• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri gitmesi gereken pırlanta yine bir aşk yine ayrılık hikayesi!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Arkadaşlar uzun uzadıya yazmayacağım sadece ciddi bir birlikteliğim vardı bugun bazı şeylerdne ötürü bitti erkek arkadaşım bitirmek istedi bende biraz uğraştım ama ciddi bitsin istedi. uğraşmam hoşuna gitse bile ne yaptıgını anlamadım ve bitti. çok canım acıdı ama elimden birşey gelmez ben ustume duseni sonuna kadar yaptım:2::2:
şimdi bende kalan evlenme teklifindeki yüzük var
ben dha onceki sevgilim in bana aldıgı yuzugu arayıp adresini alıp yollamıştım
bugun ona son bi msj attım buluşup ayrıldıktan sonra adresi yollamadı
yüzyüzeyken ayrılıyorsan yzugunu verim ole git dedim istemem o sende kalsın dedi
bende kesinlikle kabul etmem dedim
bu defa gururum kırıldı gerçekten aramam artık bir kere adresi yolla dedim yollamadı
ortak tanıdık yok anesini fln tanıorum ama nerde oturuyo bilmiorum evide banaçok uzak yollama şansım yok gitsem bulamam bi iki kez gittim .
ne yapayım şimdi bir süre bekleip sonramı arayıp sorayım adresini?
maali değeri iki bin tl fln. kesinlikle yüz tl bile olsa yemem geri yollarım

Ben verilen hediyelerin ne olursa olsun geri gönderilmesi taraftari değilim..
Sonuçta o beraberken o duygularla alınmış birşey geri göndermenin bir anlamı yok, yüzük biraz daha farklı oluyor tabikide..
Ulaşabileceğin bir adreste olsa bilse yerini evet gönder derdim ama ulaşamadığını söylüyorsun o yüzden yapabilecek pek bir şeyde yok aslında..
Sonuçta kullanamayacaksın bundan sonra, artık içinden atmam mı geliyor bir kenarda bekletmek mi orasıda sana kalmışş..

Senin için hayırlısı olsun..

hayır arkadaşlar para mevzusu dediğim gibiymiş gerçekten cebinde parası olduğunda harcıyordu bunu farkettim
dün birlikteyken birkaç mevzu yüzünden bitti .
hayırlısı buymuş yapacak birşey yok
yüzük meselesine gelince bende hediyeleri gei yollamam ama bundan evvel 2 tane beyaz altın gelmişti evlenme teklifinde onlarıda geri yolladım . tabiki bunuda yollayacağım ha ısrarla adresini vermezse kenarda bekler çöpe attıgımda helal olmayacagını dusunuyorum.
LULLABY haklı olmakla alakası yok para mevzusuda değildi dediğim gibi aramızda yaşadığmız bazı şeylerden dolayı bitti.yoksa ilişkimizin biteceği gibi birşeyde yoktu.
ben bir haftradır mevladan hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demekki

sonuçta sen bu çocuğun yanında para harcamadın mı,bence sat yüzüğü,parasını al,önceki harcamalarına say.Ya da hesap numarasını bul bi yerden ona yolla.Olmadı bir hayır kurumuna bağışla,bir şekilde o yüzüğü hayatından çıkar.Tabi bu söylediklerim asla barışmamanız durumunda yapacakların.Eğer barışma ümidin varsa sakla yüzüğü:)

Son düzenleme:
bence geri almıyorsa zorlamanın bir anlamı yok.
bir süre kalsın sende ne yapmak istediğini düşün gerçekten vermek istiyorsan son kez şansını deneyebilirsin ama istemiyor belli ki..
sat kuyumcuya, aldığın parayla da gidip ramazan pakedi al alabildiğin kadar; aç, ihtiyacı olan insanlara dağıt.. en hayırlısı bu olur bence

hayır arkadaşlar para mevzusu dediğim gibiymiş gerçekten cebinde parası olduğunda harcıyordu bunu farkettim
dün birlikteyken birkaç mevzu yüzünden bitti .
hayırlısı buymuş yapacak birşey yok
yüzük meselesine gelince bende hediyeleri gei yollamam ama bundan evvel 2 tane beyaz altın gelmişti evlenme teklifinde onlarıda geri yolladım . tabiki bunuda yollayacağım ha ısrarla adresini vermezse kenarda bekler çöpe attıgımda helal olmayacagını dusunuyorum.
LULLABY haklı olmakla alakası yok para mevzusuda değildi dediğim gibi aramızda yaşadığmız bazı şeylerden dolayı bitti.yoksa ilişkimizin biteceği gibi birşeyde yoktu.
ben bir haftradır mevladan hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demekki

