Getinal Bölge Sivilce Problemim

canım ben 2007 yılında 1 sene boyunca sir ağda yaptırdım.neredeyse hiç tüy kalmadı.ama ne o sivilcelenme geçti nede kıl dönmeleri.içeriye doğru dönüp daha büyük sivilceler oluşturuyordu.tekrar bıraktım.jilete döndüm.
hamilelikte de jilet yaptım, yaşlılığımı bilemiyorum ne durumda olurum.ama hem hamilelikte hemde yaşlılıkta tüyler azalıyor zaten.
keşke bu sorundan kurtulabilsek.

İnşallah kurtulabilirz. Ama sanırım yapısal bir durum. Hassas ciltli olmakla alakalı olsa gerek.
Yalnız olmadığıma bir bakıma sevindim, insan böyle şeyler görünce "acaba bir tek bende mi oluyor, bende mi bi sorun var" paniğine kapılılıyor... Neyse, inşallah bir çözüm buluruz.

canım benim genitalimde de çok batık olur, jilet yada ağda farketmez batıklı sivilceler çok oluyordu bende de.
hele bacaklarımı görmen lazım nasıl lekelenme
normalde sorun derimde sanırım benim kıllarım yüzeye çıkamıyor,içerde yuvarlanarak iltihaplı sivilceleniyor.
ama ben ağda yapıyorum, yaptırıyorum.
sana tavsiyelerim aldıktan sonra kesinlikle suya değdirme.
eldivenle almayı dene bide, o da çok pratik oda azaltıyor.
ve şunu tavsiye edebilirim ben bacaklarım için
ozonlanmış kantaron yağı kullanıyorum
kılların kolay çıkmasını sağlıyor, sivilcelere çok iyi geliyor
biogreen markası internette araştır
eminim memnun kalacaksın
yılların kökleşmiş lekelerimden böyle kurtuluyorum
2 şişe kullandım şuan baya etkisini gördüm.
tavsiye ederim.

Hmm sağolasın canım, bir deniyeyim bakalım faydasını görürüm umarım.
Bir ara bir yerde bacakları aldıktan sonra limon kolonyası ile ovun diye yazıyordu.
Onu denedim, ilk 1-2 seferde birşey olmadı, yani sanki tüyler daha zayıfladı falan (gerçi bacaklarımda benim fazla tüy yoktur zaten)
Fakat sonraki denemelerimde pek birşey fark etmedi, bıraktım o yüzden.
ama yine arada onu yapmıyor değilim, hem serinletiyorda :)))

Senin bu dediğini mutlaka deneyeceğim. Batıklar bende de oluyor malesef ve cildim çok hassas şeker hastası değilim ama açılan yara çabuk kapanmıyor...
Bu da bir hayli canımı sıkıyor, he bi de evleneceğim, rezil gibi bacaklarım olsun da istemiyorum... Bakalım deneme-yanılma ile bulucaz artık bi yöntem..

benim sorunumda aynı işte bir sivilce izim aylarca geçmezdi
ben bu yağı her akşam yatmadan düzenli kullanıyorum
kılları incelttiğine de inanıyorum, aradaki farkı gördüm ben ama herkeste nasıl olur bilmem
ama bu yağ cildi yeniliyor o kesin.

mrb bendede genital bölgede sizdeki sorun oldu,fucidin ve baticon sürüyordum geçti 1hafta sonra tekrarladı bende jiletle alıyorum sizde tekrarladımı sonra,bendekiler kabuk bağlayıp geçiyor sonra tekrarlıyor ilginç şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…