Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam meliscim hoşgeldin canım
nasılsın bakalım
olursun inş cnam ya hadi hayırlısı inşallah
gülşencim nasılsın canım ya uzun zaman oldu dimiiii, ah ne güzeldi o günlerimizi, evlilik telaşımız, aynı gün evlenmiştik ;==) bu arada sana bir şey söyleyim aklıma gelmişken davetiyeme ben de topiktekiii şiirii yazdırdım :=))
bu arada canım benim kızın da çok tatlı, Rabbim hayırlısını versin tabii benim hakkımda, tüp bebek de olmadı, nasip artık....dua edin bana (
nilüfer napıyor...
gülşencim nasılsın canım ya uzun zaman oldu dimiiii, ah ne güzeldi o günlerimizi, evlilik telaşımız, aynı gün evlenmiştik ;==) bu arada sana bir şey söyleyim aklıma gelmişken davetiyeme ben de topiktekiii şiirii yazdırdım :=))
bu arada canım benim kızın da çok tatlı, Rabbim hayırlısını versin tabii benim hakkımda, tüp bebek de olmadı, nasip artık....dua edin bana (
nilüfer napıyor...
anlayamıyorumkii huylu kendimi kastımı ama kasıyomuşum rahat bırak kendini diyo bırakamıyorum
zorladı tabi zorlamassmııı hem takarkeneki acısı hem çat die kırılma sesii geriyo çokk insanı