- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
- 318
Deli cesareti diyelim
Canim yandi tabii ki alirken ama agda acisindan farki yok... Ben ama birden her tarafi alarak yapmadim, ufak ufak dinlene dinlene 2 - 2 bucuk saatte alt tarafi bir getinal bolgeyi alabildim. Tabii derinin ince olan taraflarini alamadim. Derdim tuyleri azaltabildigim kadar azaltmak.. Yoksa jilet hakikaten buyuk kolaylik ama bunun bir de hamilelik donemi var, yaslilik donemi var... O zamanlar ne yaparim?
Sivilcelenme oldu iste, benim de en buyuk problemim bu. Simdi alali 1 ay oldu denilebilir ama hala orasi temiz duruyor su an. Tuyler azaldi ve seyreklesti.
Benim agri esigim yuksektir biraz, belki ondan daha dayanabildim emin degilim. Ayak parmagimi catlatmisim, bir de ustune dun aksam elimi kestim, o yuzden bu ara pek kendimle ilgilenemiyorum.. Fakat duzelir duzelmez bir kere daha ayni yontemle alacagim.. Bakalim, kil kokleri biraz daha zayiflamis olacagi icin belki gecen ay yasadigim sivilcelenme sorunlarini bir daha yasamam diye dusunuyorum.. Size de bilgi gecerim...
canım ben 2007 yılında 1 sene boyunca sir ağda yaptırdım.neredeyse hiç tüy kalmadı.ama ne o sivilcelenme geçti nede kıl dönmeleri.içeriye doğru dönüp daha büyük sivilceler oluşturuyordu.tekrar bıraktım.jilete döndüm.
hamilelikte de jilet yaptım, yaşlılığımı bilemiyorum ne durumda olurum.ama hem hamilelikte hemde yaşlılıkta tüyler azalıyor zaten.
keşke bu sorundan kurtulabilsek.