Hsg çok aydınlatıcı sorunu görürsünüz varsa. Ama örnekler var. Yine bir akraba hiç korunmayıp 6. sene sonunda kendiliğinden hamile kaldı.Teşekkür ederim cevabınız için. Rahatlattınız. Korkmuştum
Hsg de çok acıtıyor diyorlar o da tedirgin ediyor beniHsg çok aydınlatıcı sorunu görürsünüz varsa. Ama örnekler var. Yine bir akraba hiç korunmayıp 6. sene sonunda kemdiliğinden hamile kaldı.
Bir şey olmaz. Anestezisiz yaptırmıştım. Siz anestezili yaptırın. Kısa sürecek dedi, dediği gibi olmadı doktorun. Ne olur ne olmaz diye anestezi alın. Acısı kalmıyor. Biraz kanama hafif ağrı. Geçiyor sonraHsg de çok acıtıyor diyorlar o da tedirgin ediyor beni
Geri çekilme korunma yöntemi değildir kiKızlar biz 3 senedir eşimle bu yöntemle korunuyorduk. Hiç gebe kalmadım. Geçen arkadaşım bir başka arkadaş için o kadar sene geri çekilme yöntemi kullanmış hamile kalmaması imkansız bir problem var diye konuştu. Ağustostan beri uğraşıyoruz bebek için ama hala olmadı. Arkadaşın söylediği aklıma geldi. Problem olduğu için mi acaba hamile kalmadımhormonlarıma ve eşime bakıldı problem yok demişti doktor en son hsg kaldı onu da bu ay düşünüyorum. Aklıma çok takıldı bu durum
İkinizin hormonları normalse , rahim filmine de bakılsın mutlaka. Sorun psikolojik, stres falan da olabilir. Stres gebeliği etkiliyor gerçekten. En kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız umarımKızlar biz 3 senedir eşimle bu yöntemle korunuyorduk. Hiç gebe kalmadım. Geçen arkadaşım bir başka arkadaş için o kadar sene geri çekilme yöntemi kullanmış hamile kalmaması imkansız bir problem var diye konuştu. Ağustostan beri uğraşıyoruz bebek için ama hala olmadı. Arkadaşın söylediği aklıma geldi. Problem olduğu için mi acaba hamile kalmadımhormonlarıma ve eşime bakıldı problem yok demişti doktor en son hsg kaldı onu da bu ay düşünüyorum. Aklıma çok takıldı bu durum
Devlette yaptıracağım anestezili yapıyorlar mıBir şey olmaz. Anestezisiz yaptırmıştım. Siz anestezili yaptırın. Kısa sürecek dedi, dediği gibi olmadı doktorun. Ne olur ne olmaz diye anestezi alın. Acısı kalmıyor. Biraz kanama hafif ağrı. Geçiyor sonra
İnşallah teşekkür ederim desteğiniz içinİkinizin hormonları normalse , rahim filmine de bakılsın mutlaka. Sorun psikolojik, stres falan da olabilir. Stres gebeliği etkiliyor gerçekten. En kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız umarım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun desteğiniz için ışık oldunuz banaArkadaşınız saçmalamış. Biz 4 sene öyle korunduk hiçbir şey olmadı korunmadılımızda çocuk olmuştu. Bu demek değildir ki sorun var. Herkesi takmayın
Ben özelde yaptırdım geçen sene kasım ayında. Sadece 30 sn falan sürdü hiçbir tıkanıklık olmamasına rağmen dünya başıma yıkıldı. sadece karnında baskı hissedeceksin denmişti bana. Bence önlemini al eğer tıkanıklık varsa ilaçla açmaya çalışıyorlar ve süre uzuyor bilgin olsun.Devlette yaptıracağım anestezili yapıyorlar mı
Bilmiyorum orayıDevlette yaptıracağım anestezili yapıyorlar mı
Bence alakası yok bizde eşimle 3 buçuk yıl kadar geri cekinmeyle korunduk bırakıp yumurtlama takip ettiğim ay hamileliğimi öğrendimKızlar biz 3 senedir eşimle bu yöntemle korunuyorduk. Hiç gebe kalmadım. Geçen arkadaşım bir başka arkadaş için o kadar sene geri çekilme yöntemi kullanmış hamile kalmaması imkansız bir problem var diye konuştu. Ağustostan beri uğraşıyoruz bebek için ama hala olmadı. Arkadaşın söylediği aklıma geldi. Problem olduğu için mi acaba hamile kalmadımhormonlarıma ve eşime bakıldı problem yok demişti doktor en son hsg kaldı onu da bu ay düşünüyorum. Aklıma çok takıldı bu durum
benımde bır arkadaş var çocuklardan sonra o yöntemle korunuyolar kaç yıldır hamile kalmıyo. ama ben o yöntemle 3 tane bebem oldu. ALLAH SANADA NASIP ETSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAHKızlar biz 3 senedir eşimle bu yöntemle korunuyorduk. Hiç gebe kalmadım. Geçen arkadaşım bir başka arkadaş için o kadar sene geri çekilme yöntemi kullanmış hamile kalmaması imkansız bir problem var diye konuştu. Ağustostan beri uğraşıyoruz bebek için ama hala olmadı. Arkadaşın söylediği aklıma geldi. Problem olduğu için mi acaba hamile kalmadımhormonlarıma ve eşime bakıldı problem yok demişti doktor en son hsg kaldı onu da bu ay düşünüyorum. Aklıma çok takıldı bu durum
İlaç verildiği an mı çok ağrınız oluyorBen özelde yaptırdım geçen sene kasım ayında. Sadece 30 sn falan sürdü hiçbir tıkanıklık olmamasına rağmen dünya başıma yıkıldı. sadece karnında baskı hissedeceksin denmişti bana. Bence önlemini al eğer tıkanıklık varsa ilaçla açmaya çalışıyorlar ve süre uzuyor bilgin olsun.
Çok teşekkür ederimBence alakası yok bizde eşimle 3 buçuk yıl kadar geri cekinmeyle korunduk bırakıp yumurtlama takip ettiğim ay hamileliğimi öğrendim
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsunbenımde bır arkadaş var çocuklardan sonra o yöntemle korunuyolar kaç yıldır hamile kalmıyo. ama ben o yöntemle 3 tane bebem oldu. ALLAH SANADA NASIP ETSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH
Evet ilaç verildiği an rahme ağrı oluyor çok fazlaİlaç verildiği an mı çok ağrınız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?