Geyiğin Gülleri

bende kuru fasulye var
kaynanaya gitcektım vazgeçtim şimdi püfffffffffffffff
arkadaş gelcek sevgililer günü için kol düğmesi alcakmış aşağıya ıncez kuyumcuya beğensın bişe kafamı yedi bugunden beri

Şakam olmaz valla kargolarım kızlar ben anneme daha bugün yolladım kargo içini görseniz gülersiniz :))

Nilü hele sana gelirde yaparım taze taze.

Ben o ekmek mayası olayını bir inceleyim.

Akşamada yemek olarak çıkardığım kıymadan köfte yaparım herhalde patates kızartır yada pilavla kolay işi :)

Ben ne yapsam bilmiyorum sevgililer gününe en iyisi diyorum kırmızı bi don dikeyim üstüne aplike kalp :)) Onada tek kırmızı kumaşım polar ayol poposu pişer bu sıcakta :))
(Makinem yenide pek hevesliyim)

Bizimkine sulu yemek olacak illede pasta falan sevmez pek, yaparsamda başıma kalır yoksa madoya taş çıkarır bi çikolatalı pastam varki.

çiçek hilmi kilomu aldı dün bana çok değişik geldiii böle adam gibi olmuş sanki çocuksu hali gitmişmi ne
sende habire çocu çekeleyip duryon sinir oldum taaam hadi çebukk tamam sora alırsın v.s akannehir

ay ben hep öyleyimm kıss bazen kendimede kızıyomm :mymeka:
evet adam gibi oldu farkındayım niye acabaa
saçlarıda beyazladııı birascık yaşlandımı ne :icecream:
seninde çok moralsiz gibiydinn soramadım yanında bişeyin yok demiii

dün çok stresliydim çiçek doktordan gelmiştikkk afallamış bi halim vardııı herşey iyi çıkıncaaa şaşırdım salak gibiydimm bugünde öleyim sevinemiyorum güsel olan şeylereeee neden bilmiyorum

glşenn ebru elbisemin fotosunu istedi gönderdim hiç beğenmemişşşş nedir o diyoo ordaki kızlarda beğenmemiş dedim zevk meselesi önemli olan benim beğenmem
nisanda düğün varmışş istiyodu benden onuu görünce beğenmemişş hemde straplez giymezmişş nie dedim mini etek giyosunn sinir oldum ona

glşenn ebru elbisemin fotosunu istedi gönderdim hiç beğenmemişşşş nedir o diyoo ordaki kızlarda beğenmemiş dedim zevk meselesi önemli olan benim beğenmem
nisanda düğün varmışş istiyodu benden onuu görünce beğenmemişş hemde straplez giymezmişş nie dedim mini etek giyosunn sinir oldum ona

Ben bayılırım strapleze gelinliğimde straplezdi.

nilüüü bu kızın bu halleri beni sinir ediyo yaaa

bende bayılmıyodum sana verim diyeydin

bence elbise süper kıskançlıktan öle yapıo

onu bırak herşeyin bi uslubu vardır hade beğenmedin insan daha usluplu bi dille der yaaa

patavatsız tutarekli pok aha sinir oldum ona gene

o gızıııı ben hiç sevmedimmm :roflol:
begenmemişmişşş begenmezsen begenme begenenler var beni deseydin :KK70::KK70::KK70:
bide zaten sana yakışmaz deseydin diyemedinmiiii :nazar:

hahahahahahaaaaa

boşverrr daha iyi vermezsin elbiseniii
çok güzell konuşuyo alt tarafı bi kere değişik dışarda olan satılanlardan farklııııı

X