- 31 Ocak 2013
- 7.173
- 44.570
-
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.521
Ben her zaman ki gibi burdayımHeyoo kimse yok mu kizcelergelin lak lak edelim
Baska kimsecikler yok mu, su kizlar da gelse de laflasak az. Sikici bi gun bugun. Kiz annen demiyo mu sana, sen çat çat kime yaziyon falanBen her zaman ki gibi burdayım
Diyo bende araştırma yapıyorum okuyorum diyorum genelde odamda olduğum için kimsecikler göremiyo beni zatenBaska kimsecikler yok mu, su kizlar da gelse de laflasak az. Sikici bi gun bugun. Kiz annen demiyo mu sana, sen çat çat kime yaziyon falan
Yilanci seni annesini de kandirirmisDiyo bende araştırma yapıyorum okuyorum diyorum genelde odamda olduğum için kimsecikler göremiyo beni zaten
Yilanci seni annesini de kandirirmisneyse kk icin hersey mubah
Sen eski uye misin cikartamadim seni.Way mahperim geyik yapmış hemde resimli :)))/nerde bu millet :))
Evet eskiyim 5 yıldır üyeyim buraya ama aktif olarak kullanmıyordum .son bir yıldır çok aktifim.Sen eski uye misin cikartamadim seni.
Himm anladim. Ismin yabanci geldi o yuzden. 2 senedir kimse topige yazmamis valla. Bir sure sonra bu tarz topikler ilgiyi kaybediyor malesef :)Evet eskiyim 5 yıldır üyeyim buraya ama aktif olarak kullanmıyordum .son bir yıldır çok aktifim.
Sen bana yabancı gelmedin ama sanki konularıma yorum yapmışsın gibi hatırladım.Himm anladim. Ismin yabanci geldi o yuzden. 2 senedir kimse topige yazmamis valla. Bir sure sonra bu tarz topikler ilgiyi kaybediyor malesef :)
Dogrudur valla. Yaptiysam da hatirlamiyorum. Her gun cok fazla konu okuyoruz :) Neyse durtukle bakalim belki birileri gelir. Etiketle istersen. Gören gelir :)Sen bana yabancı gelmedin ama sanki konularıma yorum yapmışsın gibi hatırladım.
Doğrudur ya bir bakayım öylesine kimler var kimler yok diyw dürtmek istedim ,:)
Doğrudur canım ya :)) bildirim gitmiştir mutlakaDogrudur valla. Yaptiysam da hatirlamiyorum. Her gun cok fazla konu okuyoruz :) Neyse durtukle bakalim belki birileri gelir. Etiketle istersen. Gören gelir :)
Merhaba canım bir kurcikliyeyim dedim:)))
Perime bak ya maşallah ne hamarat sın hemen eline almış süpürge paspas:)))Öhö öhö öhöö öhö öhööçok tozlanmış burası