- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
-
- Konu Sahibi mahperi hatun
hiçte özlemem uyuzu üzüyor beniDaha iyi gitms gelms işte kuzum zor ya byle beklemek sag saglm gelsn özlem de cok olyor 3aydr görmüyorum bacm:)
senu pamuklara saracağum anacum bir elun yağda bir elun balda yaşatacağumUyy gelunum
Boşver da diyetu. .kız o diyetteymiş verme ona
Ozlerdn kz uzmesn kafasni koparrm ha onun senin gbi birini nasl üzer fazla ustune dusme kız anlasn kiymetni uzmez daha:)hiçte özlemem uyuzu üzüyor beni
hee yaşa kız iyi dedin onuBoşver da diyetu. .
Kadın dediğin butlu olur ..
kopar kız çenesi çok çıkıyor bari biraz susarOzlerdn kz uzmesn kafasni koparrm ha onun senin gbi birini nasl üzer fazla ustune dusme kız anlasn kiymetni uzmez daha:)
Hahaa yedirmicek bana kz 1taneden ne cikar dmiBoşver da diyetu. .
Kadın dediğin butlu olur ..
Uyy gelunum da gelunumsenu pamuklara saracağum anacum bir elun yağda bir elun balda yaşatacağum
sen anacuğuma dua et o izun verdu diye vereyum haaHahaa yedirmicek bana kz 1taneden ne cikar dmi
Cenesni koparrm kz yaninda dut kesilir konusamaz:)) saka bi yana balım biraz tavr yap bak dayanamyp kuzu gbi olurlar .dkopar kız çenesi çok çıkıyor bari biraz susar
oyy anamm bana şarku heduye etmuş daa çok duygulandum ya benUyy gelunum da gelunum
Bişiycik olmaz daHahaa yedirmicek bana kz 1taneden ne cikar dmi
Anacugunu dinle sen hep yedir banada boyle daasen anacuğuma dua et o izun verdu diye vereyum haa
alttan alma olayını aştım ben zaten bu kez hak etti trip atmamıCenesni koparrm kz yaninda dut kesilir konusamaz:)) saka bi yana balım biraz tavr yap bak dayanamyp kuzu gbi olurlar .d
Aynen gelunine bsey de bu kaa pinti olmasn daBişiycik olmaz da
oyy anamm bana şarku heduye etmuş daa çok duygulandum ya ben
başka neler istersun ha de bakayum bağaaAnacugunu dinle sen hep yedir banada boyle daa