Geyiğin Gülleri

iym ösgem evrak kargoluyorumm

dün akşamda k.valdemde muhabbet bebekti yine
eşimin teysesinin kızısı hamilee bebeği karnında oynamışşş o sıra kocasıda eliyle karnını sevmiş aile büyüklerinin yanında bunlarda onu tartışıyoki ne ayıp bişi die
apoda tersini savundu ne var onda bende severim die
ama banada ayıp geldi biraz utanırım benn apoda saten eminim benim anne babamın yanında yapmas ama kendi ailesinin yanında yaparrr
eskilerdeee anne bebeğini kucana alıp sevmezmiş bile saygıdann

anneeeeeeeemmm :1shok: senden beklemezdim valla böyle bişi boshayallersmile

saygıyla ne ilgisi var ki bunun, sevsin tabi, hatta sevmese ben üzülürüm.

sonuçta bi can geliyo dünyaya, nasıl utanayım ondan? olumunekankayizsmile :emir_bebek:

yesin annesi de babası da onu :emir_bebek:

öle deme kuzumm benim, Şeniz sen de çok isticen o zaman Şeniz

herkes nasıl olduğunu biliyo o bebeğin zati kaydirigubbakcemile3 neyi kimden saklin kıs kaydirigubbakcemile3 Şeniz

ösgem sevmek var birde SEVMEK varr tutarrr kıpırdamasını hissetmek için sever ama olayı göze soka sokaa yapmak var bide cinsellik boyutu :) bunlar biraz o tip ondan yadırgandı
yoksa bende isterim tabikide sevsin okşasın ama herkesin yanında utanırımm yanlızken istedini yapsın

ben geldımmmmmmmmmm
ben utanırmıyım bılmıyom valla
bı o an gelsın bakarık
kaynanam yadırgar ama orası kesin
çok da tıııııııın
nese çok acıktım ne yıcenız fikri verın

benimkide tam tersi huylumm kayınvaldem deli olur yapsaaa
akşam diyoki olum benim yanımda yapacan tamammmıııı
bayılırr yanında sevişsek oynaşsakkk apoda allahtan arar satennn ama ben utanıyorum ne bilimm

iskender söledım bı yerden ama umarım güzeldir
gece den berı karnım aç yemek yemeğe üşenen tek insanım yaaa akannehir

ösgem sevmek var birde SEVMEK varr tutarrr kıpırdamasını hissetmek için sever ama olayı göze soka sokaa yapmak var bide cinsellik boyutu :) bunlar biraz o tip ondan yadırgandı
yoksa bende isterim tabikide sevsin okşasın ama herkesin yanında utanırımm yanlızken istedini yapsın

anladım kuzumm, ya mesela birilerinin yanında "hanimiş benim oğluşummm vur bi kere hadi" felan diyo bizimki ama :kedi: öyle abartırsa zaten olmaz, garip olan da ben utanmam bizimki utanır kaydirigubbakcemile3 sülemez boshayallersmile

ben geldımmmmmmmmmm
ben utanırmıyım bılmıyom valla
bı o an gelsın bakarık
kaynanam yadırgar ama orası kesin
çok da tıııııııın
nese çok acıktım ne yıcenız fikri verın

ben beselye yoğurt yedim gamyoncuiremsu

şimdi de çay içiyom, dün akşam hiç çay içmedim hala içim yanıyo kaydirigubbakcemile3

bezelye olsa bende yerdim şimdiii çokseviyorum bezelyeyii canımı çekirttin hee ösgee :)

yedim geldıııııııııııııııııım
doymadım ama :))

hoşgeldın hilal

ay kslar aradılar hastaneden yarına 3e aldılar randevuyu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelikafaduldendelikafadulden

X