- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.421
Gariban mıYa ama abloş niye inkar ediyorsun,bir yerlerde okuyorsa sevinsin gariban
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gariban mıYa ama abloş niye inkar ediyorsun,bir yerlerde okuyorsa sevinsin gariban
Ona hiç yakışmadı di miGariban mı
Tabisi :)Ona hiç yakışmadı di mi
Canin sağolsun nasilsiniz canlar ?
Tatlı hamiş iyi senden ne haberCanin sağolsun nasilsiniz canlar ?
Tabisi canım ya o konu linkini yeni gördüm
Mervesivik jelibon ne ya
Aslında mervenin yorumunun altında geyik dönerken kötü bişey demek istememiştim. Yani tam emin olamamıştım, belki de espri dozu fazla bir insandır diye düşünmüştüm, konduramamıştım lakiiiin o konuyu görünce jeton tamamen düşmüş oldu
Yeni üye ve öyle bir konu-öyle bir mesaj.. Çok ilginç yaa.. Ya biri ciddi olarak dalga geçti, ya da oydu.. 2.si daha büyük bir ihtimal
Ben acayip merak ettim ya hangi konu o
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cocuk-ruhlu-olmak-ayip-mi.899330/
Konusu bu, üyeliğe bakıver son yazdığı mesajlara, asıl bomba orda
Tamamdir sağolhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cocuk-ruhlu-olmak-ayip-mi.899330/
Konusu bu, üyeliğe bakıver son yazdığı mesajlara, asıl bomba orda
Oooww yorumlara bakTamamdir sağol
Huuuuhuuuuuu
Nabersin kuzumHuuuuhuuuuuu
İyiyim ebrum seni sormalı smilene kurbanNabersin kuzum
Seni gördüm daha iyi oldum kuzumİyiyim ebrum seni sormalı smilene kurban
bebek nasıl bulantın geçti mi ?Seni gördüm daha iyi oldum kuzum
Iyidir insallah gülüm... Bulanti devam ediyor, sagolsun varligini hissettiriyorbebek nasıl bulantın geçti mi ?
Tatlı rahatsızlıklar bunlar ebrum kucağına alınca ne derdin ne tasan kalirIyidir insallah gülüm... Bulanti devam ediyor, sagolsun varligini hissettiriyor
Krizantem mesgul hatun özleniyorsun
Insallah bitanem, darisi isteyen herkeseTatlı rahatsızlıklar bunlar ebrum kucağına alınca ne derdin ne tasan kalir