Doğuma Hazırlık Geriye 18 gün ve ben hala isim bulamadım:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim?

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

Teletubby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
410
6
Şunun şurasında çok birşey kalmadı ve ben hala minik kızıma isim bulamadım. Lütfen sizde yardım edin. Şu sıralar çok gündemde olupta söylenişi hoş olmayan isimler koymak istemiyorum. Cansu mu Beyza mı Seda mı yoksa Ece mi? Bu isimler için ne düşünüyorsunuz? Sizin kafanızdaki isimleri söylermisiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım soyadı zaten uzun olacağından özellikle 5 harften fazla olsun istemiyorum. Tanem değişik ama söylenirken zor gibi. Ecetanem hem uzun hem söylenişi değişik. Yani çok makbul gelmedi bana. Ayyy ne zormuş bu isim konusu:KK43:((...

benim esila hoşuma gidiyor ama bu senin seçtigin bu 3 isimden beyza diyorum ben

bence cansu eskimeyen hoş bir isim..ece de güzel aslında..bi arkadaş tanem demiş..o da değişik bi isim,olabilir....

Değişik isim modasına uymadığına sevindim canım!
Ankette oyumu Seda'ya verdim. Hoş bir isim.
Benim kızımın ismi Esra, belki bu ismi de düşünebilirsin, güzel, dini bir isim.

Benim kızımın adı PELıN olcak inşallah.. Bi de ŞEVVALi düşünmüştük..

Cemre
sevde
eylÜl
duru
beren
neva
berra
defne
ela
hayat
mısra
selen
Şevval............
Ankette de seda yı seÇtım...:)

canım ben beyza dedim ama aslında üçünü de tercih etmezdim arkadaşlar çok güzel örnekler vermişler bence onları da değerlendir

derin duru doğa elaaaaaaa süper bence ama illa o isimlerse cansuuu hem alkadaşımda var cansu çıtı pıtı çok tatlı bi kız :)

'defne' benim kızımın ismi olacaktı çok güzel,asil ve çok da yaygınlaşmamış bi isim anlamı güzel bi isim koy çünkü çocuk ismiyle yaşar ismini taşır sağlıkla doğsun inşallah...

Kızlar hepiniz çok şekersiniz, hepinizin ağzına, ellerinize, yüreğinize sağlık. Şimdi bütün isimleri eşimle konuşmaya sıra geldi. O biraz zevksizdirde:))).... Inşallah bir an önce isim belli olur, neredeyse doğuma gideceğim...

X