Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
taktım ben bak çiçek o yatak odasını alll sora siyah beyaz seviyosunya beyaz perdeni yaptır kanatları siyah olabilirrr avizelerini abajurlarını yeni çıktıya fil dişi onlardan al onlarda beyazlı oluyo genellde okadar güsel olurkiii
güllü öle indirim varki haşimdi orda şaşırdım valla baza baktım pembe başlıklı 200tl okadar güseldiki alcamya küçük odama oda pembe die yatasınıda öle almak istiyorum ama dedim az daha bekl,mm
ay inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o avizeyi senmi yaptınnn ösge nekadar güsel olmuş yaaaaaaaaaaaaaa gerçekten çok güsel çok hoşuma gitti onun pembesi nekadar güsel durur gülşen sende yapsanaa
odasının duvarlarıda müthişş çok güselllllllllllllllllllmafoldumben
stıckerlar sanki yapışma değil direk oraya çizilmiş yaramaz bi çocuk yapmış gibi :) lambası harika ya bayıldımmm kapısıda süslü eehhh artık gelsin Çınar Bebek