Geyiğin Gülleri

o randevu alcan doktor bayan m ıydı CADIARZU baştan kokmuş zaten kuzum,

bayan jinekologlardan nefret ediyorum. alsanaalsanasmile hepsi aynı alsanaalsanasmile

bi halt var çekememezlik, hasta hepsi yaa, bi tane adam akıllı bayan jinekolog görmedim, gitme kuzum sen, ben olsam orda derdim doktoru verrimisin telefona alcaktım bi güzel ...

töbee töbee alsanaalsanasmile

bak burda sadece 1 tane bayan jinekolog vardı bi tane erkek yeni geldi de. eskiden.

özel muayeneye çağırıyo herkesi. e durumu iyi olmayan yani merkeze gidemeyen mecbur bi de bayan diye ona gidiyolardı. muayene için bal böreksin sen bi ilgilenir bi ilgilenir şaşarsın.

doğum zamanı hopppppp yok ortada, riskli doğumların hiçbirini almıyor. kaçıyor.

bi arkadaşın son kontroluydü 2 hafta sonra doğum yapacaktı, muayene ederken suyu patlattı :1shok: :1shok:

doğuma aldılar hemen ama kendisi değil ebeler yaptırdı :1shok: :1shok:

var yani öyle salaklar alsanaalsanasmile

orada yazanların çoğu abartı oluyor boshayallersmile

işte ben de ona güvenemedim şekeriimm, ondan bi sorim dedim, çok bişe almıcam herhade ben boshayallersmile

evet ösgem aynen öle
ben saten hiç gitmedim bayan jinekolağa
bundanda bi kurtulsam varyaaa öle dert ediyorumki biliyorumki kasıcam kendimi çok
bakim güllü halledebilirde inşallakk

hamiş hatunlar bişey sorcam
ilk kontrolde de karından mı bakılıyor

canımmm

şimdi aslında karından bakılır, yani şöyleki doktoruna da bağlı.

mesela 4 haftalıkken gittin diyelim. çoğu dotor keseyi göremiyo, ve alttan bakıyo daha net görmek için, çünkü alttan bakıldığında daha kesin sonuç alınıyo erken dönemde.

ama bazıları da direkt karından bakıyor.

sana tavsiyem 1-2 haftaya kadar git. eğer ki gittiğin doktor alttan bakalım derse, istemiyosan (bi sorun olmuyo acı felan hiç bişi ama sen bilirsin) dersin ki ben istemiyorum bakılmasını o şekilde. onlar da ısrar etmiyo zaten. o zaman 1 hafta sonra felan gelin diyolar.

alttan bakma sebepleri, erken dönemde olduğu için karından göremeyebiliyolar. hattan karından görülmediği zamanlarda bile alttan bakılınca kalp atışını bile dinleyebiliyolar.

şeker şaka maka hamilesin heee ben inanamıyorum tıpkı güllüde yaşadım duyguları yaşıyorum sendede inanamıyorum yanii
apoya dedim şeker hamile biliyonmu
şeker km dedi yineakannehir
ya kk dan daaa dedimm ay alalhım diyo senin kk na
hala inanamıyo böle arkdaşlarımın oldunaaabilmiyorumkismile

bencede şeker ösgenin sölediği gibi biraz daha geçsin öle gitki ultrasonda baksın
ama sabredemiyorum diyosannn hemencek gitt

şeker doğumuna kadar hep karından bakılıo canım altn muayne son aylarda

nilü ne kötü davrancak laa kırarım azını burnunu hayvanın parasınlan değilmi gider şikayet edersin

korkmaa bişe olmas tanıyamas kimbilir kaç kişi çektirio

tanısa bile kendi suçu afkurmasaydı hayvan

benim akıllı kocamda hastanede bir arkadaşı var ona sormuş
iyi bir dr.lazım diye
o da bir erkek dr.önermiş randevu ayarlayım isterseniz demiş
yok efendim neymiş o olmazmış çünkü erkekmiş
bayan olmalı hemde doğumu o yaptırmalıymış kaydirigubbakcemile3
ya dedim iyiyse erkek olsun ne olacak sanki
olmaz diyor inatçı herif :umursamaz:

inanmasın o :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ben seni yiyince inanır cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

şeker doğumuna kadar hep karından bakılıo canım altn muayne son aylarda

nilü ne kötü davrancak laa kırarım azını burnunu hayvanın parasınlan değilmi gider şikayet edersin

korkmaa bişe olmas tanıyamas kimbilir kaç kişi çektirio

tanısa bile kendi suçu afkurmasaydı hayvan

ama şeker öle düşünmesinn allah korusun ilerki aylrda bişi oldu muayne olman gerekti doktorunda yok erkek dktor bakıcakk eee ne olcakk hayır bakma karımamı dicekk
yanlış düşünüyo yenmesi gerek bu saplantıyı

tabi istisna işi, iyi kadın jinekolog da vardır ama ben her zaman erkek doktorlardan yanayım.

bu konuyu biraz anlat kocişine. sonuçta iyi de olsa kötü de olsaki inşallah çıkmaz hep iyisi olur :Saruboceq:, bunları yaşayacak olan sensin.

kıskanma durumu olcak bişi değil bu Şeniz

aman deli işte kaydirigubbakcemile3
araştıralım bakalım bir kaç dr. daha
iyiyse ikna ederim zaten ben onu
önemli olan bebeğin sağlığı

he bak ösgemin dediği doğru ilk keseyi göremeyince altan bakıyolar

kese görünmesi tam anlamda 5 6 haftalarda oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…