kizlar merakimi mazur gorun ve bagislayin, geri cekilmede kaza diye bahsettiginiz sey, penisin vajinadan cikarken bosalma olmasi mi yoksa, disarda bosalmaya ragmen hamile kalmak mi?
spiralde çok güvenli ben tam 5 sene korundum onunla daha 1 ay oldu çıkaralı canım birkereye mahsuz takıyıorsun senelerce korunuyorsun
Spiralin koruma oranı yüksek değil ama...
Spiral ile korunan tanıdıklarımın neredeyse hepsi spiral takılıyken hamile kaldı...
günaydın kızlar benim acil bir sorum olacak 2 yıl kadar ginera kullandım ancak son 3 aydır bırakmıştım ginerayı bıraktığım süre içinde ilişkiye hiç girmedik ancak geçen hafta geri çekilme yöntemi denedik bizde ancak içimden çıktık sonra önce seffaf bi sıvı geldi sonra spermler geldi normalde adetime 1 hafta var sizce hamilemiyimdir yardım edin bana
canim gecen hafta demissin, yani adetine 2 hafta varken oluyor, yumurtlama doneminde olabilirsin yani o sirada, acikcasi hamilelik icin uygun bir donem gibi gorunuyor. adet gununuzu bekleyip daha sonra test yaptirmak daha iyi bir sonuc verir, biz bilemeyiz buradan sperm yumurtaya ulaştı mı ulasmadimi..
sunu da unutmayin geri cekilme yontemi bir doğum kontrol yontemi degildir. keske hapi birakmasaydiniz.
canım geçen hafta derken aslında geçtiğimiz cmt oldu ama içime boşalmadı sanıyorum çünkü çıktığında sperm yoktu çıktıktan 1 sn sonra geldi
gerı cekılmedıgımız halde hamıle kalamıoruz :)
++endiselenmene gerek yok oyleyse, muhtemelen hamile degilsin, ama olur da bir gecikme yasarsan test mutlaka yaptir.
tekrar soyluyorum geri cekilme bir yontem degil arkadaslar...
canim gecen hafta demissin, yani adetine 2 hafta varken oluyor, yumurtlama doneminde olabilirsin yani o sirada, acikcasi hamilelik icin uygun bir donem gibi gorunuyor. adet gununuzu bekleyip daha sonra test yaptirmak daha iyi bir sonuc verir, biz bilemeyiz buradan sperm yumurtaya ulaştı mı ulasmadimi..
sunu da unutmayin geri cekilme yontemi bir doğum kontrol yontemi degildir. keske hapi birakmasaydiniz.
delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: al benden de o kadar arkadaşımgerı cekılmedıgımız halde hamıle kalamıoruz :)
kaç yaşında kadın aynı benim annem de öyle işte sempatiksalakcinniannemde böle yaa hayretle şaşakalıyorum.. sadece istediğinde çocuğu oluyor kadının nasıl bişi bu çok merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?