16 gün falan vardı regl oldum ama yerleşme kanaması diye bisey duydum bu sefer bu omu diye korkmaya başladım ayırt edemedim yerleşmeye pıhtı olmuyormuş ama bende vardıÇocuk değilmiş..
Gebe kalırsan bu sözünü hatırlat ona bakalım aynı olgunluğu bilmisligi ve kararlılığı gosterecekmi..
Erkeklerin tuzu kuru önlemini sen alacaksın. Olası gebelikte vinlayacak sen bi başı kalacaksın.
Neyse adete kaç gün vardi ilişki olduğunda?
Adet zamaninda adet oldun mu yani?16 gün falan vardı regl oldum ama yerleşme kanaması diye bisey duydum bu sefer bu omu diye korkmaya başladım ayırt edemedim yerleşmeye pıhtı olmuyormuş ama bende vardı
Ya adet zamanımı tam bilmiyordum ay sonu oluyordum yada ayın başı bu seferki ayın sonunda oldu 31 inde 3 ünde son günüydü 4 gün regl degildimAdet zamaninda adet oldun mu yani?
Gebeliğini nasıl anladınBen o şekilde hamile kaldım, şu an 4 aylık. Pişman değilim.
Geri çekildiği tek ilişkiydi zaten, bekliyordum.Gebeliğini nasıl anladın
Gebeliğini nasıl anladınBen o şekilde hamile kaldım, şu an 4 aylık. Pişman değilim.
Belirtilerini nasıl anladın güzelim peki neydi en erken belirtinGeri çekildiği tek ilişkiydi zaten, bekliyordum.
Belirti falan yoktu yahu daha 3-4 haftalıktı test yaptığımda.Gebeliğini nasıl anladın
Belirtilerini nasıl anladın güzelim peki neydi en erken belirtin
Kanama elladan kaynaklı ben 32 yaşındayım birlikte olduğum kişi 40 yaşında bana hap bile al demedi kendinden o kadar emindi defalarca konuştum onunla bak suan bi çocuğa hazır değilim diye ve hep dediği şey hiç bir sorun yoktuEğer daha önce tecrübeli ise olmaz biz eşimle yıllardır korunmadigim zaman öyle korunuyoruz ama öyle olup hamile kalan da var. Muhtemelen ella dengeni bozdu ve kanaman oldu
Siz ellayı 3 haftada 3 kere kullanan kişiymişsiniz. Onu da yazsaydınız ya buraya hormonlarınızın içine zıçtığınızdan mütevellit belirti yaşadığınızı söylerdik yineKanama elladan kaynaklı ben 32 yaşındayım birlikte olduğum kişi 40 yaşında bana hap bile al demedi kendinden o kadar emindi defalarca konuştum onunla bak suan bi çocuğa hazır değilim diye ve hep dediği şey hiç bir sorun yoktu
malesef bilinçsizce böyle bisey yaptım lütfen yargılamayın bu bana ders oldu korktuğum için zaten gelip buraya yazdım hapı kullandığımıSiz ellayı 3 haftada 3 kere kullanan kişiymişsiniz. Onu da yazsaydınız ya buraya hormonlarınızın içine zıçtığınızdan mütevellit belirti yaşadığınızı söylerdik yine
Evetmalesef bilinçsizce böyle bisey yaptım lütfen yargılamayın bu bana ders oldu korktuğum için zaten gelip buraya yazdım hapı kullandığımı
Bana suanda yaşadığın belirtiler hap yüzünden mi diyorsunuz peki
Başım ağrıyor ve sürekli beyaz bir akıntı var ama
Evet buraya yazanlar genelde 17 18 yaşında ergen kızlar sne 32 yaşındasın bak ben 33 belliki daha öncede ilişkiye girmişsin. Lütfen sorumluluk alabilecek birileriyle girmalesef bilinçsizce böyle bisey yaptım lütfen yargılamayın bu bana ders oldu korktuğum için zaten gelip buraya yazdım hapı kullandığımı
Bana suanda yaşadığın belirtiler hap yüzünden mi diyorsunuz peki
Gebelik testi ayın sonunda regl kanamam oldu fakat yerleşme kanaması diye bir şey duyunca bundanda korktum reglm bitti 3 gün sürdü 4. Gün hemen erken gebelik testi yaptım negatifti suansa bida test yapmaya cesaret edemiyorumBaşım ağrıyor ve sürekli beyaz bir akıntı var ama
tabi bir yandan kafaya takıyorum hamilemiyim diye cokmu uyudum yemekmi yemek istemiyorum cokmu sık idrara çıkıyorum diye düşünüp duruyorum