Geri çekilme yöntemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet buraya yazanlar genelde 17 18 yaşında ergen kızlar sne 32 yaşındasın bak ben 33 belliki daha öncede ilişkiye girmişsin. Lütfen sorumluluk alabilecek birileriyle gir
Bundan sonra bana büyük ders oldu zaten o kadar stres yaptimki kendi derdim sorunlarım vardı üstüne bu korku eklendi :KK43: ama adam çok net bir sorun yok diye

Evet buraya yazanlar genelde 17 18 yaşında ergen kızlar sne 32 yaşındasın bak ben 33 belliki daha öncede ilişkiye girmişsin. Lütfen sorumluluk alabilecek birileriyle gir
Bundan sonra bana büyük ders oldu zaten o kadar stres yaptimki kendi derdim sorunlarım vardı üstüne bu korku eklendi :KK43: ama adam çok net bir şey yok derken

90 saat sonra ellanin bir koruyuculugu kaliyor mu ya ilk 72 saatte diye hatirliyorum. valla yapacak bir sey yok risk almissiniz durduk yere

Saskinlikla okudum yasinizi bende sizi ergen sanmistim. Bu yasta bu bilincsizlik ne diyelim. Hamile degilsinizdir hormonlarinizi alt ust etmissiniz ama bir daha korunmadan kimsenin lafiyla iliskiye girmeyin. Dunku cocuk olmayan adam da cahil geri cekilmenin yontem olmadigini bilmiyor. Belkide umursamiyor. Sirf prezervatif kullanmamak icin.

Ya adet zamanımı tam bilmiyordum ay sonu oluyordum yada ayın başı bu seferki ayın sonunda oldu 31 inde 3 ünde son günüydü 4 gün regl degildim
Tamm adet olmuşsun gebelik şüphesi yok. En azından bu anlattığın ilişki için. Kısa sürmesi yada düzensiz olması da elladan kaynaklı. Ki aradan çok zaman geçmiş hala eğer şüphen varsa idrar testi ile için rahat eder. Varsa zaten mutlaka çıkar çok zaman geçmiş. Bi dahakine tedbir alirsin

Bundan sonra bana büyük ders oldu zaten o kadar stres yaptimki kendi derdim sorunlarım vardı üstüne bu korku eklendi :KK43: ama adam çok net bir sorun yok diye
Adam tabi rahat olur. Ceremesini o mu çekecek? Ben bu tarz ilişkilere cok kızıyorum. Korunmasız ilişki yaşayacağın zaman şunu apaçık kendine sorman lazım olası gib gebelikte bu adam çocuğu tanıyacak mi? Seni terk edecek mi bi anda karnında bebe ile yalnız kalacak mısın yoksa gerek doğurmak yada kürtaj konusunda sana maddi manevi destek sağlayıp yanında olacak mı? Bunların cevabını sorgulayıp ona göre emin adımlarla ilerlemen gerekli. Yoksa çocuk doğur kürtaj ol her türlüsü kadına maddi manevi yükümlülük ki bunu inanan inanmayan tarafları geçiyorum ahiret boyutu da var. Sen yaşının gerektiği şekilde düşünüp hareket edeceksin önlem alacaksın.

Başım ağrıyor ve sürekli beyaz bir akıntı var ama
:KK43: tabi bir yandan kafaya takıyorum hamilemiyim diye cokmu uyudum yemekmi yemek istemiyorum cokmu sık idrara çıkıyorum diye düşünüp duruyorum
Ya ablacım git bi hastaneye psikolojik tedavi ol hala gebelik diyo. 3 tane üst üste ertesi gün hapından sonra rahmin yerinde duruyor mu acaba bir ona baktır sonra da gidip.

Bekar halinizle korunmasız ilişkiye nasıl giriyorsunuz? Gebeliği var, cybh var. Kondomsuz olur mu ya? Aktifseniz hele iğnedir, haptir virttir zirttir zilyon yöntem var. Geri çekilmeye nasıl güvenirsiniz? Aman ne bileyim ya büyük ihtimalle gebelik yoktur ama söylendiği gibi 3 hap aldıysanız çok daha farklı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Arkadaşlar 1 günde 2 kere ilişki yaşadım partnerim boşalacagi an 10 saniye kadar erken çıkıp dışarı boşaldi tekrar tekrar sordum ona hamilelik olurmu diye oda bana korkacak bir şey olmadığını ve kendinin ne yaptığını bildiğini soyledi çocuk değilim hap bile al iç demedi ben yinede 90 saat sonra ella içtim ertesi gün damla damla kanamam oldu hamile değilimdir degilmi bu ilişkiden :KK43:
1 ay sonra belli olur prezervatif kullansaydı geri çekilme yöntemi tam bir saçmalık

