Geri çekilme yöntemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selin7s7s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
56
-8
24
Arkadaşlar 1 günde 2 kere ilişki yaşadım partnerim boşalacagi an 10 saniye kadar erken çıkıp dışarı boşaldi tekrar tekrar sordum ona hamilelik olurmu diye oda bana korkacak bir şey olmadığını ve kendinin ne yaptığını bildiğini soyledi çocuk değilim hap bile al iç demedi ben yinede 90 saat sonra ella içtim ertesi gün damla damla kanamam oldu hamile değilimdir degilmi bu ilişkiden

Geri cekilme bir korunma yontemi degildir. Zevk suyunun icinde zaten az da olsa sperm bulunur bu da hamile kalma riski demek. 90 saat sonra bari hic icmeseydiniz 72 saat gecerli o haplar bosuna hormonlarinizin dengesini bozmussunuz. Neden korunma yolunu secmiyorsunuz?

Çocuk değilmiş..
Gebe kalırsan bu sözünü hatırlat ona bakalım aynı olgunluğu bilmisligi ve kararlılığı gosterecekmi..
Erkeklerin tuzu kuru önlemini sen alacaksın. Olası gebelikte vinlayacak sen bi başı kalacaksın.

Neyse adete kaç gün vardi ilişki olduğunda?

16 gün falan vardı regl oldum ama yerleşme kanaması diye bisey duydum bu sefer bu omu diye korkmaya başladım ayırt edemedim yerleşmeye pıhtı olmuyormuş ama bende vardı

Eğer daha önce tecrübeli ise olmaz biz eşimle yıllardır korunmadigim zaman öyle korunuyoruz ama öyle olup hamile kalan da var. Muhtemelen ella dengeni bozdu ve kanaman oldu

Eğer daha önce tecrübeli ise olmaz biz eşimle yıllardır korunmadigim zaman öyle korunuyoruz ama öyle olup hamile kalan da var. Muhtemelen ella dengeni bozdu ve kanaman oldu
Kanama elladan kaynaklı ben 32 yaşındayım birlikte olduğum kişi 40 yaşında bana hap bile al demedi kendinden o kadar emindi defalarca konuştum onunla bak suan bi çocuğa hazır değilim diye ve hep dediği şey hiç bir sorun yoktu

Siz ellayı 3 haftada 3 kere kullanan kişiymişsiniz. Onu da yazsaydınız ya buraya hormonlarınızın içine zıçtığınızdan mütevellit belirti yaşadığınızı söylerdik yine

Siz ellayı 3 haftada 3 kere kullanan kişiymişsiniz. Onu da yazsaydınız ya buraya hormonlarınızın içine zıçtığınızdan mütevellit belirti yaşadığınızı söylerdik yine
malesef bilinçsizce böyle bisey yaptım lütfen yargılamayın bu bana ders oldu korktuğum için zaten gelip buraya yazdım hapı kullandığımı
Bana suanda yaşadığın belirtiler hap yüzünden mi diyorsunuz peki

Evet buraya yazanlar genelde 17 18 yaşında ergen kızlar sne 32 yaşındasın bak ben 33 belliki daha öncede ilişkiye girmişsin. Lütfen sorumluluk alabilecek birileriyle gir

Başım ağrıyor ve sürekli beyaz bir akıntı var ama
tabi bir yandan kafaya takıyorum hamilemiyim diye cokmu uyudum yemekmi yemek istemiyorum cokmu sık idrara çıkıyorum diye düşünüp duruyorum
Gebelik testi ayın sonunda regl kanamam oldu fakat yerleşme kanaması diye bir şey duyunca bundanda korktum reglm bitti 3 gün sürdü 4. Gün hemen erken gebelik testi yaptım negatifti suansa bida test yapmaya cesaret edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…