Söz Kesimi geveze kız sözlendi=)

maşallah süpannallaahhh rabbim tamamına erdirsinnn okurken duygulandım inan..rabbim mutluluğunu daim etsin darısı tüm bekarlaraaa

amiin canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına hayırlısıyla

allah tamamina erdirsin banda heycan basiyo düsününce o pastalari özel mi yaptirdiniz pastaneden

amin canım sende de hazırlıklar başlamış sanırım Allah herşeyi gönlüne göre nasip eder inşallah pastayı annem bir pastanede görmüş almış hemen=) pasta buzdolabında beklemişti 2 gün

Benimde bu akşam isteme ve sözüm umarım seninki gibi güzel geçer heyecan şimdiden tavan

amin canım sende de hazırlıklar başlamış sanırım Allah herşeyi gönlüne göre nasip eder inşallah pastayı annem bir pastanede görmüş almış hemen=) pasta buzdolabında beklemişti 2 gün

amin cnm insallah :)) tadi degismediyse bisey olmaz 2 günden :) kücük pastalar iyi fikir ama cok sirin insallah bende alabilirim onlardan

oldu da bitti :) evet sözlü bi kızım ama uzun sürmicek çünkü pazar günüde nişanım var bu kadar stresle başetmek zormuş gerçekten :18:

oldu da bitti :) evet sözlü bi kızım ama uzun sürmicek çünkü pazar günüde nişanım var bu kadar stresle başetmek zormuş gerçekten :18:

o zaman artık nişanlısın bilee :)) nişan daha streslı gerçekten ben de gün sayıyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…