banyo yaptıktan hemen bir kaç saat sonra dene almayı.
yine sivilce olur ama daha az olur.
canım geçmiş olsun. kıl kökü iltihabı filan mı oluyor acaba.sen cildiyeciye gitmelisin tamda o sivilceler varken. ayrıca ameliyat eldiveni ile kılları yolabilirsin,ya da hassas dediğin için pembe ağdalar oluyor hassas bölgeler için onu da dene.ağdadan sonra filan bişey sürdünmü o mu yaptı acaba.bebe yağı bile yapabilir
canım sen dr neden gitmiyorsun belki önemli birşey,buradakiler ne kadar teşhis koyabilirler ki kendini riske atma ve bir dr görün derim .benim başıma senin sivilcelerinin benzeri ama farklı bir olay gelmişti,2007 yılında ağda yaparken çok fazla ısıttıgım ılık ağdayı bacagıma sürdüm sıcak oldugunu hıssettım ama umursamadım acıya dayanıklıyım,bacaklarımı aldım duşa girdim üstüne bacaklarımı iyice keseledım çünkü ağdadan sonra inanılmaz şişer ve kaşınır kıl kökleri ertesi sabah uyandıgımda tüm bacaklarım istisnasız senın bu sivilcelerden daha beter haldeydi dr gittim bana antibıyotık krem ve bebanten verdi karıstır sur dedı cıldım tahrıs olmus ve mıkrop kapmıs :)) 2 haftaya gectı .
canım doktora gidip her yerini açmazsın korkma. sadece üstte olan bir tanesini açıp şöyle iç çamaşırını çektirerek açarsın gösterirsin.
aynı sorun ablamda da vardı hemde ağrılı ve acılı doktora gitti ve lazer epilasyon yaptırmasını tavsiye etti ablamda 3 ay sonra evlenicek ve başka bi yöntem kullanıyor hemde lazer kadar pahalı değil gerçektende hem sivilceleri geçti hemde kılları azalmaya başladı özelden mesaj atarsan sana bilgi veririrm canım yardımcı olabilirsem sevinirim
aynı sorun ablamda da vardı hemde ağrılı ve acılı doktora gitti ve lazer epilasyon yaptırmasını tavsiye etti ablamda 3 ay sonra evlenicek ve başka bi yöntem kullanıyor hemde lazer kadar pahalı değil gerçektende hem sivilceleri geçti hemde kılları azalmaya başladı özelden mesaj atarsan sana bilgi veririrm canım yardımcı olabilirsem sevinirim
canım aynı sorun bende de var.seni çok iyi anlıyorum.ben 32 yaşında ve evliyim.bende ağda , eldiven v.s pek çok denemeden sonra vazgeçtim jiletle devam ediyorum.hatta bazen fazla olmasada jilet yaptığımda bile oluşabiliyor.
bende ağdayla alırdım.her bir kökünde sivilce çıkardı.sonra onlar iyileşene kadarr canım yanar.tam iyileşti derken tekrar çıkmaya başlardı.ya kıllı ya sivilceli görebiliyordum.o yüzden vazgeçtim.
bir çözüm bulursan mutlaka yaz.bende uygulayayım.çok büyük sevaba girersin.:)
canım banada yaz özelden .bende ayn ısorunla karşı karşıyayım.
keske bir an once cozum bulabilsem...
makina ile almamdan bu yana tuyler zaten azaldi, jilet vurmaya da cekiniyorum, su ara sagliksal anlamda da biraz SIKINTIM oldugu icin makina ile tekrar almaya da firsat bulamadim. Ama bu soruna kesin bir cozum bulursam mutlaka paylasacagim...
Malesef arkadas bana da ozelden herhangi bir yanitta bulanamadi daha.
Belki isleri vardi, belki de musait degil bu aralar siteye giremedi.. Eger kendisinden de bir cevap alirsam sana da mutlaka bilgi gecerim..
Kisa zamanda cozum buluruz insallah
canım makinayla nasıl dayanıyorsun.makina yaptığında sivilcelenme olmuyor mu.ben makinayla hiç denemedim.ama eldiven normal ağda,sir pek çok şey denedim.lazeri bikini hizama denemek için bir kez yaptırdım.tek atış çok acıdı başlamadım.dediğin gibi lazerin daha ne zararı var oda bilinmiyor.
inşallah bir çözüm buluruz.birde sivilcelerden sonra kıl ters yöne çıkıp batıyor dimi.benim ilk almaya başladığımdan beri oluyordu.
offf aynı dert bende de var....annem eskiden bende de oluyodu sonra kendiliğinden geçti olmadı bidaha dedi ben de bıraktım artık uğraşmayı
canım makinayla nasıl dayanıyorsun.makina yaptığında sivilcelenme olmuyor mu.ben makinayla hiç denemedim.ama eldiven normal ağda,sir pek çok şey denedim.lazeri bikini hizama denemek için bir kez yaptırdım.tek atış çok acıdı başlamadım.dediğin gibi lazerin daha ne zararı var oda bilinmiyor.
inşallah bir çözüm buluruz.birde sivilcelerden sonra kıl ters yöne çıkıp batıyor dimi.benim ilk almaya başladığımdan beri oluyordu.
bu sorun sadece bende var sanıyordum.annem benimkini gördüğünde resmen korktu.inanamadı.ben yıllardır ağda yapmıyorum artık.çok kötü oluyor.ağda yapılırken çektiğim acı yetmiyor gibi günler sonrada sivilcelerin acısını çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?