Geyiğin Gülleri

görücen çınarısınııııııı hihoyyyt
bu son gidişinmiii ösgemm
sora gidişinde doğurmak içinmi gidicennnbenneyaptımki

yok bebem dur daha :1ninca:

son zamanlarda daha sık gidicez zaten olumunekankayizsmile :emir_bebek:

daha var doğuma
nisanda değil mi bilmiyorumkismile

nisandamıııııı bimiyom benn
bana geliyokiii çok as kalabildiiibilmiyorumkismile

nisan sonu görünüyoo ama sezeryan olarsa 10-15 gün geriye gelcek boshayallersmile

bu seferkinde odasını alcas hastane çantamızı hazırlıcaz hihoyyyt

hem de doktorla konuşcam doğum yöntemini boshayallersmile

dicem büle büle ben sezeryan istiyom ama çeşidine karar veremedim eyvahedigeldismile

yok bebem dur daha :1ninca:

son zamanlarda daha sık gidicez zaten olumunekankayizsmile :emir_bebek:

nisan sonu görünüyoo ama sezeryan olarsa 10-15 gün geriye gelcek boshayallersmile

bu seferkinde odasını alcas hastane çantamızı hazırlıcaz hihoyyyt

hem de doktorla konuşcam doğum yöntemini boshayallersmile

dicem büle büle ben sezeryan istiyom ama çeşidine karar veremedim eyvahedigeldismile

niye normal doğurmuyon hee
doğur bakem çatır çatır kaydirigubbakcemile3

çeşidinemii ayyy epidural felanmı düşünüyosun yoksammm

ya aslında genel istiyom lülüm, hani uyuyim uyanayım, kucamda olsun :emir_bebek:

ama bi yandan da diyorum ki ilk ben göreyim, koklayayım, emzirebileyim hemen :asigim:

karışık duygular içindeyim anlıcan boshayallersmile

en güzeli doktorla konuşup tüm sorularımın cevabını almak boshayallersmile

niye normal doğurmuyon hee
doğur bakem çatır çatır kaydirigubbakcemile3

kapakçık sorunum var kuzum, doğumdan 1 saat önce antibiyotik yüklenmesi lazım. normal olursa hani tamam gene yaparlar ama ben onun paniğin de yapamam, aman yapıldı mı yapılack mı, zaten benim paniğim doğumu da zorlaştırır, bakarsın yüklemeye zaman kalmaz yarım saatte doğuverir, benim için gerçekten önemli bu antibiyotik.

kardiyolog da öyle söylemişti zaten. hani derler ya hayat memat meselesi :1ninca:

hem de hastane bize 2 saat. o yol büyüyo gözümde, ne zaman geleceği belli olmaz, yetişiriz yetişemeyiz, ben gene panik :1ninca:

kocam benden daha panik :1ninca:

ösgemmmm bu epiduralde belden yapıyolarya hani vuruyolar bazen tam uyuşmuyo acı duyoysun gibi sorunlar oluyomuş die duydum ondan ben biraz irkiliyorum epidural denilince ama seninde sölediğin gibi ilk sen gör sen kokla o çok güsel bir duyguu kafandaki soru işaretlerine cevap versin doktorun ondan sora karar ver bencedee

birde aydında yokmu kalabiliceniz kimse 2saat yol dediğini gibi çok uzun be yavrumm doğuma giderkene bitmesss uzarda uzar o yoll

allahım hayırlısını versinn çok zor ora koyulması zor doğması zorr herbişeyi zor ama tatlı zorluklarr yorgunluklar

ya aslında genel istiyom lülüm, hani uyuyim uyanayım, kucamda olsun :emir_bebek:

ama bi yandan da diyorum ki ilk ben göreyim, koklayayım, emzirebileyim hemen :asigim:

karışık duygular içindeyim anlıcan boshayallersmile

en güzeli doktorla konuşup tüm sorularımın cevabını almak boshayallersmile

kapakçık sorunum var kuzum, doğumdan 1 saat önce antibiyotik yüklenmesi lazım. normal olursa hani tamam gene yaparlar ama ben onun paniğin de yapamam, aman yapıldı mı yapılack mı, zaten benim paniğim doğumu da zorlaştırır, bakarsın yüklemeye zaman kalmaz yarım saatte doğuverir, benim için gerçekten önemli bu antibiyotik.

kardiyolog da öyle söylemişti zaten. hani derler ya hayat memat meselesi :1ninca:

hem de hastane bize 2 saat. o yol büyüyo gözümde, ne zaman geleceği belli olmaz, yetişiriz yetişemeyiz, ben gene panik :1ninca:

kocam benden daha panik :1ninca:

senin sezeryan yapman daha hayırlı kaydirigubbakcemile3

ösgemmmm bu epiduralde belden yapıyolarya hani vuruyolar bazen tam uyuşmuyo acı duyoysun gibi sorunlar oluyomuş die duydum ondan ben biraz irkiliyorum epidural denilince ama seninde sölediğin gibi ilk sen gör sen kokla o çok güsel bir duyguu kafandaki soru işaretlerine cevap versin doktorun ondan sora karar ver bencedee

birde aydında yokmu kalabiliceniz kimse 2saat yol dediğini gibi çok uzun be yavrumm doğuma giderkene bitmesss uzarda uzar o yoll

allahım hayırlısını versinn çok zor ora koyulması zor doğması zorr herbişeyi zor ama tatlı zorluklarr yorgunluklar

sen acı duyduğun anda bırakıyolar ilaç veriyolar tekrar. ama en baştan diyolar zaten, acı duyduğun anda söyle diye.

zaten seninle sürekli konuşuyolar.

bi de spinal mi epidural mi? kararsızım çok detaylarını da bilmiyorum. işte dediğim gibi en gzeli konuşarak karar vermek detaylıca anlatması lazım. :1ninca:

var kalabilcemiz yer lülüm, ama sezeryan olursa zaten direkt çıkıp hastaneye gidicez burdan. o zaman sorun olmaz :Saruboceq:

dün odasının gece lambasını felan taktık :asigim: ayyy bi güsel oldu ki :asigim:

ben diyom kafasını bu tarafa koysun o diyo yok bu tarafa kaydirigubbakcemile3 dur dedim be yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 doğmadan yer biçtik paşaya kaydirigubbakcemile3

:asigim: :asigim:

alalhım seni ne etsin heeeekaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla gelsinn kucanızdan yere koymazsınızki başını düşünüyonuzz
şahsen ben koymam heralde lahana bebek gibi oynarım onunlaaa

alalhım seni ne etsin heeeekaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla gelsinn kucanızdan yere koymazsınızki başını düşünüyonuzz
şahsen ben koymam heralde lahana bebek gibi oynarım onunlaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yav gelir gelmez odasında yatsa gene neyse dicem kaydirigubbakcemile3

2-3 ay sonra koycam sıcaklar başlayınca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizim yanımızda yatcak 2-3 ay :asigim:

başım ağırdı ayy

huylu bacım bi iki kelam yaz hele 1harf para ile değil heee ayy içim daralıyo sen aşadan bakıpta yazmayınca

saten 2çift bi tek kaldık şurda

ben de acıktım gibi ama bi yandan da acıkmadım gibi bilmiyorumkismile

şş napıyonus bakem

anamdayım meydana inicem hastaneye tahlilleri göstercem azda dolanır eve giderim

X