Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo..istedigi vakte kadar tutabılıyor cünkü..:kedi:
ben tamam diyene kadar devam :kedi:
biz de condomla korunanlardanız.2 çocuğumuz var ve çok dikkat ediyorduk.gece gece nöbetçi eczaneden bile condom alıyoduk o kadar yani.sadece 1 kere bitmişti evde aman neyse bi kereden bişi olmaz dedik ve sonuç 3.ye hamileyim 19 haftalık.ilk başlarda baya bunalıma girdim ama eşim kendinden o kadar emindiki bunca korunmaya rağmen 1 kerede hemde geri çekilmeyle olduysa vardır bi hayır dedi.küçüğüm 19 aylık.yani bebek istemiyrsanız bi kere bile bu yöntemi denemeyin.ancak olsada olur olmasa da diyorsanız öneririm
Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değil arkadaşlar ben de o şekild ehamile kaldım sakın sakın güvenmeyin öyle bir hata yapmayın sonu kürtajla biter. Ayrıca eşinizin tutmasıyla ilgili bir durum değil spermden önce gelen suların içinde de sperm bulunuyor bu bilimsel bir gerçek.lmaz:
Ertesi gün hapı güvenilir 3-5 kez kullandım fakat hormonları alt üst ediyor çok zor durumda kalmadıkça kullanmamak lazım.
en temiiz condom canım sana katılıyorum zevk suyundan bilşe hamile kalınıyor
hap ise hormonları bozuyor
onun için herşeye katlanıyoruz bunda da erkek fedakarlık etsin
canım şansızlığına çok üzüldüm haklısın bunun şakası olmuyor erkeklerin umrunda değil
sağlık olsun be güzelimm
hamilşelik ansıl gidiyor
birde çocukalr arasınd ayaş farkı çok muaz
Şeffaf sıvı dediğiniz veya tabiri caiizse zevk suyu ergenlik döneminde olan erkekte olur.. benim sevqilimde zevk suyu felan yok ! 5aydır geri çekilme yöntemini kullanıoruz . önemli olan şey spermin içeri qirmemesiii
Şeffaf sıvı dediğiniz veya tabiri caiizse zevk suyu ergenlik döneminde olan erkekte olur.. benim sevqilimde zevk suyu felan yok ! 5aydır geri çekilme yöntemini kullanıoruz . önemli olan şey spermin içeri qirmemesiii
sen öyle san diyorum sadece:)
vereliniortakvereliniortaksen öyle san diyorum sadece:)