorum.
Dediğin gibi de çok maliyetliler.
Biz genelde eşimle ancak haftasonu gidebiliriz, hem zevkli oluyor, hem de insanı fazla yormuyor... Eskisi gibi hafta arası pek birşey yapamıyoruz doğal olarak... Haftasonu gidince de 1 kişi 15 TL, iki kişi 30 TL sen muhasebecisin, daha iyi yaparsın hesabı...
Dediğin gibi 1 küçük eşya parası neredeyse toplanır yani, her daim vizyona girenlere yetişeceğim derken, öyle oluyor...

Ohooo biz bazen eşimle oturuyoruzda, bekarken harcamış olduğumuz paraları topluyoruz "ev alırmışız biz ya" diyoruz... Düşün artık...

Sefillerde oynayan kızı ben çok beğeniyorum ama, o film ağır gibi geliyor bana, o yüzden gitmek istemiyorum açıkçası... Bir kaç seferdir izlesem mi dedim internetten, sonradan caydım... Son dönemlerde o kadar ağır filmlere ilgi duyamıyorum, sıkıyor beni...
Zaten romanını da okuyamamıştım açıkçası... :26:

mavili olanlara gittik biz de

sadece çok basit bir döküm canım.ama düşününce bu çıkıyor ortaya.:26: evli olunca bu kadar para harcanmaz
dışarısı için.dün düşündüm de epey bir eksik ve epey bir para lazım.bazen çıkılmıyor işin içinden.Allah yardım etsin herkese.

doğrudur canım.dönem dönem değişiyor insanın isteği belkide.ben kitabı okuduğum için istiyorum çok.
jal valjan geliyor aklıma hep.orada da bir aşk var. bakalım, gidemesem de netten izlemek istiyorum.

Evet canım ya, öyle oluyor malesef, ama fazla sıkma kendini ve yorma kafanı.
Geçen gün eşim basit bir hesap yaptı, akrabalarının doğum günleri çok fazla.. Bizde asla eli boş gitmeyiz, en basiti bir hediye alacak olsan dedi 40 TL veriyoruz, toplasan yılda hepsi 600-700 TL yapıyor... Biz sokakta mı buluyoruz bu parayı... Kaldı ki bu güne kadar sana kimse bişey almadı benim bildiğim dedi...

Biz 3.5 sene eşimle çıktık, bu süreç içerisinde 3 yıl boyunca ben eşimin akrabalarının doğum günlerini kaçırmadım. 6 aydır neredeyse evliyiz, hala kaçırmıyorum ve hediyesiz asla gitmem... Yeri geldi kendim aldım hediye, yeri geldi eşimle ortak aldık (sevgiliyken) ama hiç eli boş gitmedik. Karşılığında herkes dedi ki bana "sen doğum günü yapta bizde gelelim böyle mahçup oluyoruz" diye. Geçen sene yaptım KİMSE GELMEDİ!... Aşırı asabım bozuldu, bu sene yapmayacağım... Ne hediyesindeyim, ne gelmelerinde, fakat kendileri istediler kendileri gelmediler, ben sevmem zaten doğum günüdür vs. dir.. Bayramları bile sevmeyen bir insanım, o kadar yani...

Şimdi de eşim diyor, ne gerek var habire biz hediye alıyoruz. O paralarla kendi ihtiyaçlarımızı karşılarız diye. Düşünüyorum haklı. Eşim zaten onların yeğeni, kuzeni, evladı olduğu için ona hediye her daim alıyorlar. Ama ben şahsıma bir hediye görmedim. Eşimin de gözünden kaçmamış bu. O yüzden o da almak istemiyor...

Yani diyeceğim o ki, bekarken ayrı bir dert bu para mevzuları, evlendikten sonra ayrı.
İlla külfet olarak karşına birşeyler çıkıyor canım... O yüzden kendinizi de fazla sıkmayın.
Zamanla oturuyor herşey...

bizde romantik komediye gitmek istiyoruz, zaten eşim sadece türk filmlerine gider dediğiniz gibi evlenmeden önce dışarda çok para harcanıyor yemeğinden sinemasına kadar .. eşim evlenmeden önce diyordu "bi evlenelim ayda bi çıkacağız dışarıya" diye sıkıyor insanı bir süre sonra gerçekten de haftanın çoğu akşamı dışarda olmak .. neyse artık evli mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…