Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavrum bunda herşeye normal diiyo anlamamak elde değilkiii :))) herşeyi normal süper iştee :lepi:
CADIARZUhsg sonucumu yazıyorum çabukk yorum edinn:
uterus antevert pozisyond olup orta hattadır.kavum uteri hacmi normal olup dolum defekti izlenmemiştir. kontrast madde her iki tarafta engelsiz olarak tubaları doldurarak peritona geçmiş ve intraperitoneal alanda serbest olarak dağılmıştır. tuba genişliği ve marfolojisi normaldir. servikal kanala ait patoloji saptanmamıştır.
incelenen alandaki diğer yapılarda pataloji yoktur.
bukadaaa
pırpırın pipisini yim heekaydirigubbakcemile3
pipi mi akannehir:1ninca:
efettttttttttttt bende öle anladımda emin olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:
çok mutluyum ya alalhım sana şükürlerolsunnnnnnnnnn:Saruboceq:
sanırım en zorunun bitanesini atlattımmmm:ecrin_bebek:
tamam çiçekimmm mail atarım sana yada ararım senii
ya kısımmm sen içini rahat tuttt herşey süper baksanaaa :teytey::teytey:
kızlar yazdımmı sizee demedim dimiii
düğün tarihini 14 temmuz yaptıkk
bu yüzden tarihi erteleye erteleye kocayı az daha kaybediyodum :roflol: (çoook tartıştık) amaa napim 5 senedir görmediğim teyzem yurtdışında vatandaşlıgını aldı ve gelebilecek düğünümeee oyüzden tarihi erteledimm ve bu perş günüde gelecek ve kimse bilmiyoo annemlere hep süpriz yapcazz
yakında aşağıdaki etiketlere nilünün bebişi yazıcaz hihoyyyt
nilü cnm gelemedim oraya şeker yüklemesi yaptılar 2 saat arayla tahlil verdim anca bitti işte hemen eve geldim
ayyyyyyyyyyy gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii süppis he hadi gözünüzaydınn
olsun çiçek geç olsun güç olmasın neden kızıyoki oda ha haziran ha temmuz okada dayandı 2ay daha dursun heleee