Geyiğin Gülleri

güllü nurdanı çarrrrrrrrrrrr hım başkaaa aklıma gelmiyo kimse çiçeğe desekk biliyosun onuuuudaaa

yaz gelsdin istiyorum bendee
akşam resimlerimize bakıyorumdaa diyorum apoya aşkım busefer gidelim tecrübeli olmuş olcasss öle bi gezelimkii
gerçekten tadını alınca insan istiyoo bi başka oralar yaaa yine istiyom gitmek nasip olursa

bende nilü bende düşünüyom bazende hayal gibi gelio bana

bebikle gitmek zor olur ama istiyorum yaa bayramdan soran bile gitsek 1 hafta ne güsel olur

buraya gelmeyin de napıyom ikinizi de ben :kızgın:

Ay bende geleyim salı yaaa.boshayallersmile

Bitti dikiş bu arada geldim bende bi bakayım size diye. Tabi oğlanda uyandı.

günaydııııınnn bebiklerimmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

nassığız bugünnn? kaydirigubbakcemile2

dün nasıl geçti annatın bakem :jeyyar:

biz önce güzel bi kahvaltı yaptık, sonra sahile yürüdük, bi kahve içtik. :kahve:

bindik arabaya gittik kayınvalidemlere. geze geze, antik yerlere baktık bi yandan da :smiley-cool:

sonra onları aldık eve geldik. gamyoncuiremsu

yine bindik arabaya gittik yemeğe, çok cüceldddiiiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim: :asigim: :asigim:

günaydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan mutlu haftalar diliyorum herkeseeeeeopuyorumnanaktan

ösgem ne güsl gesmişsinnn:ecrin_bebek:

günaydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan mutlu haftalar diliyorum herkeseeeeeopuyorumnanaktan

ösgem ne güsl gesmişsinnn:ecrin_bebek:

deeşiklik oldu iyi geldi bana hihoyyyt

evde otur otur fenalık gelmişti yav boshayallersmile

deeşiklik oldu iyi geldi bana hihoyyyt

evde otur otur fenalık gelmişti yav boshayallersmile

bizde dün çeyizi yerleştirdikk varya ösge öldümm yorgunluktannn kendi evimi yerleştirirken bukadar yorulmamıştım
ay allahım de dimki bu ev adam olucakmı acaba bardak bardak bardak almış koymuşş o mutfak eşyaları tabak çanakk okdar çok varkii salonun vitrin içlrini mutfa yatak odasını hep ben yaptım ama öldümmmmmm artık kolum kanadım kalkmıyo şuanda
birde eve geldim evde iş yaptım dün sabah 8de kalktım akşam 12de yattımm bu hata nasıl bitcek bilmiyom

bizde dün çeyizi yerleştirdikk varya ösge öldümm yorgunluktannn kendi evimi yerleştirirken bukadar yorulmamıştım
ay allahım de dimki bu ev adam olucakmı acaba bardak bardak bardak almış koymuşş o mutfak eşyaları tabak çanakk okdar çok varkii salonun vitrin içlrini mutfa yatak odasını hep ben yaptım ama öldümmmmmm artık kolum kanadım kalkmıyo şuanda
birde eve geldim evde iş yaptım dün sabah 8de kalktım akşam 12de yattımm bu hata nasıl bitcek bilmiyom

kuzum benimmmmmm neden yordun o kadar kendini sen yaa CADIARZU

yavaş yavaş hallolurdu niye birden o kadar acele ettin ki Şeniz Şeniz

sen bugün eve git bence hemen bi güzel uzan erkenden de uyu anca toplar vücut kendini Şeniz

bende dün temızlık yaptım bi ihtimalde para gözümden kaçtıysa bulurum umuduyla elimle sildim yerleri
ama yok yok üçtuu para başaımın gözümün sadakası olsun diyorum ama canım sıkıldı doğrusu çok
150 az gelir başkasına belkı ama bana çok geldı vallahı öğrenım yatırdığım paraydı eksik kaldı
neseeee
temızlık bitti 3 de
arkadaşlarla gezdık alışveerim merkezıne gittik yemek yedık orda eğlence vardı oturduk bıraz akşamda eve geldık işte
püffffffffffffff

lülü resim çektinmi

güyamm yapmıcaktım birde15kişiydik düşünn
ama yatakodası düzeltilicek nilüfer sen gel yap sen yeni evlisin kocanla aran iyi
mutfak yerleşcek nilüfer sen gel feridenin düzenini bilirsinn
salon keza öle zevkle yaptım fakatt çok yoruldumm ama çok güsel oldu pırıl pırılll yenigelin evi gerçekten çok güsel oluyooo heves ettim valla eve geldim eşyalarımı deişmek istedimm

bulamadın he huyluu üzülüyorum bu şekilde kaybolan paraya böle hani nasıl dimm resmen uçtu sanki şeytan aldı götürdü gibii neyse canın saolsun
çektim huylu fakat makinem evde
tam hepsini çekicemde eklicem :)))

resmen uçtu açıklaması yok
akşam kotumun sol cebıne koydum
sabah onu giydim
o cepten 2 onluk çıktı böle bişe olamaz para koydum pantolu salladım kı düşcekmi düşmuyo kottan
gece aldılar götürdüler parayı yok böle bişe

yenı gelın evi tertemiz tabi herşeyde yenı açıldı heves ettin dimi
allah sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin

şunlar abakın yaaa

cc6a3c2a55f9bfe3632c8d0c27af5147febb8613

X