Ben öyle düşünmüyorum, ama neyse canını sıkmak istemiyorum olan olmuş.
Soruna gelince madem hiç yüzün yüzüğü göresin gelmiyor, bana da vermek istemiyorsun (şaka şaka :P)
Öyleyse sat yüzüğü, çocuk esirgeme kurumuna ya da bunun gibi gideceğine emin olduğun bir kuruma bağışta bulun eski sevgilin adına.
ona da bildir, yüzüğün üstüne yattın gibi bilmesin, hem denize çöpe atmaktan iyidir, çöpten bulan adam anca şarap alır onla kendine.

Ben öyle düşünmüyorum, ama neyse canını sıkmak istemiyorum olan olmuş.
Soruna gelince madem hiç yüzün yüzüğü göresin gelmiyor, bana da vermek istemiyorsun (şaka şaka :P)
Öyleyse sat yüzüğü, çocuk esirgeme kurumuna ya da bunun gibi gideceğine emin olduğun bir kuruma bağışta bulun eski sevgilin adına.
ona da bildir, yüzüğün üstüne yattın gibi bilmesin, hem denize çöpe atmaktan iyidir, çöpten bulan adam anca şarap alır onla kendine.

Ben bu durumun ilişkinin içindeydim benden daha iyi kimseniin bilebileceğini sanmıyorum . ben herşeye ne çok olumlu ne olumsuz yaklaşırım. olduğu gibi ele almak daha güzel. haklı olduğumu bıldıgım ıcın peşinden gitmedim yani doğru kararlar almaya calısıyorum son derece dikkat ediyorum kişilerin doğrularına değil kafamdaki doğruya bakarım ben.
çocuk esirgeme kurumuna şuanda bağışlayamam neticede geri gelse naptın dese kalırım oylece.
bekleyeceğim belli bir süre gelip almazsa ailesi ile irtibata gecmem gerekecek

bir de sen bu adam için gaziantep'e yerleşme düşüncesindeydin. yapabilir miyim oralarda diyordun. hayırlısı olmuş bak düzenin bozulmadı...

bence bekle bir süre.. baktın tık yok sat gitsin. o kadar süre sonra gelip de sorarsa. adresi istedim vermedin. bekledim istersin diye istemedin. ben de attım de. ama atma tabii sat.. gerçi pırlantanın 2. el değeri yok, çok bir getirisi olmaz ama olsun.

deli misin kızım ya ne geri yollican
bozdur ye Allah allah....

bilmem kaç bin mesajı siz boyle saçma yazılar yazarakmı doldurdunuz!
''empati''kurmanız tavsiye edilir kimse kimsenin değerli eşyasını yiyemez ayrılsakta aramızda bir saygı var.
düşmanımın bile olsa yemeyeceğimden emin olmalısınız.

Ben bu durumun ilişkinin içindeydim benden daha iyi kimseniin bilebileceğini sanmıyorum . ben herşeye ne çok olumlu ne olumsuz yaklaşırım. olduğu gibi ele almak daha güzel. haklı olduğumu bıldıgım ıcın peşinden gitmedim yani doğru kararlar almaya calısıyorum son derece dikkat ediyorum kişilerin doğrularına değil kafamdaki doğruya bakarım ben.
çocuk esirgeme kurumuna şuanda bağışlayamam neticede geri gelse naptın dese kalırım oylece.
bekleyeceğim belli bir süre gelip almazsa ailesi ile irtibata gecmem gerekecek

bilmem kaç bin mesajı siz boyle saçma yazılar yazarakmı doldurdunuz!
''empati''kurmanız tavsiye edilir kimse kimsenin değerli eşyasını yiyemez ayrılsakta aramızda bir saygı var.
düşmanımın bile olsa yemeyeceğimden emin olmalısınız.

Neden bütün yorumlara sert ve hakarete varan cevaplar da bulunuyorsunuz? Lullaby arkadaşımız gayet mantıklı bir öneri de bulunmuş. Ona da sert bir yorumda bulunmuşsunuz... Kişilerin doğrularına değil kendi kafanızdaki doğruya bakıyorsanız niçin bizden fikirler istiyorsunuz? Burası büyük bir platform ve herkes görüşünü belirtmekte serbest. Her görüşünü belirteni azarlamaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. Biraz daha ılımlı olursak daha iyi paylaşımda bulunabiliriz.:34:

Sağlıcakla kalın:71:

Son düzenleme:
bence kesinlikle ona geri vermelisin. en güzel davranış bu olur. adresini bulmaya çalış bi şekilde. olmuosa bi iki gün geçsin tekrar ara adresini vermesini söyle. vermedgi taktrde çok rahatsız oldgnu söle.

Neden bütün yorumlara sert ve hakarete varan cevaplar da bulunuyorsunuz? Lullaby arkadaşımız gayet mantıklı bir öneri de bulunmuş. Ona da sert bir yorumda bulunmuşsunuz... Kişilerin doğrularına değil kendi kafanızdaki doğruya bakıyorsanız niçin bizden fikirler istiyorsunuz? Burası büyük bir platform ve herkes görüşünü belirtmekte serbest. Her görüşünü belirteni azarlamaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. Biraz daha ılımlı olursak daha iyi paylaşımda bulunabiliriz.:34:

Sağlıcakla kalın:71:

Bence arkadaş kendi kararını vermiş, daha fazla fikre ihtiyacı yokmuş gibi görünüyor.

ortak tanıdık yok anesini fln tanıorum ama nerde oturuyo bilmiorum evide banaçok uzak yollama şansım yok gitsem bulamam bi iki kez gittim .
ne yapayım şimdi bir süre bekleip sonramı arayıp sorayım adresini?maali değeri iki bin tl fln. kesinlikle yüz tl bile olsa yemem geri yollarım

Önceki konularınızı bilmiyorum... Ayrılığınızın geri dönüşü olup olmayacağını da... Fakat öyle ilişkiler, öyle sonlar gördüm ki kaldığı yerden başlayan... Sizinki de öyle olsun veya olmasın yüzüğü elden çıkarmanız makul gelmiyor bana... Hem ayrılığınız çok taze hem de karşı taraf tepkili... Böyle bir durumda sonradan arayıp adres sormak da tatsız... Neticede sonucu, maliyeti ne olursa olsun geri alınmak için takılmadı o yüzük size... Bu nedenle karşı tarafın üzerine gitmeden hem sükunetinizi hem de yüzüğünüzü muhafaza edin... Su akar, yatağını bulur... Daha evvel "hayırlısı"nı dilemişsiniz, şimdi ayrısınız... Hayırlısını dilemeye devam edin, bakalım sizi neler bekliyor...

Şimdilik tatsız bir hatıra olarak saklayacağınız bu yüzük belki ummadığınız anda tekrar parmağınızda olacak... Bir umudu çiçeklendirmese de bir anı olarak bu yüzük karşı tarafa değil, size ait artık...

Bence arkadaş kendi kararını vermiş, daha fazla fikre ihtiyacı yokmuş gibi görünüyor.

Bizler de ona yardımcı olmak için buradayız fakat daha ılımlı olunursa iki tarafta birbirine daha çok yardımcı olabilir kanısındayım... Sanırım kendisi olayın etkisiyle, karşısındakinin kırılacağını düşünmemiş. Gelen yorumlarda da biraz negatiflik olunca ortaya bu sonuç çıkmış... Hepimiz böyle durumlarda sakinliğimizi, sükunetimizi koruyamayabiliyoruz. Ben sadece bunu hatırlatmak istemiştim sevgili FashionbyHatis'e... :61:

Sevgiler:71:

Son düzenleme:
Back
X