Geyiğin Gülleri

Yarısı bitti daha 2 senemiz var Nilü.

e hadi az kalmışşş allah kolaylık vere

senin kargoyu gelip aldılar ama canım ptt kargoda karşı ödeme yokmuşşhaberin olsun
birde pazartesi elinde olurmuş umarım taş gibi olmas ekmeklerkaydirigubbakcemile3

işine gelmiyo ondan kesmiyo güllü bırak yaaa ( akşam gitmeyı düşünuyodum bak yıne gıcık oldum sendn sebep )

hoşgeldin TK nassın inşşallah
ben huysuz 25 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyım çocuk mocuk yok henüz yarışma samsundan katılıyorum-tatlicadiarzu-

Yok anacım bişicik olmas o ekmeklere. Ben bir defasında 1 ayda yediğimi bilirim hele bayatlayınca nede güzel olur dolapta bekletirdim ben.

:uhm:

Kız bebeyle işin ne daha hayatını yaşa gitmiş evlenmişin :) madem okadarla dur hele.

Ay bide ekşi ekşi olurya bende isteyenden beter sulandım ekmeğe varya çok severim bende .

Ay acaba maya olurmu o ekmek içi. Makine var bende denesemmi bi.

aynen öle guzuuboshayallersmile

neyse salla

kaynanalara ölüm :enbuyukkk:

:roflol::

Kıyma sanada selam adını görünce aklıma geldi çözülsün diye kıyma koymuştum erimiş akmış :))))

Canı tatlı isteyen varmı kızlar biraz yiyim ben dün gece 1de yaptım sizede ikram edeyim :)

TK maya olabıliri ben bıyerde okdum ekmek yapmıştı kadın ondan portkal ağacımıydı kimdi
ayyy henı bı kadın varya herkez bı çeşit bişe getiriyo masayı donatıyolar o kadın yada annesı yapmıştı öle ekmek bı bak istersen olabilir bence ekmek makınende varmış canın istediğinde yaparsın
ben sevmem hiç o ekmeği ekşi ekşi hiç aram yok benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…