Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HMM YAa bilemicem yani bizde işe yarıyor ama kimisinde yaramamıs ve gebe kalmıslar .. tabıkı rısklı hatta koruma yont bile sayılmaz..selam bnde 7 aydır kondom kullanıyoruz ama latekse alerjim var sanırım doktor geri cekile dio bana oda risk degilmi cevremde öle yapaıta korunanlar var sorun olmamış ama cesaret edemiyorum eşime kalsa no problem:)
HMM YAa bilemicem yani bizde işe yarıyor ama kimisinde yaramamıs ve gebe kalmıslar .. tabıkı rısklı hatta koruma yont bile sayılmaz..
eşiniz kendine guvenıyorsa bi deneyın istersenız yani karar sizin![]()
Bizde 3 yıl geri çekilme yöntemiyle korunduk.Eşim bu konuda çok hassas o yüzden ona hep güvendim.Herşey erkekte bitiyor.3 yıl çocuk istemedik ve istedigimiz zamanda ilk denememizde hamile kaldım20 aylık bir bebegim var.Yine eşime güveniyorum ama o zamnlar olursada olsun ilk çocuk düşüncesi vardı.Şimdi ikinci çocuga hazır degiliz ve işimi saglama almak istedigimden hap kullanmak istiyorum.Ama eşimde vücuduna hormon yükleme boşuna bana güven diyor:26: