• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geti artk:(

EsraCadi

inci'm kızım biriciğim(ssçs)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
489
21
643
40
Esracadı dogum gunun kutlu olsun.11 temmuzdu ama gecti artık...hatırlayan arkadaslardanda teker tker tesekkür edıyorum.:dilcikar:

Anam ben bilmiodum vallaha, yoksa canim arkadasimin dogum gununu kutlamazmiyim, gecmis dogum gunun kutlu olsun, bebeginle esinle mutlu olman dilegile guzelim,
esin ne aldi ne yapti ?

oy oyy kıyamam canım ebnim.. nice nice doğum günlerine bebişinle ve eşinle mutlu mutlu erişmen dileğiyle tatlım.. hamişlik alıngan yapıyo insanı seni en iyi anlayanlardanım tatlım :1hug:a.s.

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeee:)))))

Anam ben bilmiodum vallaha, yoksa canim arkadasimin dogum gununu kutlamazmiyim, gecmis dogum gunun kutlu olsun, bebeginle esinle mutlu olman dilegile guzelim,
esin ne aldi ne yapti ?

gecmış dogum gunun kutlu olsunnnn

oy oyy kıyamam canım ebnim.. nice nice doğum günlerine bebişinle ve eşinle mutlu mutlu erişmen dileğiyle tatlım.. hamişlik alıngan yapıyo insanı seni en iyi anlayanlardanım tatlım :1hug:a.s.

gec olsun guc olmasın canım nıce mutlu senelerın olsun...

ee şimdi kutlayalım bizde ozmn
d.günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeee:)))))

Hepinize cok tesekkür ederim arkadaslar iyiki varsınız a.s.:asigim:​

esracım ben de bilmiyodum walla...Nice yaşlar diliyorum tatlım...gelecek yıl bebeğinle birlikte kutlarsın inşallah...:lepi:

esracım ben de bilmiyodum walla...Nice yaşlar diliyorum tatlım...gelecek yıl bebeğinle birlikte kutlarsın inşallah...:lepi:

insallah ablacım cok sagol :1hug:

Doğum günün Kutlu olsun
Valla benimkide 10 Temmuzdu Hatırlıyan olmadı:))

senınde dogum gunun kutlu olsun canım tesekkur ederım :içelim:

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu bir yıl dileğimle

tesekkur ederım canımcımŞeniz

geçmiş dogum dügün kutlu olsun canım...bebişinle nice uzun yıllara canım.....
yengeç annesiisn oy oyyy bende yengecim ama anne degilim malesefff
:Saruboceq:

Back