Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yabancı istememiştim hiç anlamaz kimse die seferad seni ne çok sevdiğimi çalmıştı bizde herkes sölemişti o açıdan hoş olabildi
zuhal olcak pervane istedim oda başkası çaldı die olmadı.
leonard cohen dance with me var oda çok tatlı
bi arakadasımda da mustafa ceceli çaldı yeni hastalıkta sağlıkta
çiçemmm hoparlörümm yokya dinleyemiyom hiçç saten yabancı müzik sevmem bennn apoya diyem o sana bular o çok dinliyoo gaybana anlıyomuş gibii :))
huylumm zebra çok güsel ama böle dolap rengimlenlede tam uyumluu çoksevdim vazgeçmekte istemiyom nebilim
hepsi yere kadar düzz huyluu perdelerimin salonumda kanat var tüllerinde metreleri en pahalısı 25lira metresi
bi mutfağımın zebraları çok tutuyo sadece onlar 860 lira
toplamda 1650 tutuyoo
apoya dedim kızcak sandım yaptır dedi
k.valdemde yaptır dedi anamda ben saana yardım edicem dedi
yaptırıcam ama korkuyom ya daha bisürüğ eksik çıkcak
benimde salondaki kanatlar pahalı soft muş yeni çıkmışşş böle değişikk sanırım onlar pahalı tutuyoo
tubiş bu arada yabancı şarkıyı begendim orginal bişeyy :)
çok ssverrimm apo sitemişti onu ama ben istemdim ille türkçe isitom die
çiçekk doğru söylüyodur kalite kalite onlar haşimdi benim evdeki avizelerimin aynısı japon pazarındada var okadar ucuzki ama benimkiler pahalı 2senede ne paslandı ne bişe oldu demekki kalite kalite gerçektenn ama neden öle fiyat koydu bilmiyom söledin gibi nerden anlıcan baktınmı anlayamassın kullan bişi olursa git at kafasına tanıdık değilmi avizeci bide nerden aldın de bakim
köylü senii :roflol::roflol::roflol: yada kıromu demeliydimm:roflol::roflol::roflol::roflol:
benimkide yabancı delisi bide böle dinlerken ritim tutması yokmuu duyanda acayip yabancı dil konuşursanarr