Doğuma Hazırlık Geriye 18 gün ve ben hala isim bulamadım:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
Şunun şurasında çok birşey kalmadı ve ben hala minik kızıma isim bulamadım. Lütfen sizde yardım edin. Şu sıralar çok gündemde olupta söylenişi hoş olmayan isimler koymak istemiyorum. Cansu mu Beyza mı Seda mı yoksa Ece mi? Bu isimler için ne düşünüyorsunuz? Sizin kafanızdaki isimleri söylermisiniz?

benim ismim beyza a.s bana sorarsan ece koy derim :ecrin_bebek:

Kizlarda cicek isimlerini cok begeniyorum. Nergis, Nilufer, Lale vs.
Azra, Cemre, Meryem, Nigar da favorilerim.. Kolay gelsin. Cok az azman kalmis.

Esra ismini ben de cok begeniyorum ama, dini manasi nedir?=?

Kuran-ı-Kerim'in 17. suresi olan Isra suresi zor telaffuzu dolayisiyla Türkçe'ye 'Esra' olarak geçmiştir.
Bu surede Hz. Peygamberimiz'in miraç gecesi anlatılıyor.
Esra gecesi miraç gecesin'in ilk kademesidir, yani Hz. Muhammed'in Mekke'den Mescid-i Aksa'ya gitmesi.
Esra‘nın kelime anlamı ise 'gece, gece yolculuğu, karanlıkta yol gösteren'.

yerimseniben

Esra ismi çok güzel ancak kuzenimin ismi. O yüzden düşünmüyorum. Kızlar bu arada doktora ve Nstye göre en fazla 1 hafta sonra alınırmış bebecik ve ben eşime hala isim beğendiremiyorum:KK43:((....

bende doğduğu gün koymuştum adını kızımın MELıS ECE :))
gündemdeki değişik söylenişi zor isimlerden bend ehiç hoşlanmıyorum ama dün bir isim duydum çok hoşuma gitti AFRA anlamı da ayışığı demekmiş ,bir kızım daha olursa hiç düşünmiycem ..bence sende bir düşün ,ismi koyduktan sonrada bize söyle ama ne koyduğunu ..

ayrıca ela ,ece ,beril ,berra ,bengü ,mısra ,rüya ,öykü süper isimler ..

Eşim Ayça dedi ben beğenmedim, ben İpek dedim o beğenmedi:KK43:((... Bu arada NSTde çıkan sancı illa bebeğin alınması gerektiğinimi bildirir?

aaa neden beğenmedin ,o benim ismim ,güzel isimdir ben çok memnunum :)) şaka biyana içine sinen isim olması en güzeli ..

nst de sancı çıkması doğumun yaklaştığının habercisidir canım ..

aaa neden beğenmedin ,o benim ismim ,güzel isimdir ben çok memnunum :)) şaka biyana içine sinen isim olması en güzeli ..

nst de sancı çıkması doğumun yaklaştığının habercisidir canım ..

Sevgili Ayça arkadaşım, valla isminle sorunum yok, gayet güzel ismin:)).. Ancak benim hayatım hep yurtdışında geçti ve ismimde Türkçe karakter olmasından ötürü çok zorluk çektim ve bu yüzdendirki içinde "ç, ö, ü, ğ" harfler olsun istemiyorum. "Afra" afra tafra yapmaktan geliyor sanki:)...
Nst de sancı çıkması belki bir 10 gün daha bekler demek değilmidir acaba:))... Acil alınmak zorunda demek değil herhalde:KK43:(...
Yalnız bu isim olayı tam bir işkence:KK43:((.... Senin miniğinde ismiyle yaşasın inşallah canım...

X