Aboov ben 5 senelik kocamla geri cekilemiyorum eskaza hamile kalırsam naparım diye millet sevgiliyle korunmuyor bu ne cesaret ? Iliski yasıyorsanız korunmayi ihmal etmeyin lütfen sonra sevgilim terketti hamileyim ne yapacagım dersiniz

Gebe kalmamak için bir sürü yöntem varken, geri çekilme gibi ilkel ve tehlikeli bir yöntemi neden uygular bu insanlar, anlayamıyorum :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Gebe kalmamak için bir sürü yöntem varken, geri çekilme gibi ilkel ve tehlikeli bir yöntemi neden uygular bu insanlar, anlayamıyorum :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Çünkü hepsi birbirinden yan etkili oluyor benim gibi insanlarda.kullanılamayacak kadar yan etkili.sadece prezervatif var bazı kadınlar var.i var bu var ama hepsi devredışı bazılarımız için.

Şuraya cinsel eğitim verin deseniz daha az eleştiriler alırsınız o derece yanlış yani hepsi.

Arkadaşlar 1 günde 2 kere ilişki yaşadım partnerim boşalacagi an 10 saniye kadar erken çıkıp dışarı boşaldi tekrar tekrar sordum ona hamilelik olurmu diye oda bana korkacak bir şey olmadığını ve kendinin ne yaptığını bildiğini soyledi çocuk değilim hap bile al iç demedi ben yinede 90 saat sonra ella içtim ertesi gün damla damla kanamam oldu hamile değilimdir degilmi bu ilişkiden :KK43:
Tamda bu şekilde hamile kalınıyor,neyine guveniyosunuz bu adamın. İlişki başlamadan condom taksın, zevk suyuylada hamile kalınıyor

Doktorum zevk sivisi ile hamile kalmanin oldukca dusuk bir ihtimal oldugunu belirtmisti, geri cekilme ile hamilelik genelde erkegin zamanini iyi ayarlayamayip cikarken bulastirmasi ile oluyormus, 10 sn once cikilan bir iliskide cok cok cok dusuk bir ihtimal gebelik.

Çünkü hepsi birbirinden yan etkili oluyor benim gibi insanlarda.kullanılamayacak kadar yan etkili.sadece prezervatif var bazı kadınlar var.i var bu var ama hepsi devredışı bazılarımız için.
Prezervatifi de ben kullanamıyorum çünkü plastiğe karşı alerjim var, sende ne gibi etkisi var diğer seçeneklerin?

siz test yapın ihtimal vermedim ama.ben hamile kaldım aşırı uykum vardı kafamı kaldıramaz haldeydim. hatta 2-3 test yapın. sonra da doktora gidin bence ella ne demek insan hayatı boyunca 3 kere kullanmalı diyorlar. bu ders olsun korunmasız ilişkiye girmeyin. benim nişanlım da hoşlanmıyor korunmaktan. ben izin vermiyorum. kuralları siz koyun. sadece hamilelik sıkıntı değil ki

Prezervatifi de ben kullanamıyorum çünkü plastiğe karşı alerjim var, sende ne gibi etkisi var diğer seçeneklerin?
Hormonel yöntemlerde psikolojim o kadar bozuluyor ki neredeyse intihar edecek seviyeye geliyorum.gözlerim kan çanağı gibi oluyor.dudaklarım kuruluktan çatlıyor.vajinal ıslanmam sıfıra iniyor.azalma falan da değil bildiğin sıfır.çorak araziler gibi.ki normalde aşırı ıslanmadan kurulayarak ilişkiye devam eden biriyim.vee sekste aldığım zevk de sıfırlanıyor.resmen sıfır his, sıfır zevk.aseksüel oluyorum.haa bir de sürekli kanama.geçmiyor bence sürekli kullanımda.zaten seks yapamıyorsun.spiralde de kanama geçmiyor.zaten seks yapamıyorsun.o yüzden ister istemez sinirleniyorum bir sürü yöntem var birini kullanamadın mı diyenler.

Ben ertesi gün hapı içtiğim halde gebe kalmıştım. Bir yakınımda geri çekilme yönteminden hamile kaldı. Kesinlikle güvenilir değil. Bir de evli de değilsiniz. Kendinizi korumaya alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X