Geyiğin Gülleri

zemuszemus

bakarsın çok farklıdır, tek sorun perde olsun, belki perde işini de çözersin bebemmm Şeniz

ya da ev çok hoşuna gider perdeden vazgeçersin delikafadulden
evet evi beğenirsem saten perde oalyını hallederim bi şekilde
1 odan boş kalcak saten diğerlerinide ekletiririm bişiy olur ama evi beğenmem önemli

beğenemssem perde yaptıramam :roflol:

bakın bakşm güllüü bakda taşın bian önc eyerleş odasını felan yapıver elanın

evet ama guzum içidne duran vatandaş nisan gibi çıkıo

sora ev sahibi tadilat yapıcak içinde öle

oooooooo nisan gibi çıkıcaktaa tadilatı olucaktıı biraz yaş gibi geldi bana
erkenden çıkamazmışşmıı

yaş maş dışarda kalmadıkya eğer evi beğenirsek beklices canım doğumdan sonra belki yavaş yavaş taşınırıs üst kat sonuçta nebilem bakalım

yaş maş dışarda kalmadıkya eğer evi beğenirsek beklices canım doğumdan sonra belki yavaş yavaş taşınırıs üst kat sonuçta nebilem bakalım

ya bu da doğru lülüm, sonuçta bu bebek nerdeyse 3 ay sadece sennle yatacak, ayrı odaya koyamıcan zaten.

aslında doğumdan önce çıksa çok iyi olur da, çıkmasa da güllüş evi beğendikten sonra sorun olmaz, dediği gibi yavaş yavaş taşınır eşyalar bebik varken, yeterki beğensin evi

ayyyyyyyy ikinicisiiiiiii çok cüceeeeeeeeeeeeelllllllllllllllll

duvar kağıdı güzel duruyo ama hem oda küçükse çok boğar odayı, hem de temziliği çok zor oluyo. sanıyonmu ki bunnar emeklemeye başlayınca öle put gibi oturcak kaydirigubbakcemile

alıcak eline kalem boya duvarları çizcek akannehir

bende yedim çok cüseldii

ayy geldim yukarı telefonum çalıyooo açtım apoo korktum aramas normalde sürekli msn den konuştumuz için
neyse açtımm bu bana bişiler diyo ama sesi kesik kesik arkdan glme sesleri
aşkım diyo gece 1de gelcem eve
dedim ne diyon sen ağzının burnunu kırarımm bi kahkaha koptu arkdan
meğersem orda iddeaya girmişler biriyle senmisin kılıbık benmi die buda bana önceden mail atmışki aricam seni ne dersem he de bende maili görmedimya
anlayamadım
diyo resil oldum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay kotum :roflol::roflol::roflol:

manyak yaaaaaaaaaaa :roflol:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrr

kar var karrrrrrrrrrrrrrrr

doniyimmmmmmmm sositososito

GÜNAYDINNkıslarrrr
çok soğuk ve şuanda kar yağıyoooooooo çok cüsellllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…