- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.021
sana değil sadece sinirlendiğimiz bi ifadesi
Hiihh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana değil sadece sinirlendiğimiz bi ifadesi
İnşAllah sizlere de nasip olsun diyicem ama bazilarinizi yeni taniyorum mesajlardan da az anladiğim kadariyla aramizda bekar çoook kim evli ve çocuklu kim eş ariyor da bulamiyor?hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına inşallah
şimdi arayıp da bulamayan mahperi hatunİnşAllah sizlere de nasip olsun diyicem ama bazilarinizi yeni taniyorum mesajlardan da az anladiğim kadariyla aramizda bekar çoook kim evli ve çocuklu kim eş ariyor da bulamiyor?
sigara içmek yasak
kimm beeen mii arayıpta bulamadığımdan hadi oradan ben yüz vermiyorumşimdi arayıp da bulamayan mahperi hatun
sigara içmek yasak
Başka konulara dalmışım ya :)
Bekarlarda oklava ne gezeeer geç o islerigördüm gördüm nerede benim oklavaamm
neyseeekimm beeen mii arayıpta bulamadığımdan hadi oradan ben yüz vermiyorum
Canim ben rahatsizim baya ondan katilamiyorum siZe iyi sohbetler beni mazur gor iyilesene kadar midem beni mahfetti
ee dün çalışma vardı naptınızTamam tamam aha attım
Başka konulara dalmışım ya :)
aaa niye kız oklavayla aram kötü değil benimBekarlarda oklava ne gezeeer geç o isleri
neyse de senneyseee
geçmiş olsun tweetyCanim ben rahatsizim baya ondan katilamiyorum siZe iyi sohbetler beni mazur gor iyilesene kadar midem beni mahfetti
Şeker kız seni
geçmiş olsun tweety Allah şifa versin canımCanim ben rahatsizim baya ondan katilamiyorum siZe iyi sohbetler beni mazur gor iyilesene kadar midem beni mahfetti
Canim ben rahatsizim baya ondan katilamiyorum siZe iyi sohbetler beni mazur gor iyilesene kadar midem beni mahfetti
Allah şifa versin canim geçmiş olsun fazla takma tatli agrilar bunlar hepsi bebisler icin düşün boş verCanim ben rahatsizim baya ondan katilamiyorum siZe iyi sohbetler beni mazur gor iyilesene kadar midem beni mahfetti
ee dün çalışma vardı naptınız