• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi geveze kız sözlendi=)

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
654
198
:nazar:

“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.”

Arkadaşlar geçen hafta sözüm oldu yakında da nişan var Allah'ın izniyle.. Kız isteme ve söz birarada olacağı için kalabalık değildik sadece annem babam ve kardeşim vardı bir de bana destek olmak için en yakın dostum geldi sağolsun :)) son dakıkalara kadar sakindim tanışma daha önce olduğu için stresli değildi bekleyiş ama sözlüm geldik diye beni arayınca kalbim atmaya başladı.. pencereden gelişlerini görelim diye odadan odaya koştuk en yakın arkadaşımla çok komikti halimiz:KK1:
ardından geldiileeer çiçeğimi çikolatamı aldım hoşgeldiniz dedimm ve hemen mutfağa kaçtım :KK52: biraz sakinleşmenin ardından çikolata ve çiçeği salondaki masaya götürdüm ama hiiç kafamı kaldırmıyorum kimseye bakmıyrm :)
sözlümle uğraşıyo herkes heyecan mı yaptın evi bulamadın mı falan yazık garibim açıklıyo anlatıyo:))) sonra biz çay ikramına başladık genelde mutfakta oldugum ıcın hıc bır sohbetı duymadım ama ortam iyiydi çok şükür:KK16: ardından tam kız isteme başlıyormuş bır sessizlik olmuş o anda sözlümün yeğeni annesının kucagından yere düşmüş biz ağlama sesini duyduk.. herkes bi yandan onu susturmaya çalışıyor bir yandan tam da zamanında düştün diyor gülüyorlar..
anaaeeemm dedim galiba o an geliyor :)) etraf sakinleşince arkadaşımla kafamızı uzatıp konuşulanları dinlemeye başladık.. her şey yolunda gitti anlaşmışlar haklarında hayırlısı olsun dediler,birkaç kare resmin ardından kahveleri pişirmeye gittim sözlümü çok korkutmuştum tuzlu yapcam baharat yapcam diye ama tuz atmadım kahvesine haberi olmadığı için bana korku dolu gözlerle bakıyordu kahveleri dağıtırken
yine de kahvasını en son verdım su bardağını büyük götürdük falan cidden cok acı sandı korka korka içti ilk yudumdan sonra itiraf ettim artık sonra yine mutfağa kaçtım :KK53: işte böyle forumdaşlar genel olarak güzel bir gündü , Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.. Herkesın hakkında hayırlısı olsun resimler azzz sonra :))) :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bunlar da bizden resimler :)) $IMG_3114.JPG şirin söz pastamızzz
$IMG_3134.JPG kahve hazırlıklarıııı
$IMG_3140.JPG vee söz çikolatammm :16:

hepsi nefis görünüyor türk kahvesinede bayılırımmmm:) allahım tüm sevenleri kavustursun inşallah :16:

söz elbisemi paylaştığım başlıkta saç modeli de araştırdığımı yazmıştım söz günü saçlarımın yapay durmasını istemediğim için aldım elime maşamıı kendim yaptım saçlarımı =)
ve topuzu tavsiye ederim servis yaparken rahat oluyor :))

$IMG_3076.JPG

benim içim kıpır kıpır oldu tebrik ederim!

söz elbisemi paylaştığım başlıkta saç modeli de araştırdığımı yazmıştım söz günü saçlarımın yapay durmasını istemediğim için aldım elime maşamıı kendim yaptım saçlarımı =)
ve topuzu tavsiye ederim servis yaparken rahat oluyor :))

Eki Görüntüle 533571

bir de bu saçı nasıl yaptın yaa harika olmuşş :34:

Allah tamamına erdirsin herşey çok güzel olmuş hep böyle mutlu kalın :)

çoook teşekkür ederim arkadaşlar Allah bekleyen herkese nasip etsin herkesin mutluluğu daim olsun inşallah :))):16:

benim içim kıpır kıpır oldu tebrik ederim!
bir de bu saçı nasıl yaptın yaa harika olmuşş :34:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim... önce saçlarıma maşa yaptım ama maşadan sonra bukleleri açmadım çok fazla..
önce arkaya doğru at kuyrugu yapar gibi tel tokaladım, ardından da sağdan soldan saçlarımı alıp rastgele tel tokalarla tutturdum,
tabi arkadaşımın yardımı da var arkasının duruşunu o düzenledi..
maşa ve bol bol tel toka yeterli:)))

çoook teşekkür ederim arkadaşlar Allah bekleyen herkese nasip etsin herkesin mutluluğu daim olsun inşallah :))):16:

Canm heyecanla okudm yazdklarını hayrlısı olsn...yakın zamanda benmde olucakk şimdiden telaş yaptmm =))

Canm heyecanla okudm yazdklarını hayrlısı olsn...yakın zamanda benmde olucakk şimdiden telaş yaptmm =))

canııımm sağol Allah razı olsun darısı başına sen de yaz buraya sözden sonra okuyalım :)))) Her şey gönlünce olsun:3:

amin canıımm amiinnn inş. o günler hayrlısyla gelsin geçsin yazıcam inşş.. =))

maşallah süpannallaahhh rabbim tamamına erdirsinnn okurken duygulandım inan..rabbim mutluluğunu daim etsin darısı tüm bekarlaraaa :nazar::nazar::nazar:

Back