Geyiğin Gülleri

günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz Şeniz Şeniz

nassınız kuışlarmmmm Şeniz

lülümmmmm bebemm benimm Şeniz üzülme kuzum benimmm Şeniz bak geçti bitti herşeyŞeniz

çok ösledim sizleri :KK43:(((((((((((

ben çok ösledim mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

lülücüm sonucu ne zaman alıcaksınız

canım bugün çıktı normalde ama c.tesi die pazartesi alıcam
salı apo sperm testi vericek 2gün sorada onunkiler çıkıcak
sanırım önümüzdeki hafta perşembe cuma gideris doktora gösteriris ona göre destekleyici ilaçmıverir ne verir bilmiyom
marttada adet olunca aşılama yapar

ösgemmmmmmmmmmmmm ağlamaaaa gelir bugün güllüüü
akşam aradı beni saolsun
şirkete gidicekmiş demiş patronu gel konuşurus
gidince açar büyük ihtimalle

ösgemmmmmmmmmmmmm ağlamaaaa gelir bugün güllüüü
akşam aradı beni saolsun
şirkete gidicekmiş demiş patronu gel konuşurus
gidince açar büyük ihtimalle

yirim seni ben Şeniz Şeniz Şeniz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Şeniz

canım bugün çıktı normalde ama c.tesi die pazartesi alıcam
salı apo sperm testi vericek 2gün sorada onunkiler çıkıcak
sanırım önümüzdeki hafta perşembe cuma gideris doktora gösteriris ona göre destekleyici ilaçmıverir ne verir bilmiyom
marttada adet olunca aşılama yapar

spermi orada mı veriyor
yoksa evde alıp mı götürüyor aklinialirimsmile

çınarımız, çınarpaşa prensesela, şekercimde hamişş, şekerim şıkırdağım, şekerimizin bebişi, bilinbakam, canım arkadaşlarım, dombilimkim bilinbakam, dombilimm, elamız, etiketlerimiz de gitmiş, güller, güsel annişler, güsel dostluklar, geyigin, gulleri, kıskananlar çatlasın, lülüferisi:), topik beybisiz kalmasınn, tubişimm güselim, uykucugüsell:)huylu

kim yazdı laa bunu kaydirigubbakcemile3

çınarımız, çınarpaşa prensesela, şekercimde hamişş, şekerim şıkırdağım, şekerimizin bebişi, bilinbakam, canım arkadaşlarım, dombilimkim bilinbakam, dombilimm, elamız, etiketlerimiz de gitmiş, güller, güsel annişler, güsel dostluklar, geyigin, gulleri, kıskananlar çatlasın, lülüferisi:), topik beybisiz kalmasınn, tubişimm güselim, uykucugüsell:)huylu

kim yazdı laa bunu kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismile

:kedi:

:1ninca:

yok böle nasıl dim pıtırcıkk
pırpırrr :)
mercimemiz (şuanda mercimek kadarya)
az daha büyüdümü portakal :)

o tarz bişi bulalım şimdilik daha sora cinsiyet belli olunca isimle hitap ederis

X