- 24 Nisan 2015
- 382
- 6.979
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #6.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmesin onlar biz beraber takılalım
hakketten he bunlar iyice boşladı dimeGelmesin onlar biz beraber takılalım
birşey olmucamış kız napıyon diye şeyettimgeldim ben nolucukmuş bana
Problem nedir beybisi
mamma yiyombirşey olmucamış kız napıyon diye şeyettim
Kostum geldim
buraya gel benle ilgilenProblem nedir beybisi
afiyetler olsunnn ben daha çıkamadım iş varmamma yiyom
kış saatine geçtik 12de çıktım hollleeeyyy
siz napıyonuz bakiiim nasılsınız
hoşgeldinnnn nabersinKostum geldim
Iyidir bitanecigim sen nasilsin? calisiyormusun?hoşgeldinnnn nabersin
evet ama çok halsizim ebrum ya yoruluyorum haftasonu baya çeyiz vs uğraştım gezindim dinlemedimIyidir bitanecigim sen nasilsin? calisiyormusun?
afiyetler olsunnn ben daha çıkamadım iş var
Kiyamam sana ben ama tatli telaslar bunlar bitanem bugün eve gidince erkenden yat, biraz dinlenirsin...evet ama çok halsizim ebrum ya yoruluyorum haftasonu baya çeyiz vs uğraştım gezindim dinlemedim
ütü aldım tefalden kettle aldım fakirin bide saç kurutma makinesi aldım. baharat takımı falan baktım bakınıyorum işteKiyamam sana ben ama tatli telaslar bunlar bitanem bugün eve gidince erkenden yat, biraz dinlenirsin...
Neler aldin bakayim?
Iyi günlerde kullan kuzum
ütü aldım tefalden kettle aldım fakirin bide saç kurutma makinesi aldım. baharat takımı falan baktım bakınıyorum işte
teşekkür ederim canım acısı ay başı çıkacak bunları 500 de diğer taksitlerim çünkümIyi günlerde kullan kuzum
Eee evlenmek kolay mi balim, borc harc alip basini gidecek sonra da sevdiceginle beraber kapatacaksinizteşekkür ederim canım acısı ay başı çıkacak bunları 500 de diğer taksitlerim çünküm
Ederim bitanemtest tarihi 9 kasım E-brulim haberdar et kuzum
yaaa öyle masum masum bakmaEderim bitanem