- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.461
Bencede yakışmışhiç daha önce kardan kadın görmemiştim güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede yakışmışhiç daha önce kardan kadın görmemiştim güzel olmuş
süper yaAl sana kardan kadın bugün yaptıkEki Görüntüle 1731758
Saol canım yaptım olduhiç daha önce kardan kadın görmemiştim güzel olmuş
olmuş vallahiSaol canım yaptım oldu
canım ya olur mu bozuk olsun ne olacak oyy minnakmış daha maşallah kuzumaaa5 ay teyzesi ama çok rahat bırakmayın dedi agladida onu emziriyorum bi yandan bozuk kelimelerini idare edin lutfen
Hoşuma mı gitti bebepim ben sana kardan kadın yaparım merak etme gel hele yamacımasüper ya
bakışlar fena gitmese daha iyi olur gibi sankiHoşuma mı gitti bebepim ben sana kardan kadın yaparım merak etme gel hele yamacıma
yap kız ikizleride olsunHoşuma mı gitti bebepim ben sana kardan kadın yaparım merak etme gel hele yamacıma
Karışma o korkmazbakışlar fena gitmese daha iyi olur gibi sanki
Sağol tesekkur ederimcanım ya olur mu bozuk olsun ne olacak oyy minnakmış daha maşallah kuzumaaa
anam o minnakmıs biz abiyiz benim kuzu tam bir yas oldu 23 aralıkta5 ay teyzesi ama çok rahat bırakmayın dedi agladida onu emziriyorum bi yandan bozuk kelimelerini idare edin lutfen
Karışma o korkmaz
hiii tadından yenmezdi ya o vallahi çok fenalar yaaanam o minnakmıs biz abiyiz benim kuzu tam bir yas oldu 23 aralıkta
Kızlarrr kardan kadını bosverın bi biskolata adamı olaydı kardan
Allaha emanetsin şeker görüşürüzBen kaçtım kocişim geldi bye bye
Alışık tabi şiiiişşştttt ifşa etmeahahahahha alışık mı kızım
gel kız kocan baksın başını çaresineBen kaçtım kocişim geldi bye bye
belli zaten ürkmedi utanmadı bileAlışık tabi şiiiişşştttt ifşa etme