• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi geveze kız sözlendi=)

maşallah süpannallaahhh rabbim tamamına erdirsinnn okurken duygulandım inan..rabbim mutluluğunu daim etsin darısı tüm bekarlaraaa :nazar::nazar::nazar:

amiin canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına hayırlısıyla:16: :nazar:

allah tamamina erdirsin :nazar: banda heycan basiyo düsününce :27: o pastalari özel mi yaptirdiniz pastaneden

amin canım sende de hazırlıklar başlamış sanırım Allah herşeyi gönlüne göre nasip eder inşallah:nazar: pastayı annem bir pastanede görmüş almış hemen=) pasta buzdolabında beklemişti 2 gün :1:

amin canım sende de hazırlıklar başlamış sanırım Allah herşeyi gönlüne göre nasip eder inşallah:nazar: pastayı annem bir pastanede görmüş almış hemen=) pasta buzdolabında beklemişti 2 gün :1:

amin cnm insallah :)) tadi degismediyse bisey olmaz 2 günden :) kücük pastalar iyi fikir ama cok sirin :16: insallah bende alabilirim onlardan

oldu da bitti :) evet sözlü bi kızım ama uzun sürmicek çünkü pazar günüde nişanım var :16: bu kadar stresle başetmek zormuş gerçekten :18:

oldu da bitti :) evet sözlü bi kızım ama uzun sürmicek çünkü pazar günüde nişanım var :16: bu kadar stresle başetmek zormuş gerçekten :18:

o zaman artık nişanlısın bilee :)) nişan daha streslı gerçekten ben de gün sayıyorum hayırlısı bakalım:16:

Back