"Soru bu;Gerçekten hamilelik geçirdimi
Merhaba; öncelikle vermiş olduğunuz bu hizmetten ötürü sizlere teşekkür ederim. Partnerimle korunmalı bir beraberlik yaşıyorduk, geçen ay bana hamile olduğunu testin pozitif çıktığını söylediğinde aklım durdu, çünkü O.K. parti paketlerinden alıyor ve düzenli şekilde korunmalı bir beraberlik yaşıyorduk Burada şunu sormak istiyorum: ilk birleşmede kondom kullanmıyorum bir süre sonra boşalmamıza yakın takıyordum hiç bir şekilde içeriye boşalma olmadı birde kullandığım kondom un kalitesine güveniyorum. benim kullanım şeklim mi hatalı bu şekilde kullanarak hamile kalma riski varmı yoksa kız arkadaşım beni kandırdımı.
Cevap;
Aslına bakılırsa; korunduğunuzu sanıp, korunmuyormuşsunuz. Çünkü dışarı boşalmak ya da boşalacağınız zaman prezervatif takmak bir korunma yöntemi değildir. Zevk suyuyla gebelik oluşabilir, cinsel yolla bulaşan enfeksiyon kapılabilir."
"Bir diğer soru;hamilemi
kız arkadasımla ılk ılıskımızdı bes dakka kadar cıplak gırdım ıcıne sonra preervatıf taktım bır aydır adet gormedı hamılemıdır bosalmadıgıma emınım
Ve de cevap;Sonradan takılan prezervatif koruma sağlamaz. Zevk suyu ile gebelik oluşabilir. Test yaptırınız."
Böyle uzar gider bu liste
Size iyi korunmalarşakkıdı
"Soru bu;Gerçekten hamilelik geçirdimi
Merhaba; öncelikle vermiş olduğunuz bu hizmetten ötürü sizlere teşekkür ederim. Partnerimle korunmalı bir beraberlik yaşıyorduk, geçen ay bana hamile olduğunu testin pozitif çıktığını söylediğinde aklım durdu, çünkü O.K. parti paketlerinden alıyor ve düzenli şekilde korunmalı bir beraberlik yaşıyorduk Burada şunu sormak istiyorum: ilk birleşmede kondom kullanmıyorum bir süre sonra boşalmamıza yakın takıyordum hiç bir şekilde içeriye boşalma olmadı birde kullandığım kondom un kalitesine güveniyorum. benim kullanım şeklim mi hatalı bu şekilde kullanarak hamile kalma riski varmı yoksa kız arkadaşım beni kandırdımı.
Cevap;
Aslına bakılırsa; korunduğunuzu sanıp, korunmuyormuşsunuz. Çünkü dışarı boşalmak ya da boşalacağınız zaman prezervatif takmak bir korunma yöntemi değildir. Zevk suyuyla gebelik oluşabilir, cinsel yolla bulaşan enfeksiyon kapılabilir."
"Bir diğer soru;hamilemi
kız arkadasımla ılk ılıskımızdı bes dakka kadar cıplak gırdım ıcıne sonra preervatıf taktım bır aydır adet gormedı hamılemıdır bosalmadıgıma emınım
Ve de cevap;Sonradan takılan prezervatif koruma sağlamaz. Zevk suyu ile gebelik oluşabilir. Test yaptırınız."
Böyle uzar gider bu liste
Size iyi korunmalarşakkıdı
Haftasonu adet düzensizliğim ile ilgili doktoruma gittim. Geri çekilme yöntemiyle korunduğum için açıkçası birazda korkarak gittim çnükü su an için hamilelik düşünmüyordum. Doktoruma geri çekilme ile korunuyoru dedigimde yani "korunmuyorsunuz" dedi. Sperm öncesi gelen akıntıda bile spermlerin olabileceğini ve hatta eşin dısarı boşalsa bile olduda spermler vajinaya bi şekilde dısardan bulassa bile hamile kalma ihtimalin var dedi. 6 senelik evliyim işe yaradımı yaradı ama bu risk her zaman için varmış.
17 aylık evliliğimde cok az kondomla korunduk (eşim korundu) diğer zamanlar geri çekılme ve takvim yontemıne gore oldu.. adetim duzenlidir ordan bılıyorum yumurtlama gunlerımı neyse..
bu zamana kadar 5-6 kez dısarı çıkacakken kazara içime boşalsada bişey olmadı (demek yumurtlama gunum ya gelmemişti yada gecmişti-çürümüştü yumusrtalarım-)
olsa olurdu bu zamana kadar millet kimisi komdomla kimisi hap yuutug halde hamile kalıyır sonucta dahadası ertesi gun hapı yutupta hamıleliği devam edip nur topu gibi çocuk doguranda gordum cevremde!
bence erkekte irade önemli bişey tutacak kendini ,tutmasını bilecek..
şuan benım çok iyi korunup gebe kalmamam gerekıyor..rahim ağzı kanseri aşısı yaptırdım 6ay koruma dedi doktor ama biz takvim yont yada geri çekılmeyle korunuyoruz..
acıkcası bende işe yarıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?