- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.941
Sonra BDV ye konu açarsın kocam çohhh kıskanç dıye :))çok kocasızım fazla kocasızım hee şöylee maçoo bir delikanlıya hayır demezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra BDV ye konu açarsın kocam çohhh kıskanç dıye :))çok kocasızım fazla kocasızım hee şöylee maçoo bir delikanlıya hayır demezdim
Perim yaçok kocasızım fazla kocasızım hee şöylee maçoo bir delikanlıya hayır demezdim
Git git şaka yaptmKız bak yemek yiyemem hadi barışalım da öyle gideyim yemeğe
Ya bi gün fena dayak yicem bu yüzden bir kere @Margarikotin got got yazmıstım allah tan o benim dilimden anliyi git git elim kaydı yaGit got Ne de ayıp
Yoksa içim mi fesat
İşyerınde çıkıyorum eve gidim, evı ayarlayım gelirim yine buralara :))
Öpüldünüz ıslak ıslak
BurdaaaaHatunlar ben geldim bulasiga zorsundum
Şimdi yoklama vakti ne diyordu kel mahmut ferit burda mı ferit
O burdaysa herkes burdadır
Bende diyorum ki Feraceli Saksi_Degilim_Ben burda mı onlar varsa herkes vardır bir de M meryemsalih
Burdaaaa
İyi akşamlar çoook memnun oldum memnuniyyetle ben geldimmmAksamlar burası bizim geyik yerimiz güzel arkadaşlıklar var samimi ve temiz duygular sende gel aramıza katıl olur mu
İyi akşamlar çoook memnun oldum memnuniyyetle ben geldimmm
bekliyorum o sirada telfonu şarja atiyim bende :))) merak ettim şimdi muhabbet iyi gelicekHoş geldin kuzum birazdan gelir bizim iyilik perileri